Tomáš z Ruže pre nevestu
Ahojte, len tak zo zaujímavosti. Aký máte z neho pocit?🤔
Pocit? ...zaplatený herec to je všetko
Nepozerám,ale viem o kom je reč.Uplne fádny,bežný chlap.Myslim,že tam vonku behá oveľa viac krajších mužov než on
Taky nijaký. Nemastny,neslany. Podľa mňa mu chýba taka ta mužská živočíšnost ci ako by som to nazvala😂😂😂
Nepozerám ale mi napadlo, že ako to že taký mladý muž si nevie nájsť partnerku 😀
Mne príde odpudivé, že robí 3 veci dookola. Motorka, bazén a posilka, aspoň teda podľa toho čím sa prezentuje …
@janulik2008 ale vie , len je to pózerko a decko 😄 ja keď som videla čo robí na tiktoku ako sa natáča v aute a pritom otvára ústa do textu piesne a máva rukami , aký je preafektovaný , nepoužiteľný chlap, toľko času by trávil v kúpeľni pred zrkadlom že by som sa tam ani nedostala , hneď rozvod 😂
jeho by som doma mat nechcela 🙂 taktiez si myslim, ze ma prehnane naroky na zeny a velmi si ich idealizuje, mozno aj preto je stale sam 😉 nehovoriac o tom, ze nie je najkrajsi, maximalne tak vystupovanie a spravanie ma fajn, na urovni 🙂
podla mna teda vyzera vyborne. je perfektne fotogenicky. uplne kludne by som s nim sla na pivo
Nepozerám, ale viem o kom je reč. A aký mam pocit? Taký istý ako z neviest…..herec, herečky, zaplatený kasting, divadlo
Je to taký odpad program, účinkujúci si proste prišli zarobiť, zviditeľniť sa a možno dostať šancu v niečom podatatne lepšom
Mne sa vyzorovo paci ale ide mat 30 rokov (ci kolko?) a pride mi este nevyzrety, ako bolo uz vyssie spomenute, take decko este. Do zivota asi nie moc vhodny partner. Ale tak kto vie aky je naozaj
Fyzicky sa mi nepaci, povahovo celkom v pohode, ako kamos by mi neprekazal 😃
potrebuje sa zviditelnit, zarobit a pritiahnut si followerov na svoj ig. nic viac nic menej... kludne moze byt v realite aj zadany/zenaty/gay a dobre to tutlat, vsak peniaze.
Tiez mi pride ako herec..hlavne kvoli tomu, ze mu nic nevadi...
Mas dieta? V pohode
Mas depresie? V pohode
Pokusila si sa o samovrazdu? V pohode
Mega ziarlivka? V pohode
Vulgarizmy v kazdej vete? V pohode
Skoro nikdy pred nimi nedal najavo, ze ops, toto sa mi nepaci...ktoremu realnemu chlapovi by toto vsetko nevadilo?
Mne sa páči, je to feši, len tie baby co si tam nechal.... no žiadna výhra

Nechcem byt za hnusnú, videla som len 2 casti zo zaciatku, ale mne je nesympatický a odpudivý :-/