icon

Videli ste film Otec?

pljanka
12. sep 2025

Videli ste uz film OTEC? Aky mare z neho dojem?

Strana
z5
anonym_127d14
28. sep 2025

Kamoška vtedy pracovala v tom pardone,bolo to ťažké aj pre nu keďže s nimi pracovala,na ten deň nezabudne do konca zivota

poleva
28. sep 2025
@anonym_127d14

Kamoška vtedy pracovala v tom pardone,bolo to ťažké aj pre nu keďže s nimi pracovala,na ten deň nezabudne do konca zivota

@anonym_127d14 tak to verim...a uz tam nepracuje?

anonym_127d14
28. sep 2025
@poleva

@anonym_127d14 tak to verim...a uz tam nepracuje?

@poleva už pár rokov nie

poleva
28. sep 2025

Boli sme dnes na filme a za nas odporučam..velmi smutné ale zahrané perfektne

anonym_0f65f5
28. sep 2025

@pljanka áno, bola som.... Silný príbeh, poplakala som si.... Treba vidiet

mircalla
30. sep 2025

Dnes som na tom bola, cakala so viac. Az na Ondrika a jeho filmovu manzelku mi to prislo dost amaterske a miestami malo uveritelne (sudny proces, novinari)

mamamima
5. okt 2025

Dnes sme boli. Silny pribeh, ale velmi zle spracovanie. Uz po prvych 5 min som vedela, ze cele zle, po 45 min sme s muzom odisli. Taky dobry film to mohol byt, keby to zobral niekto iny do ruk ako Nvotova. Take amaterske a vela krat az trapne zbytocne sceny, rozhovory, nie som si ista ani hereckymi vykonmi. Take silene. Skoda no. Asi neviem ocenit skutocnu kinematografiu…

andrea669
6. okt 2025
@mamamima

Dnes sme boli. Silny pribeh, ale velmi zle spracovanie. Uz po prvych 5 min som vedela, ze cele zle, po 45 min sme s muzom odisli. Taky dobry film to mohol byt, keby to zobral niekto iny do ruk ako Nvotova. Take amaterske a vela krat az trapne zbytocne sceny, rozhovory, nie som si ista ani hereckymi vykonmi. Take silene. Skoda no. Asi neviem ocenit skutocnu kinematografiu…

@mamamima https://www.facebook.com/share/19oQpLseaH/
Film získava veľa ocenení takže až tak zle určite nie je spracovaný .

anonym_59760d
6. okt 2025
@andrea669

@mamamima https://www.facebook.com/share/19oQpLseaH/
Film získava veľa ocenení takže až tak zle určite nie je spracovaný .

@andrea669 Tomu sa cudujem....podla mna fakt bieda, dokonca ani Uhrik ma az tak nebavil, co ho mam inak rada

andrea669
6. okt 2025
@anonym_59760d

@andrea669 Tomu sa cudujem....podla mna fakt bieda, dokonca ani Uhrik ma az tak nebavil, co ho mam inak rada

@anonym_59760d Ondrík to zahral práve že úplne super ako aj všetko ostatné, pre mňa je to naj herec.

anonym_41f5aa
6. okt 2025
@mamamima

@mamamima no asi fakt nevies ocenit skutocnu kinematografiu, pretoze spracovanie kvalitne.

anonym_59760d
6. okt 2025
@anonym_41f5aa

@mamamima no asi fakt nevies ocenit skutocnu kinematografiu, pretoze spracovanie kvalitne.

@andrea669
@anonym_41f5aa Obavam sa, ze kvalitu neviete ocenit vy. Pozeram len kvalitne filmy a mam rada narocne kusky, toto je fakt bieda. Spracovanie hroza

anonym_41f5aa
6. okt 2025
@anonym_59760d

@andrea669
@anonym_41f5aa Obavam sa, ze kvalitu neviete ocenit vy. Pozeram len kvalitne filmy a mam rada narocne kusky, toto je fakt bieda. Spracovanie hroza

@anonym_59760d aj ja pozeram len kvalitne filmy, narocne kusky, festivalove filmy, aj teraz sa chysta festival Be2Can a ja tam budem, a toto spracovanie je ine, ale velmi unikatne. Asi neboduje na festivaloch zo sucitu a nezbiera ceny lebo je hrozny. Ale ty si asi iny, onakvejsi odbornik, kam sa hrabe porota udelujuca ceny😏

andrea669
7. okt 2025
@anonym_41f5aa

@anonym_59760d aj ja pozeram len kvalitne filmy, narocne kusky, festivalove filmy, aj teraz sa chysta festival Be2Can a ja tam budem, a toto spracovanie je ine, ale velmi unikatne. Asi neboduje na festivaloch zo sucitu a nezbiera ceny lebo je hrozny. Ale ty si asi iny, onakvejsi odbornik, kam sa hrabe porota udelujuca ceny😏

@anonym_59760d
@anonym_41f5aa neviem z akého dôvodu ste ma tu označili,ja som na film nepovedala jedno zlé slovo,za mňa bol super a viac neriešim,nezapájajte ma do hádok, ďakujem.

mamamima
12. okt 2025

Myslim, ze fanynky sa nemusia tolko zavzdusnovat, kazdy ma pravo na nazor a kazdemu sa paci nieco ine. Aj svetovi navrhari ked spravia prehliadku, tak bezny clovek len pozera ze wtf? Nieto este amaterska slovensky producentka.

mamamima
12. okt 2025
@anonym_41f5aa

@anonym_41f5aa ano hlavne ze ty vies ocenit kvalitu

anonym_0ca0df
Autor odpoveď zmazal
mamamima
Autor odpoveď zmazal
mamamima
12. okt 2025
@anonym_41f5aa

@anonym_41f5aa asi to potom netocia pre bezne publikum. Keby bola porota bezny clovek, tak urcite ziska malinu. To je ako s tymi modnymi kuskami na prehliadke

anonym_41f5aa
12. okt 2025
@mamamima

@anonym_41f5aa ano hlavne ze ty vies ocenit kvalitu

@mamamima ano ja viem ocenit, ved si sama napisala ze asi nevies ocenit kvalitu. Film je pre narocnejsieho divaka. Tak co sa zavzdusnujes ty?

anonym_a3005a
12. okt 2025

@pljanka film som nevidela, ale o tragédii počula. Nechápem, ako tu niektoré môžete povedať, že on chudák za to nemohol. Mohol! Čo má preboha v hlave? Ze nevie odniesť dieta do skolky? Keby sa toto stalo môjmu mužovi neviem, co by som robila, keby mi svojou neschopnosťou takto zabil dieta. Ano, zabil ho on. U mňa by skoncil, v živote by som ho uz nechcela vidieť, lebo by mi to pripomínal, ze moje dieta nežije len a len kvôli nemu. Ci keď by sa ti stalo u vás chodili by ste potom spolu rúčka v rucke na cintorín a spoločne plakali nad jeho hrobom? Inak, co potom neriekate, keď vám dieta na prechode zabije auto? Vsak ani ten šofér za to v podstate nemohol, ze vaše dieťa bolo v nesprávnom čase na nesprávnom mieste.

gabulka652
9. dec 2025

Ja som ten film rozpozerala tu https://www.pozerajfilmy.sk/filmy/drama/otec/ ale nemohla som to dopozerať :(

Strana
z5