icon

Závislosť na hororoch

9. sep 2025

Mám 26 rokov a som zavislá na hororoch temnote halloweene jasne ze idem aj na hroby na vsech svatych aj do kostola paci sa mi ta atmosfera jesen hmla .. Je tu niekto taky podobny !? Mamina co stale pozeras horory ako z demonizovana .. Ja fakt neviem .. Minule leto som stale videla 666 isli sme z dovolenky letenka 666 na spz stale 666 a teraz opat …Neviem je tu niekto taky posadnuty a fanatik ako ja ?!

cajchana
9. sep 2025

Ale tak budem sa tvarit, ze je to vtip 🙂

autor
9. sep 2025
@cajchana

Ale tak budem sa tvarit, ze je to vtip 🙂

@cajchana neni to vtip , naozaj prisahám 🥹

domka222
9. sep 2025

Mala by si po večeroch ako 26 ročná robiť aj niečo iné, možno sa ti zapáči miesto čísla 666,číslo 69😀

martinmmartin
9. sep 2025

vsak chod do krematoria na obrady , Sekaju to tam ako bata cvicky , aj 8 denne jak na beziacom pase. Mozes sa z kazdym zosnulym osobne rozlucit

zuzanita1609
9. sep 2025

Raz sme večer pozerali Paranormálne aktivity a nemohol ma zo seba odlepiť,dokonca so mnou musel ísť na wc 🤭. Nikdy viac,iba cez deň kuknem popri varení 😅.

hapkova
9. sep 2025

ja nemozem taketo filmy pozerat. ked som videla prvykrat v zajati demonov, tak som nemohla spavat asi polroka 😀 a to ani nehovorim o tom, ako som chodila na zachod. no, radsej som nesla 😂

mikella912
9. sep 2025

ja mam tiež rada horory, ducharčiny tipu exorcizmus a podobné,ale nevidím v tom nič fanaticky, proste je to žáner krorý ma zaujima a baví pozerať.a to som veriaca a chodim do kostola.

anonym_15e1eb
9. sep 2025

Tak povedz máme, že ani niekde spravila chybu.
26 rokov? Hm, to už boli technológie v tvojom detstve dosť dostupné. Ak si žila svoj život na mobile a visela na telke, tak nech sa nečuduje.

anonym_c33a26
9. sep 2025

Nemusí Ťa zaujímať čo si myslí Tvoja mama, keďže si dospelá.

anathol
9. sep 2025

@anonym_autor chceš kontakt na exorcistu kotě či už máš ? 😝

anonym_6b3549
9. sep 2025

@anonym_autor tiež mám rada horory, čítam ducharske pribehy, milujem Halloween, gotické veci a pod. Nikto v rodine môj vkus nechápal, až manžel 😁 pritom tiez chodím do kostola atď. Normálka

x_mery_x
9. sep 2025

Ano aj knihy take citam. A zboznujem jesen, sychravo, hmlu.

nesana
10. sep 2025

Ja mám tiež rada horory a zaujímajú ma kriminálne veci. A som úplne normálna.

maminkadeticiek
10. sep 2025

Asi nebudes psychicky v poriadku a dufam,ze nie si nebezpecna pre okolie.

autor
10. sep 2025
@maminkadeticiek

Asi nebudes psychicky v poriadku a dufam,ze nie si nebezpecna pre okolie.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
16. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka nemá o nich ani šajnu

michalo98654321
25. sep 2025

horrory su top