Videli ste film Otec?
Videli ste uz film OTEC? Aky mare z neho dojem?
Kamoška vtedy pracovala v tom pardone,bolo to ťažké aj pre nu keďže s nimi pracovala,na ten deň nezabudne do konca zivota
@anonym_127d14 tak to verim...a uz tam nepracuje?
@anonym_127d14 tak to verim...a uz tam nepracuje?
@poleva už pár rokov nie
Boli sme dnes na filme a za nas odporučam..velmi smutné ale zahrané perfektne
@pljanka áno, bola som.... Silný príbeh, poplakala som si.... Treba vidiet
Dnes som na tom bola, cakala so viac. Az na Ondrika a jeho filmovu manzelku mi to prislo dost amaterske a miestami malo uveritelne (sudny proces, novinari)
Dnes sme boli. Silny pribeh, ale velmi zle spracovanie. Uz po prvych 5 min som vedela, ze cele zle, po 45 min sme s muzom odisli. Taky dobry film to mohol byt, keby to zobral niekto iny do ruk ako Nvotova. Take amaterske a vela krat az trapne zbytocne sceny, rozhovory, nie som si ista ani hereckymi vykonmi. Take silene. Skoda no. Asi neviem ocenit skutocnu kinematografiu…
Dnes sme boli. Silny pribeh, ale velmi zle spracovanie. Uz po prvych 5 min som vedela, ze cele zle, po 45 min sme s muzom odisli. Taky dobry film to mohol byt, keby to zobral niekto iny do ruk ako Nvotova. Take amaterske a vela krat az trapne zbytocne sceny, rozhovory, nie som si ista ani hereckymi vykonmi. Take silene. Skoda no. Asi neviem ocenit skutocnu kinematografiu…
@mamamima https://www.facebook.com/share/19oQpLseaH/
Film získava veľa ocenení takže až tak zle určite nie je spracovaný .
@mamamima https://www.facebook.com/share/19oQpLseaH/
Film získava veľa ocenení takže až tak zle určite nie je spracovaný .
@andrea669 Tomu sa cudujem....podla mna fakt bieda, dokonca ani Uhrik ma az tak nebavil, co ho mam inak rada
@mamamima no asi fakt nevies ocenit skutocnu kinematografiu, pretoze spracovanie kvalitne.
@andrea669
@anonym_41f5aa Obavam sa, ze kvalitu neviete ocenit vy. Pozeram len kvalitne filmy a mam rada narocne kusky, toto je fakt bieda. Spracovanie hroza
@anonym_59760d aj ja pozeram len kvalitne filmy, narocne kusky, festivalove filmy, aj teraz sa chysta festival Be2Can a ja tam budem, a toto spracovanie je ine, ale velmi unikatne. Asi neboduje na festivaloch zo sucitu a nezbiera ceny lebo je hrozny. Ale ty si asi iny, onakvejsi odbornik, kam sa hrabe porota udelujuca ceny😏
@anonym_59760d aj ja pozeram len kvalitne filmy, narocne kusky, festivalove filmy, aj teraz sa chysta festival Be2Can a ja tam budem, a toto spracovanie je ine, ale velmi unikatne. Asi neboduje na festivaloch zo sucitu a nezbiera ceny lebo je hrozny. Ale ty si asi iny, onakvejsi odbornik, kam sa hrabe porota udelujuca ceny😏
@anonym_59760d
@anonym_41f5aa neviem z akého dôvodu ste ma tu označili,ja som na film nepovedala jedno zlé slovo,za mňa bol super a viac neriešim,nezapájajte ma do hádok, ďakujem.
Myslim, ze fanynky sa nemusia tolko zavzdusnovat, kazdy ma pravo na nazor a kazdemu sa paci nieco ine. Aj svetovi navrhari ked spravia prehliadku, tak bezny clovek len pozera ze wtf? Nieto este amaterska slovensky producentka.
@anonym_41f5aa asi to potom netocia pre bezne publikum. Keby bola porota bezny clovek, tak urcite ziska malinu. To je ako s tymi modnymi kuskami na prehliadke
@anonym_41f5aa ano hlavne ze ty vies ocenit kvalitu
@mamamima ano ja viem ocenit, ved si sama napisala ze asi nevies ocenit kvalitu. Film je pre narocnejsieho divaka. Tak co sa zavzdusnujes ty?
@pljanka film som nevidela, ale o tragédii počula. Nechápem, ako tu niektoré môžete povedať, že on chudák za to nemohol. Mohol! Čo má preboha v hlave? Ze nevie odniesť dieta do skolky? Keby sa toto stalo môjmu mužovi neviem, co by som robila, keby mi svojou neschopnosťou takto zabil dieta. Ano, zabil ho on. U mňa by skoncil, v živote by som ho uz nechcela vidieť, lebo by mi to pripomínal, ze moje dieta nežije len a len kvôli nemu. Ci keď by sa ti stalo u vás chodili by ste potom spolu rúčka v rucke na cintorín a spoločne plakali nad jeho hrobom? Inak, co potom neriekate, keď vám dieta na prechode zabije auto? Vsak ani ten šofér za to v podstate nemohol, ze vaše dieťa bolo v nesprávnom čase na nesprávnom mieste.
Ja som ten film rozpozerala tu https://www.pozerajfilmy.sk/filmy/drama/otec/ ale nemohla som to dopozerať :(

Kamoška vtedy pracovala v tom pardone,bolo to ťažké aj pre nu keďže s nimi pracovala,na ten deň nezabudne do konca zivota