Zákaz pretáčania reklám na Markíze
Ahojte, ako viete tak Markíza zavedie zákaz pretáčania reklám o pár dní (21. máj). Čo si myslíte o tom? Osobne pozerám TV dosť ako invalidný dôchodca. Reklamy preskakujem minimálne, no napriek tomu si myslím, že nebude to najlepšie. Ale čo už sa dá robiť. Bojím sa skôr rôznych bugov, ktoré by sa mohli vyskytovať a že dopadne to tak, že budem pozerať len reklamy. Komfort poklesne. Hoci osobne pozerám tak s 5-6 dňovým oneskorením tie svoje obľúbené vecí, tak reklamy budem asi môcť preskakovať. Na šťastie nechcú to zaviesť asi na športové stanice.
@bosorkabb Na Markizáckych staniciach Dva a pol chlapa, Alf, Krok za krokom, Beverly Hills 90210, Mentalista alebo Monk to sú skvelé seriály, ktoré sa dajú pozrieť takmer vždy. Tiež sa mi páči najlepší slovenský sitkom v histórii SR Susedia. Napr. ani Priatelia, či Frasier nemusí byť zlé sitcomy, ktorý pozerám len občas, lebo je toho už veľa. Na JOJ staniciach pozerám Profesionáli, Walker Texas Ranger, keď dávajú občas tak aj Súkromné očko...
@kim2028 čiže staré seriály. No dobre.
@johanka21 Ale oni budú mať sledovanosť stále, lebo vedia priniesť niečo kvalitné, či sa páči to niekomu alebo nie. Azda nebude mať vyššiu sledovanosť JOJ, ktorú okrem MS v hokeji nepozerám vôbec... Tam nič nie je...
@kim2028 Nuž tak Ti nezostáva nič iné, len tie reklamy akceptovať a naučiť sa nejako ten reklamný využiť...
A na Markíze je vôbec čo pozerať? Lebo podľa mňa absolútne nie..
To si radšej platiť streamovacie stanice, netflix, Max, Disney plus. Su tam filmy a dokumenty aj s dabingom, ak by niekomu nevyhovovalo pôvodné znenie..
@beronsche Však áno, ale tie si musíš platiť a o to ide... a preto to tam aj všetko smeruje...
Sranda, že niekedy dávali bežne v telke 2 celovečerné filmy (samozrejme len v sobotu) a teraz dajú 1 film za celý večer, a ak má dlhšiu stopáž tak ho máš aj do jednej v noci. No neni to pre nich super? A seriály (napr. Mentalista) tie zopakujú 3 krát do dňa a majú vystarané. To, že dávajú staršie filmy ma vôbec nemrzí, pretože to čo je novšieho dáta, stojí úplne za nič. Priznám sa, že som už asi jedna z mála, ktorá nemá telku s archívom a tak som si naposledy s radosťou "pozrela" (alebo skôr pri tom pospala, pretože 5 hodín filmu s reklamami so začiatkom po 20,30 je už fakt nad moje sily - a to som skôr nočný vták) Titanic, či "Vykúpenie z väznice Shawshank". A este lepšie je, keď dajú podľa môjho názoru veľmi dobré filmy cez týždeň so začiatkom okolo 23,00 (naposledy do bolo Mlčanie jahniat), film trvá pomaly do druhej v noci a v sobotu tam nie je ale zhola nič (a nielen na programoch skupiny Markíza). A tým nič, myslím naozaj nič.
Pôvodná tvorba markízy aj joj ma totálne míňa (myslím tým pôvodné seriály na dennej alebo aj týždennej báze - a môžu teda byť situované v akejkoľvek dobe) a pozerať reality show na pomaly dennej báze, to už kde sme sa dopracovali. Čím viac programov, tým menej toho na pozeranie. Tak asi je to naozaj pravda, že treba vybrať len "niečo" na popretkávanie nekonečných reklám.
Jediné, čo podľa môjho názoru a gusta ozaj stojí za to, je teleráno na markíze, ale to zas pozerám / počúvam len kým nevypadnem do práce, takže toho tak veľa nevidím.
@beronsche Však áno, ale tie si musíš platiť a o to ide... a preto to tam aj všetko smeruje...
Sranda, že niekedy dávali bežne v telke 2 celovečerné filmy (samozrejme len v sobotu) a teraz dajú 1 film za celý večer, a ak má dlhšiu stopáž tak ho máš aj do jednej v noci. No neni to pre nich super? A seriály (napr. Mentalista) tie zopakujú 3 krát do dňa a majú vystarané. To, že dávajú staršie filmy ma vôbec nemrzí, pretože to čo je novšieho dáta, stojí úplne za nič. Priznám sa, že som už asi jedna z mála, ktorá nemá telku s archívom a tak som si naposledy s radosťou "pozrela" (alebo skôr pri tom pospala, pretože 5 hodín filmu s reklamami so začiatkom po 20,30 je už fakt nad moje sily - a to som skôr nočný vták) Titanic, či "Vykúpenie z väznice Shawshank". A este lepšie je, keď dajú podľa môjho názoru veľmi dobré filmy cez týždeň so začiatkom okolo 23,00 (naposledy do bolo Mlčanie jahniat), film trvá pomaly do druhej v noci a v sobotu tam nie je ale zhola nič (a nielen na programoch skupiny Markíza). A tým nič, myslím naozaj nič.
@zuzulienocka75 no áno, platíš. Na druhej strane vyberas si kedy a čo budeš pozerat..
osobne z ponuky slovenskych programov nepozerám absolútne nič a nebyť akciovej ponuky, kedy si svokra čosi platí a my máme na nejaký čas grátis sweet tv, tak k nim ani prístup nemam. Popravde, ani nerozumiem, ako to môže niekoho baviť pozerať. 🙂
@lubina nedá sa ani z nahrávky nič pretočiť to je ten vtip.
@bibistec akeho mas operatora?lebo napriklad magio klasicke cez linku iptv nepretocis ani film ani nic.nechcelo sa babrat technikom zakazali pretacanie uplne.ale ked mas od nich internetovu tv cez magio box tak pocas prvych 60 sekund vies ist hocikam v stopazi kludne aj cez tri reklamy a rovnako v pohode popretacas aj filmovu sekvenciu kamkolvek.prve tri dni mas zakaz pretocit prve 3 minuty reklamy neskor uz pretacat vies vsetko aj nahravku.
@bibistec akeho mas operatora?lebo napriklad magio klasicke cez linku iptv nepretocis ani film ani nic.nechcelo sa babrat technikom zakazali pretacanie uplne.ale ked mas od nich internetovu tv cez magio box tak pocas prvych 60 sekund vies ist hocikam v stopazi kludne aj cez tri reklamy a rovnako v pohode popretacas aj filmovu sekvenciu kamkolvek.prve tri dni mas zakaz pretocit prve 3 minuty reklamy neskor uz pretacat vies vsetko aj nahravku.
@saxana000 mám Magio, ale ako funguje tak to vôbec netuším.
@bosorkabb Na Markizáckych staniciach Dva a pol chlapa, Alf, Krok za krokom, Beverly Hills 90210, Mentalista alebo Monk to sú skvelé seriály, ktoré sa dajú pozrieť takmer vždy. Tiež sa mi páči najlepší slovenský sitkom v histórii SR Susedia. Napr. ani Priatelia, či Frasier nemusí byť zlé sitcomy, ktorý pozerám len občas, lebo je toho už veľa. Na JOJ staniciach pozerám Profesionáli, Walker Texas Ranger, keď dávajú občas tak aj Súkromné očko...
@kim2028 reklamám sa dá vyhnúť len keď pozerám u, z archívu , alebo keď je konečne skončil film. Vtedy stačí pri každej reklame dať ODZNOVA, a vtedy sa ukazuje 56 sekúnd na pretáčanie. Tak sa vždy vyhnem reklamaam. Vždy dám odznovu a posúvam sa šípkami ďalej za označenú reklamu. Je to možno nezmyselne, rušivé, ale inak ma to nebaví pozerať. A už to začali robiť aj na joj . Na Magio mám dole znak odznovu a posúvam zrýchlene vpred . Už mám v tejto m prax kde asi treba stopnúť a pokračovať v sledovaní filmov, programov.
@kim2028 reklamám sa dá vyhnúť len keď pozerám u, z archívu , alebo keď je konečne skončil film. Vtedy stačí pri každej reklame dať ODZNOVA, a vtedy sa ukazuje 56 sekúnd na pretáčanie. Tak sa vždy vyhnem reklamaam. Vždy dám odznovu a posúvam sa šípkami ďalej za označenú reklamu. Je to možno nezmyselne, rušivé, ale inak ma to nebaví pozerať. A už to začali robiť aj na joj . Na Magio mám dole znak odznovu a posúvam zrýchlene vpred . Už mám v tejto m prax kde asi treba stopnúť a pokračovať v sledovaní filmov, programov.
@anonym_fb2746 Je to dobre. Obavy sa nepotvrdili. Na šťastie mám OTT, tak dá sa poriešiť to... Mne nevadí to. Urobili lepšie, ako bolo. Dokonca vidím, že kde sú reklamy a kde film. Už má to aj Joj, ale nemá to až tak presne na chlp...

@kim2028 prosím ťa len tak zo zvedavosti. Čo je také zaujímavé na Markíze? Skús menovať.