icon

Výhody Netflixu: Prečo je taký populárny?

24. jún 2024

Čo je na tom netflixe prosím vás také super že ho viacerí kupujete a nestačí vám tv program?
Tiež by ma zaujímalo, ako si túto službu inštalujete a platíte? Sú seriály na netflixe naozaj tak dobré (lepšie ako v tv)? Čo sa týka jazykov, v akých jazykoch seriály sú?
Prepáčte mi prosím za otázku, možno primitívnu pre niekoho, ale roky nič iné nepočúvam, len o netflixe a tv ani moc nepozerám a už mi to vŕta v hlave či sa netflix oplatí aspoň vzhliadnuť na chvíľu?

Strana
z3
hiro
15. júl 2024

@cookie29 No, tiez mam firemnu VPN - ktoru si vypnem/zapnem ked chcem alebo potrebujem - tam si ale nemozem vyberat krajinu (mam Nemecko myslim). Ale v inych si vyberies ktoru maju v ponuke - takze ako keby si bola realne v tej krajine.
@autor https://kodi.tv/download/

salome123
15. júl 2024

my mame Netflix, ale ziadny WAU efekt sa nedostavil. pozerame to minimalne... decká si na tom pustaju pubertalne serialy, ktore letia v kolektive, ale my dospelí sme to mali naposledy pustené asi pred 3 mesiacmi. Ale ani TV moc nepozerame, akurat Dunaj, ked ho davali. Dobrou vecou na Netflixe je vsak to, ze na zaklade urcitych algoritmov, ti to bude nukat len take filmy, ktore by sa mali pacit prave tebe.

autor
15. júl 2024

@salome123 ani u mňa veru wau nie je. Má nejaké prednosti, ale až toľko som si toho nevybrala na vzhliadnutiu.

janci27
23. sep 2024

Tiez mame Kodi, ktory tu uz bol spominany. Netflix nas nejako neohuril

muskazlata90
23. sep 2024

Tak zalezi na tom, aky zaner sa ti paci. Ja mam rada sci-fi, fantasy, historicke. Vzdy mam predplatene mesiac, dva, pozriem co je zaujimave a dam si inu sluzbu (HBO Max, Skyshowtime, Disney+). Na Netflixe za mna najlepsie serialy Stranger things, Zaklinac (Witcher), Emily in Paris, Shadow and Bones, Cudzinka (Outlander), Lucifer, Koruna (The Crown), Bridgertonovci. Napr. Na HBO Max su Game of Thrones, teraz bezi Rod Draka (House of Dragon). Ja mam napriklad teraz predplateny Disney+, bola akcia za 2,49 na mesiac, dcere som pustila rozpravku V Hlave, od 25. Bude aj v Hlave 2, co bolo nedavno v kinach. Tu mam zas vsetky Marvellovky a X - Menov, ja si na tom ficim.

Strana
z3