icon

Zmysluplné kreslené rozprávky

lucilaines
5. okt 2023

Baby poraďte mi prosím. Mám 5 a 3 ročńych synov, pred spaním pozerávajú tak 20 minút telku. Máme youtube a netflix. V podstate doteraz som im nechala v rámci možností voľnosť čo chcú pozerať. Teda zakázala som rozprávky , ktoré ešte podľ mňa nie sú vhodné (Pokémon a pod), ale mohli si vyberať. Najskor sa to pohybovalo okolo Blippiho, Binga, Labkovej patroly a podobne, s čím som bola pomerne ok. Ale pomaly ako starší rastie tak sa mi to začína vymykať spod kontroly. Začína pýtať strašné hovadiny. Nie vyslovene nevhodné veci, ale totálne blbosti bez obsahu, bez pointy , Vlad &Niki a podobne. Nechcem, aby to pozeralval nejako pravidelne, ale tie úplne detské programy ho už nebavia, Pokémona, Sonica či Spidermana ešte nechcem a neviem nájsť nejaku vhodnú alternatívu. Viete mi prosím vás poradiť niečo nie dlhé, dostupné na youtube, s normálnym príbehom a pointou? My sme sa v tom youtube nejak zacyklili, že teraz všetky návrhy čo to vyhadzuje sú kraviny.

Strana
z4
egresik
7. okt 2023

@lucilaines na netflixe je mimi a liza, websterovci, hilda

daniela595
7. okt 2023

@lucilaines leo spravca divociny

zuzkaemmka17
7. okt 2023

@lucilaines urcite Heidi, videli sme niekolkokrat celu seriu

eliska_b
8. okt 2023

Naši (3, 5 ,7 rokov) milujú animovaný seriál Heidi. Na youtube sú celé dve série v SK

elis248
10. okt 2023

U nás fičí aj Kubík a Šroubík na youtube. Dohromady asi 10 častí po cca 12 min. Moji chlapci to radi pozerajú. A ešte Pingu a niekedy Yakari.

martina6jh
12. okt 2023

@lucilaines na rtvs idu za sebou zopar rozpravok v case vecernickou. Skuste sa tam inspirovat. Napr. Paddington, jurosik, pat a mat

pt2412
5. mar 2025
Strana
z4