Vezmeš si ma
Dievča vysoké nároky , súťaživá povaha. Silou mocou chcela predbehnúť sestry. Keby mala platiť svadbu tak by bola spokojná s tým na čo by mala financie. A po 7mich rokoch takéto divadlo naozaj je táto reality show cirkus.
prave to pozeram. Mne sa nezda, ze silou mocou. Inac je velmi mila, vsetci mi pridu taki sympaticki, ze rozmyslam, ci v tom Zvolene su sami taki skromni ludia. Asi hej. Aj majitel restiky, tolko jedal odmietla a vzdy kludne ine vymyslel. Pekna cast
ale uslo mi, kde budu byvat. Ked kazdy byvaju 7 rokov u rodicov, to sa mi rozum zastavil
Autorka tiež znej mám taky isty pocit ako ty…. Asi najviac sa mi pacila cast z minuleho tyzdna.. to bolo take najuprimnejsie pre mna zatial
@lija22 u jej rodičov ,, spomínala to 🙂
@simona1998 ach jaj 🙂 bude raz pisat na kona
@karinss no vymýšľala strašne podľa mňa , fakt keby si mala všetko platiť a riešiť sama mimo tejto reality show tak by bola spokojná so všetkým čo by jej ponúkli a na čo by mala rozpočet
@deti95060810 včera večer to dávali na joj
aha včera... tak nič.
@deti95060810 býva aj repríza
tá včerajšia ako v srdiečku veľmi dobrý človek a duša, ale taká panovačná alebo ako by som to nazvala, veľmi jen záležalo na malichernostiach a nejako nevedela pristúpiť na kompromis. Samozrejme ak mám svadbu a je moja má byť podľa mojich predstáv a mala by som ich povedať, ale ak niečo nejde nepostavím si hlavu a urobím kompromis.
Čo sa týka show, tak televízia si vyberá, prihlásiť sa môže každý. Prečo by to niekto nevyužil, keď sa mu to páči?
No podla mna sa spravala ako male decko. Mi to prislo, ze jediny dovod preco sa vydava je, aby predbehla tie sestry a nie z lasky a tym to bolo tak akurat jedno. Uplne to tam nasilu tlacili a snazili sa aby vznikol konflikt z toho strasne to bolo ocividne furt sa ich vypytovali ci im to nevadi a oni obidve, ze v pohode.
Riadne sebavedomá..

kde to pozeráš...