Žiadosť o ruku bez lásky v reality šou Vezmeš si ma
Vezmes si ma? Linda
Co hovoríte na dnešnú časť? Nechápem ako sa môžu niektore ženy takto ponizovat, chlap ich nemiluje a ešte ho žiadajú o ruku.
@nikpa nemyslím teraz ani na neho ze neľúbi, ale aj minule bol taky co podvádzal 11 rokov... A tento nevyzeral 2x nadšený.
Ja by som tiez nebola nadšená keby na mňa vybafne partner s kamerami, ci si ho zoberiem. No ale chápem ta. Vzťahy sú všelijaké, človek do toho nevidí. A veľa ľudí je radšej s niekym, aj keď to nie je 100% len aby neskončili sami.
No podľa mňa nie je v poriadku však mu môže byť matkou. Ze vraj bola pred 8 rokmi v šou babybooom
Veď, to je len reality šou. Obyčajná cirkušáda, ktorá nemá žiadne právne podklady. Veď ten údajný sobáš nie je vôbec právoplatný a úradne potvrdený. To sú len také formulky prečítané do kamery. Tá, pani nie je podľa, mňa psychicky vyrovnaná a je zaseknutá vo svojom svete a predstavách o jednorožcoch a vilách. Na to, že má tri deti sa vôbec nespráva, ako zrelá žena a matka. Vôbec sa nečudujem, tej rodine ap priateľom, že nechceli byť súčasťou, takéhoto cirkusu.
Rozmyslam, ci je trapnejsie sa tam prihlasit alebo to sledovat
@milanemila Keď na to pozeráš, aspoň máš srandu, ako sleduješ "zúfalky", ktoré sú ochotné sa zapredať kvôli honoráru...Aj keď žiadna svadba nie je skutočná...je to ako vo všetkýcj reality show
Nieco priserne. Ta alagic nema boha pri sebe ze sa pod nieco taketo podpise? Normalne tam blikaju vsade nie ze cervene kontrolky, ale vybuchuju cervene ohnostroje, ale snad nam aspon pekne saty zdvihnu naladu 😵💫
Pozrela som si to len kvoli tym prisernym postom a reelskam co som videla a normalne mi z toho ostalo nevolno
@timea301196 to bolo o com?
@vanilkovazmrzka o rodení deti
Nepozeram to, ale dnes mi to vyhadzuje v reels. Z toho co som videla, tak mi je jej luto, nie kvoli rodine, ale ze silou mocou hlada lasku a nie zrovna na najlepsom mieste.
K takymto relity show sa ani nevyjadrujem. To je nieco ako zamena a tam hadam este nikto normalny ani nebol. Ved kto by to pozeral keby tam neboli zufalci a socky?
Mne stačili ukážky....to už musia byť iné zúfalkyne a ešte ísť s tým do telky🤦♀️
Honoráre vraj nikto nemá a naozaj tá svadba nie je platná? Tak načo to potom je? Nerozumiem
Ta pani potrebuje pomoc psychológa minimálne,možno psychiatra. Každopádne je to reality šou a sobáš nie je pravoplatny. Len pre účely reality šou "platny".
@milanemila tu aby sa človek bál už aj nos vystrčiť...
.. bojí sa zapojiť do debaty,lebo je hneď troll,ficovolič a čo ja viem ešte čo,pozrie 30 sekundovú upútavku nejakej chobotiny, už je za trápneho... Boa ženy však vy ste horšie jak tí diktátori 😆😜😜

Tak zobral si ju. Ako vieš, že ju neľúbi...