icon

Závislosť na seriáloch

6. jún 2025

Ma 4 serie.. pozeram kazdy den tak tri casti. Lenze ide o to ze to pozeram stale dookola. Pozriem postupne vsetky casti a potom znova a znova.. nic ine nepozeram akosi mi to nakazuje psychika.. vsade so sebou nosím jednu hracku v podstate ju nepustim z ruky... Co to je prosim toto robia malicke deti a ja mam vyse 30..

o__o
6. jún 2025

Aj ja mam serialy, ktore si rada pozriem znova a znova.. Ale ak citis, ze nieco nie je ok s tvojou psychikou, tak to ries so psychologom, na to je tu, aby ti pomohol

marianarem
6. jún 2025

Ja myslim, ze ti to dava nejaky pocit bezpecia alebo upokojenia, ktory inde nenachadzas. Poznala som jednu babu, co to takto mala s jednou rozpravkou, ze kazdy den si ju pustala. Bola celkovo uzkostna, pochadzala z velmi nestabilnej rodiny. Neviem, co mas za sebou ty, no ak je tam tiez nejaka neprijemnejsia minulost, tak by som povedala, ze treba riesit to.

lindous
6. jún 2025

Pozeranie jedného seriálu dookola je komfortné, bezpečné, vieš čo sa stane, nemusíš byť v strehu ... v takomto merítku by som ale bola povedala, že to je hyperfixácia... aj keď v tejto diskusii si ako anonym, myslím, že "rukopis" spoznávam a toto nie je tvoja prvá diskusia tu o tom čo ti "psychika káže" a často spomínaš svoje psychické problémy a toto s nimi bude súvisieť...

autor
6. jún 2025
@marianarem

Ja myslim, ze ti to dava nejaky pocit bezpecia alebo upokojenia, ktory inde nenachadzas. Poznala som jednu babu, co to takto mala s jednou rozpravkou, ze kazdy den si ju pustala. Bola celkovo uzkostna, pochadzala z velmi nestabilnej rodiny. Neviem, co mas za sebou ty, no ak je tam tiez nejaka neprijemnejsia minulost, tak by som povedala, ze treba riesit to.

@marianarem sikana a sexualne obtazovanie

really8
6. jún 2025

Ocd

januska12323
6. jún 2025

Rieš s psychologičkou ako všetky tvoje ostatné problémy.

vanilkovazmrzka
6. jún 2025

Psychiater gde?

marianarem
6. jún 2025

Jasne :( No treba ist na terapiu, su to vazne veci. Okrem toho serialu a hracky tipujem, ze to ma aj ine negativne dopady na tvoj zivot.

autor
6. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Psychiater gde?

@vanilkovazmrzka 12 rokov navstevujem.

s_o_n_i_k_e
6. jún 2025

ja pozerám priateľov nonstop od 18rokov mňa to ukludnňuje a akosi tak sa vždy na nich teším, zasmejem sa a pozerám to doteraz a mám 39 rokov môj muž sa smeje, že sa už bojí že priatelia vyskočia z chladničky, lebo idu skoro u nás nonstop :D

mk1111111111
6. jún 2025

Ak Ti to robi dobre, tak pozeraj dokola, ked Ta to prestNe bavit, pozries iny serial.

eva_176
6. jún 2025

ja pozeram Sheldona dokola asi odkedy vysla prva seria .... obcas si zapnem priatelov, Scrubs, tie roky 70te ... aby to nebolo az tak monotonne 😀
Skusala som aj novsie serialy, netflix ... ale mna nic z nich nenadchyna, aby som to pozerala dalej alebo nebodaj este raz
S knizkami som podobne - mam svoje oblubene, kt. si kazdy rok min.raz precitam, obcas si kupim novu podla recenzie, obsahu - ak sa mi zapaci, tak si ju precitam znova, ked nie, tak ide do zabudnutia
Televizny program som nekukala hadam 10 rokov ...
Takze nemam striktne len 1 vec, ale tiez tocim uz roky tiez len par veci dokola aj ja ...
tak mozno sme divne, mozno je za tym nejaka psychika, aj porucha ... ale mne ani mojej rodine to nevadi 😉

maya_hi
8. jún 2025

Môže ísť o istý druh obsesie, nutkavého správania