icon

Tomáš z Ruže pre nevestu

25. máj 2023

Ahojte, len tak zo zaujímavosti. Aký máte z neho pocit?🤔

jaond19
25. máj 2023

Nechcem byt za hnusnú, videla som len 2 casti zo zaciatku, ale mne je nesympatický a odpudivý :-/

vera0123
25. máj 2023

Pocit? ...zaplatený herec to je všetko

doriiis
25. máj 2023

Nepozerám,ale viem o kom je reč.Uplne fádny,bežný chlap.Myslim,že tam vonku behá oveľa viac krajších mužov než on

rebekamarcusko
25. máj 2023

Taky nijaký. Nemastny,neslany. Podľa mňa mu chýba taka ta mužská živočíšnost ci ako by som to nazvala😂😂😂

janulik2008
25. máj 2023

Nepozerám ale mi napadlo, že ako to že taký mladý muž si nevie nájsť partnerku 😀

hellionka
25. máj 2023

Mne príde odpudivé, že robí 3 veci dookola. Motorka, bazén a posilka, aspoň teda podľa toho čím sa prezentuje …

aylinn
25. máj 2023

@janulik2008 ale vie , len je to pózerko a decko 😄 ja keď som videla čo robí na tiktoku ako sa natáča v aute a pritom otvára ústa do textu piesne a máva rukami , aký je preafektovaný , nepoužiteľný chlap, toľko času by trávil v kúpeľni pred zrkadlom že by som sa tam ani nedostala , hneď rozvod 😂

wishes
25. máj 2023

jeho by som doma mat nechcela 🙂 taktiez si myslim, ze ma prehnane naroky na zeny a velmi si ich idealizuje, mozno aj preto je stale sam 😉 nehovoriac o tom, ze nie je najkrajsi, maximalne tak vystupovanie a spravanie ma fajn, na urovni 🙂

rene007
Autor odpoveď zmazal
lija22
25. máj 2023

podla mna teda vyzera vyborne. je perfektne fotogenicky. uplne kludne by som s nim sla na pivo

pribinak
25. máj 2023

Nepozerám, ale viem o kom je reč. A aký mam pocit? Taký istý ako z neviest…..herec, herečky, zaplatený kasting, divadlo

Je to taký odpad program, účinkujúci si proste prišli zarobiť, zviditeľniť sa a možno dostať šancu v niečom podatatne lepšom

sasitimi17
25. máj 2023

Mne sa vyzorovo paci ale ide mat 30 rokov (ci kolko?) a pride mi este nevyzrety, ako bolo uz vyssie spomenute, take decko este. Do zivota asi nie moc vhodny partner. Ale tak kto vie aky je naozaj

vanilkovazmrzka
25. máj 2023

Fyzicky sa mi nepaci, povahovo celkom v pohode, ako kamos by mi neprekazal 😃

barborachors
26. máj 2023

potrebuje sa zviditelnit, zarobit a pritiahnut si followerov na svoj ig. nic viac nic menej... kludne moze byt v realite aj zadany/zenaty/gay a dobre to tutlat, vsak peniaze.

sisa_s
26. máj 2023

Tiez mi pride ako herec..hlavne kvoli tomu, ze mu nic nevadi...
Mas dieta? V pohode
Mas depresie? V pohode
Pokusila si sa o samovrazdu? V pohode
Mega ziarlivka? V pohode
Vulgarizmy v kazdej vete? V pohode
Skoro nikdy pred nimi nedal najavo, ze ops, toto sa mi nepaci...ktoremu realnemu chlapovi by toto vsetko nevadilo?

mirkava
26. máj 2023

Mne sa páči, je to feši, len tie baby co si tam nechal.... no žiadna výhra