icon

Význam scén vo filme Fontána pre Zuzanu

29. sep 2025

Ja by som sa rada spýtala na tento film, stal sa jedným z mojich obľúbených už len preto že moje meno je rovnaké a z toho dôvodu navštevujem aj pôvodnú fontánu, moja otázka ale znie na pár scén z filmu ktorým som úplne nepochopila keďže som mladšia generácia, napríklad keď poslali Bohuša do obchodu pre neviem čo a prečo mu to bolo trápne a tak isto nerozumiem nasledujúcej scene kde rozdávajú dudlíky? Budem rada za vysvetlenie ďakujem

enmery
29. sep 2025

@anonym_autor Odkedy je Bohuš vo Fontáne pre Zuzanu?A ide kupovať vložky a rozdáva dudlíky?Robíš si srandu? Nesplietla si si 2 filmy?

autor
29. sep 2025
@enmery

@anonym_autor Odkedy je Bohuš vo Fontáne pre Zuzanu?A ide kupovať vložky a rozdáva dudlíky?Robíš si srandu? Nesplietla si si 2 filmy?

@enmery určite som si nesplietla je to prvý film z roku 1986

biba_18
29. sep 2025

@enmery bohuš vo fontáne je. ale prečo ho čo poslali kupovať, to netuším…

siska53
29. sep 2025
@anonym_autor

@enmery určite som si nesplietla je to prvý film z roku 1986

@anonym_autor Dudliky? Dlho som ten film nevidela.. ale viem, ze decka v taboroch si z recesie kupovali dudliky.

biba_18
29. sep 2025

@siska53 aj my, to bola vtedy taká “móda” 😂

anonym_ae0000
29. sep 2025
@biba_18

@siska53 aj my, to bola vtedy taká “móda” 😂

@biba_18 Moje dcéry keď končili deviaty ročník mali všetci cumle..dievčatá ružové, chlapci modré

dancer89
29. sep 2025

@anonym_autor ak si to dobre pamätám,ja som to pochopila tak,že mal kúpiť kondómy,ale hanbil sa. Kúpil dudle asi z recesie ako píšu ženy.
My sme tiež rozdávali dudle keď sme sa ako 9taci lúčili zo ZŠ. Neviem prečo to bolo vtedy "moderné" 😅
A to už bol rok 2004

belllinka
30. sep 2025
@enmery

@enmery ake vlozky prosim ta 🤦‍♀️
@anonym_autor mal kupit kondomy, ale hanbil sa ich vypytat a tak kupil dudliky, len tak, aby nieco kupil

elenajezova
30. sep 2025

Ja som zase nepochopila úplný záver tohto filmu. Keď je to už čierno biele, a Zuzana sa len pozdraví s Olinom . Vypadá to tak, že si boli už ľahostaní...a to tento film mám rada a milujem všetky piesne z tohoto filmu. A tiež som už bola pozrieť aj fontánu. Už teraz funguje ..

sevrin
30. sep 2025

@anonym_autor ja som mal frajerku Zuzu a bývala niekde tam pri tej fontáne 😅

tenerifka
30. sep 2025
@elenajezova

Ja som zase nepochopila úplný záver tohto filmu. Keď je to už čierno biele, a Zuzana sa len pozdraví s Olinom . Vypadá to tak, že si boli už ľahostaní...a to tento film mám rada a milujem všetky piesne z tohoto filmu. A tiež som už bola pozrieť aj fontánu. Už teraz funguje ..

@elenajezova ano, lebo sa s nim rozisla, detska laska sa skoncila a kazdy si isiel po svojom....

karolinakr
2. okt 2025
@elenajezova

@elenajezova ano, boli rozídení..to bola asi letná láska...čitala som.knihu Fontana pre Zuzanu, ale nič to nemalo spoločné

karolinakr
2. okt 2025

@anonym_autor kupoval Durexy

moonlight1210
3. okt 2025
@elenajezova

@elenajezova ja som to pochopila tak, ze skoncilo leto, skoncila laska, lebo na seba prestali mat cas a kazdy nabrali novy smer v zivote po lete s odchodom na skolu. Bola to taka letna laska.

karolinakr
3. okt 2025
@moonlight1210

@elenajezova ja som to pochopila tak, ze skoncilo leto, skoncila laska, lebo na seba prestali mat cas a kazdy nabrali novy smer v zivote po lete s odchodom na skolu. Bola to taka letna laska.

@moonlight1210 čo bola škoda..a film podla mňa najlepšie natočeny pre mladež v 80. rokoch, platňu mám do dnes a dvojku a trojku si Rapoš mohol odpustit

karolinakr
3. okt 2025

Ja som išla hladat tu fontánu, nemohla som ju najst, patrala na internete a na koniec som bola prekvapena, aky maličky bol ten vnutroblok, vo filme to vyzeralo dosť veĺké aj susedku som čapla, nech mi porozpráva podrobnosti o filme a že tam chodilo auto s vodou, lebo vtedy ta fontana ešte nešla, až neskôr ju opravili, teraz tam.mestska časť renovovala lavičky, ihrisko minulý rok a tie modre balkony, kde byval sochar, stále sú modré

belllinka
3. okt 2025
@karolinakr

@anonym_autor kupoval Durexy

@karolinakr No Durexy v tých časoch asi ťažko 🙂 Skôr Primeros

karolinakr
3. okt 2025
@belllinka

@karolinakr No Durexy v tých časoch asi ťažko 🙂 Skôr Primeros

@belllinka tak Primeros až tak som to vtedy nesledovala 😀

klara546
15. nov 2025
@tenerifka

@elenajezova ano, lebo sa s nim rozisla, detska laska sa skoncila a kazdy si isiel po svojom....

@tenerifka dnes ten zaver tej fontany bol uplne od veci. Ciernobiele pozadie povedali si ahoj a koniec. Ale fontana zase nefungovala bola hrdzava. Predtym isla, bol záber ako su tam v nej spolu. Cize on si to len predstavoval ako funguje a ako by tam boli dvaja ,alebo ju ani nikdy neopravil? Lebo ak ju predtym opravil a fungovala, tak aj ked sa s nou rozišiel ta fontana fungovat mohla dalej. To nedáva zmysel. Vie to niekto vysvetlit?

anonym_53b0c7
15. nov 2025
@klara546

@tenerifka dnes ten zaver tej fontany bol uplne od veci. Ciernobiele pozadie povedali si ahoj a koniec. Ale fontana zase nefungovala bola hrdzava. Predtym isla, bol záber ako su tam v nej spolu. Cize on si to len predstavoval ako funguje a ako by tam boli dvaja ,alebo ju ani nikdy neopravil? Lebo ak ju predtym opravil a fungovala, tak aj ked sa s nou rozišiel ta fontana fungovat mohla dalej. To nedáva zmysel. Vie to niekto vysvetlit?

@klara546 fungovala v lete, koniec je uz na jesen. Proste leto skoncilo, zacala skola, skoncila letna laska