Zámena manželiek - Nela Slováková a darčeky
Ahoj, videli ste cast s Nelou Slovakovou? Co hovorite na tie darceky pre vymeneneho manzela? Bolo mi trapne aj za neho, aj vam sa zdalo, ze to prilis prehanala?
Ak by nedala nič, bola by v očiach verejnosti lakomá. Ak niečo dala, tak je zas okomentovaná, že niečo dala a bolo to trápne....
Nebolo mi trápne, Nela bola super. Ukázala, že je dievča do koža aj do voza. Pekné darčeky a páčilo sa mi, že poznamenala, že vie odkiaľ prišla a svoje peniaze neberie ako samozrejmosť. Nemyslím si, že by vodič autobusu a žena na MD/RD mali na tieto darčeky a beriem to od nej ako pekný počin.
@anonym_db24b3 ahoj kedy to islo? Dakujem
@anonym_db24b3 ahoj kedy to islo? Dakujem
@slavomira236 neviem, pozerala som to na voyo.
@anonym_autor cele to bolo trapne. V kazdej casti vzdy ukazuju ako sa mamy staraju o deti o domacnost atd. Teraz tam bolo minimum takych zaberov ale zato sme stihli vidiet navstevu fitka, navstevu bazenu, veceru a jej obchod. Zrazu akoby tam nikto deti nemal. Akoze asi si rezia nemohla dovolit ju tak ukazat tak realne lebo uz by im na to nabuduce ine “celebrity” nekyvli. Ja som im to ale nezbastila.
Aj to ze mala dopredu nachystanu “premenu vizaze” pre vymenenu mamu mi prislo cudne.
@anonym_autor cele to bolo trapne. V kazdej casti vzdy ukazuju ako sa mamy staraju o deti o domacnost atd. Teraz tam bolo minimum takych zaberov ale zato sme stihli vidiet navstevu fitka, navstevu bazenu, veceru a jej obchod. Zrazu akoby tam nikto deti nemal. Akoze asi si rezia nemohla dovolit ju tak ukazat tak realne lebo uz by im na to nabuduce ine “celebrity” nekyvli. Ja som im to ale nezbastila.
Aj to ze mala dopredu nachystanu “premenu vizaze” pre vymenenu mamu mi prislo cudne.
@anonym_a07ceb no presne, ten mlady muz sa nemusel citit dobre. Ona sa sice odprezentovala, ale z druhej strany to posobilo ze to bolo uz prilis.
Ak by nedala nič, bola by v očiach verejnosti lakomá. Ak niečo dala, tak je zas okomentovaná, že niečo dala a bolo to trápne....
@basullinka a preco by mala nieco davat? V zamene manzeliek ide o nieco ine.
@basullinka a preco by mala nieco davat? V zamene manzeliek ide o nieco ine.
@anonym_autor lebo je to jej rozhodnutie, jej peniaze. Druhá strana to nemusí prijať, ak im je to nepríjemné. Naviac, ja poukazujem na to, že ju niekto ofrfle, či by niečo dala alebo nedala.
Za mna lepsie taketo vymeny manzeliek ako ked jedno natacanie skoncilo samovrazdou ucastnika. Ja viem, ze ludia su vselijaki, ale niekedy mi prislo, ze tie fakt zanedbane deti a rodiny na pokraji zivorenia sa vyberali len preto aby to malo supervysoku sledovanost, vybrali ich ako exponaty do panoptika pred 200 rokmi, lebo cim ubohejsi, tym vacsi zaujem. Aj posledna vymena s Afrikou bola mila, bez zbytocnych konfliktov. Pozeralo sa mi to prijemnejsie ako ked deti spali v spine a nemali co jest.
@anonym_autor bola super a nemôžete to nikto poprieť.
@anonym_autor lebo je to jej rozhodnutie, jej peniaze. Druhá strana to nemusí prijať, ak im je to nepríjemné. Naviac, ja poukazujem na to, že ju niekto ofrfle, či by niečo dala alebo nedala.
@basullinka ok, ale si napisala, ze keby nedala, bola by v ociach verejnosti lakoma. Na toto som reagovala, mna osobne by absolutne nenapadlo, ze by som ju povazovala za lakomu. Ti ludia neboli ziadne socky, nepotrebovali dary.
@anonym_a07ceb ale veď ona sa zachovala presne ako ona ,ona dosť často dáva ľudom okolo seba darceky
Podľa mňa sa zachovala pekne a aj sa tam celkom fajn správala
@anonym_autor
Mať tak tvoje problémy a plat prezidenta
@anonym_autor a čo im darovala? Ja som nevidela tú časť
@basullinka ok, ale si napisala, ze keby nedala, bola by v ociach verejnosti lakoma. Na toto som reagovala, mna osobne by absolutne nenapadlo, ze by som ju povazovala za lakomu. Ti ludia neboli ziadne socky, nepotrebovali dary.
@anonym_autor to, že ty by si ju nepovažovala za lakomu je jedna vec. Ale ver tomu, že niekto iný áno. A tak, ako je teraz skupina ľudí, ktorí ju kritizujú, že im niečo dala, tak by vznikla druhá, ktorá by ju skritizovala za to, že nedala nič a má peniaze. Na toto ja poukazujem, že keď niekto chce, nájde si dôvod, prečo iného skritizuje, nech urobí čokoľvek. Aj keď to vlastne nie je vôbec jeho vec.
@anonym_autor a čo im darovala? Ja som nevidela tú časť
@anonym_8d9be5 tomu chlapovi dala mobil, aby mohol dokumentovať, ako chudne a dali celej rodine dovolenku na Bali ak schudne do nejakého termínu na 85 kg. A tuším, že mu vybavila aj odbornika na chudnutie, ale to som si nie úplne istá.
@anonym_a07ceb no presne, ten mlady muz sa nemusel citit dobre. Ona sa sice odprezentovala, ale z druhej strany to posobilo ze to bolo uz prilis.
@anonym_autor ved ten chlap pred ňou normálne rástol. Mal pri sebe kočku, tak aj pošportoval trochu. A keď sme pri tom. Aj on jej dal sliepky, a mala sa cítiť trapne? Je to šouka bože ✌🏼
@anonym_8d9be5 tomu chlapovi dala mobil, aby mohol dokumentovať, ako chudne a dali celej rodine dovolenku na Bali ak schudne do nejakého termínu na 85 kg. A tuším, že mu vybavila aj odbornika na chudnutie, ale to som si nie úplne istá.
@basullinka veď to je pekný darček, keď si to môze dovoliť.
@basullinka veď to je pekný darček, keď si to môze dovoliť.
@laila22 áno, veď ja ju nikde nekritizujem. Mne sa táto časť páčila a samotná rodina o nej veľmi pekne píše aj na instagrame.
Kto je to Nela Slováková?
@laila22 áno, veď ja ju nikde nekritizujem. Mne sa táto časť páčila a samotná rodina o nej veľmi pekne píše aj na instagrame.
@basullinka veď ja nemyslím, že ju kritizujes, prebehla som tému a niekto písal, že je to prehnaný , darček.. Myslím, že v pohode.
@basullinka veď ja nemyslím, že ju kritizujes, prebehla som tému a niekto písal, že je to prehnaný , darček.. Myslím, že v pohode.
@laila22 a mne sa aj páčila, keď sa starala o zvieratá. Vidno, že má vzťah k zvieratám 🙂
Kto je to Nela Slováková?
@marci9 to iste si sa pytala v teme o Jakliovej, ze kto to je. Nevies si vygooglit?
Mať tak tvoje problémy a plat prezidenta
@anonym_f30e54 ale s týmto si už trápna naozaj. Skús niečo nové. Nemusíš to dávať pod anonymom, všetci vieme, kto dookola opakuje toto, keď nemá čo povedať k téme.
@anonym_autor Ja keď v posledných dňoch počujem ,, Zámena manželiek " hneď ma napadne Monika Jákliová taktiež bola sympatická, úspešná...

Nebolo mi trápne, Nela bola super. Ukázala, že je dievča do koža aj do voza. Pekné darčeky a páčilo sa mi, že poznamenala, že vie odkiaľ prišla a svoje peniaze neberie ako samozrejmosť. Nemyslím si, že by vodič autobusu a žena na MD/RD mali na tieto darčeky a beriem to od nej ako pekný počin.