icon

Zvažujete zrušenie televízie kvôli reklamám?

3. sep 2025

Ahojte zienky, jojka aj markiza ma vytáča s tym nepovolenim pretacania reklam, ze az....rozmyslam, ze ked nam v oktobri skoci viazanost (T-com), tak zrusim TV. Ako fungujete vy? Nevadi vam to alebo ste TV zrusili a mate nejaku nahradu...neviem Netflix alebo nieco? Vcera som si chcela pozriet serial Pripady 1. oddeleni z archivu, samozrejme, ked som zapla serial od zaciatku chybalo 10 minut, takze ak by som chcela vidiet zaciatok, musela by som pozriet cely serial Polda predtym. TV sa u nas nepozera casto, ale mam par oblubenych serialov, muz si pozrie skor sportove programy.

kris_tin257
3. sep 2025

Tv klasickú nepozeráme už dlho, máme HBO Max a Disney + a to nám telku úplne nahrádza... Na tie reklamy nemáme nervy 😊

slavik79
3. sep 2025

Ja rozmyslam, ci si markiza a jojka realne myslia, ze ludia sedia na gauci a kukaju reklamy, a tu zrazu spasonosna myslienka, wow, jaky domestos, ten musim mat! Z principu si nekupim to, co sa mi vyslovene tlaci do hlavy a obtazuje ma to a take su nase reklamy. Pred 30 rokmi sme s uzasom pozerali nemecke reklamy, tie casy su uz ale davno prec.

anonym_006dd4
3. sep 2025

Nepozeráme tv, aj keď máme zaplatený orange. Pozeráme YouTube premium, Netflix, HBO MAX a Voyo. Predlžovali sme zmluvu predtým než sa zrušila možnosť pretáčať. Hneď ako sa bude dať, rušíme celú tv, absolútne nič tam aj tak nie je.

anonym_e87ae3
3. sep 2025

TV nemáme už 15 rokov. Deťom nechýba, keďže s ňou “nevyrastajú” a nepoznajú to. Máme projektor, nejaké filmy a rozprávky máme na úložisku, plus máme disney+ a skyshowtime. Pozeráme kedy chceme a čo chceme.

autumn1
3. sep 2025

TV nepozeram uz roky rokuce. Mala som k predoslemu pausalu Netflix, Voyo, HBO ale nevyuzivala som to. Z jojky pozeram cez joj play nejake relacie ale tiez uz som ich mesiace nevidela. A filmy vzdy najdem odniekial zadarmo alebo cez Youtube.

telefon00
3. sep 2025

Od roku 2019 nepozerám TV programy a ani ich nemám zaplatené. Ale mám webshare a pozerám cez Sosáč. Mám 6 a 12 ročné dcérky a vôbec im TV programy nechýbajú...už si zvykli. Takže pohoda...dá sa to...ja som spokojný.

biba_18
3. sep 2025

markizu ani podobné stanice nepozerám tak ma to netrápi. telku rušiť nebudem - platím si ju kvôli športu…
na filmy si platíme rôzne platformy, seriály typu sultán a polícia modrava a nemocnica nesledujem…

orangeblue
3. sep 2025

V 2017 som zrušila zrušila magio definitívne a to už predtým ale 3 roky som nepozerala tv. Ani deti. Teraz mame netflix, hbo a pozerám iba tam filmy bez reklám. Aj to málo. Priznám sa ja ani rádio nepočúvam, kvôli reklamám, pripadá mi to akoby vysielali pre dementných

anonym_833bbf
3. sep 2025

@anonym_autor ja ju nemam uz 20rokov ,spravy necitam , zijem len pre seba a svoje zaujmi, konercia ma nezaujima vobec v ziadnom smere ,tak ze tv isla prvs prec z mojho zivota

sszuzu8
3. sep 2025

Ja mam televízor miesto lampy. 😃 Zvuk na minime len nech svieti obraz.

dankavass
3. sep 2025

Keď sme sa pred siedmimi rokmi sťahovali, TV sme si nedali pripojiť.
Máme Netlfix, Disney a Max. No a samozrejme internet. 🙂 Za tie roky nám klasická, komerčná televízia nikdy nechýbala.

13uzivatelka11
3. sep 2025
@tim23

@13uzivatelka11 ja viem,ale on má svoje obľúbené na yt 🙂

@tim23 tak bavíme sa tu o televízii tak som reagovala na to 😀 na YouTube mi zas až tak zatiaľ reklamy nevadia, keďže to môžem pozerať zadarmo a chápem že nejako sa tá stránka financovať musí.. v telke ma to hnevá, lebo za ňu platim a aj tak som nútená pozerať reklamy

bibi33
3. sep 2025

zrusili sme teraz v lete,mame skyshowtime,hbo max,a na jesenne vecery dame netflix

x_mery_x
Autor odpoveď zmazal
anonym_80ac63
3. sep 2025

Je tu niekto kto nemá rád rádio? Ja doma nemám rádio, dokonca mi až vadí počúvanie rádia.....tv mi nevadí

autor
3. sep 2025
@slavik79

Ja rozmyslam, ci si markiza a jojka realne myslia, ze ludia sedia na gauci a kukaju reklamy, a tu zrazu spasonosna myslienka, wow, jaky domestos, ten musim mat! Z principu si nekupim to, co sa mi vyslovene tlaci do hlavy a obtazuje ma to a take su nase reklamy. Pred 30 rokmi sme s uzasom pozerali nemecke reklamy, tie casy su uz ale davno prec.

@slavik79 ešte tie reklamy by som nejak “prekusla”…odbehnem na wcko, osprchovať sa…ale že sa neda posunúť ani ten kus filmu, čo som už videla…???

autor
3. sep 2025
@viktoriaandrascik

@anonym_autor mne to ide pretáčať nejakých 60sekúnd po prepnutí, takže keď začne reklama prepnem na kanal o jeden vyššie následne späť a pretočím reklamu, tieč mám telecom

@viktoriaandrascik práve skúšam, nefunguje ☹

autor
3. sep 2025
@anonym_d0abff

@tim23 @anonym_autor
Su moznosti - predplatit si rozne platformy (napriklad youtube bez reklamy, hbo, netflix, voyo, disney+ atd atd)... bud zrusit telku a v cene dajme tomu nejakeho balika nahadzat toto... nebudes mat "spravy" (respektive mozes si dat klasicku digitalnu telku na antenu - tam su bezplatne kanaly v zaklade a pri pripojeni na internet aj nejaka forma pretacania...
Alebo nahras a vydrzis 2 tyzdne a pretacas potom...
YT ze dava reklamy je jasne... Aj chapem urcitym sposobom to zrusenie pretacania, ale co nepochopim je, ze ked to pozriem, pretocim naspat (lebo nieco som zmeskal), tak to neviem pretocit dalej... zase musim pozerat od toho miesta... to je drzost...

@anonym_d0abff skúsila som teraz prehrať nahrávky staršie ako 2 týždne a nedá sa pretáčať…ja to nechápem ☹

zic
3. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_d0abff skúsila som teraz prehrať nahrávky staršie ako 2 týždne a nedá sa pretáčať…ja to nechápem ☹

@anonym_autor https://www.satelitnatv.sk/2025/06/magio-tv-dig...
Tu dokonca pisu iba 3 dni... tak neviem... Odvtedy som nic nepozeral... pozeram len nove byvanie a to nemalo nove diely (respektive tie stare som zmazal, lebo sa nedali posuvat)...

3 dni spominaju aj tu
https://www.telekom.sk/wiki/televizia/pretacani...
"Pri sledovaní nahrávky staršej ako tri dni od odvysielania programu nie sú pre pretáčanie vpred žiadne obmedzenia."

cyberk
3. sep 2025

My mame orange a veci co chcem, si nahravam, a pri pozerani z nahravani, mozem pretacat kolko chcem, nie je to limitovame, kludne aj nieco, co bolo pred hodinou mam bez reklamy - mozem pretacat. Avsak tiez zvazujem, ze zrusime celu tv, kedze to, co chcem je aj na voyo/netflix/youtube premium..

autor
3. sep 2025
@zic

@anonym_autor https://www.satelitnatv.sk/2025/06/magio-tv-dig...
Tu dokonca pisu iba 3 dni... tak neviem... Odvtedy som nic nepozeral... pozeram len nove byvanie a to nemalo nove diely (respektive tie stare som zmazal, lebo sa nedali posuvat)...

3 dni spominaju aj tu
https://www.telekom.sk/wiki/televizia/pretacani...
"Pri sledovaní nahrávky staršej ako tri dni od odvysielania programu nie sú pre pretáčanie vpred žiadne obmedzenia."

@zic Dakujem, zajtra tam budem volať.

sofiia87
3. sep 2025

Ja som nad tym zacala rozmyslat, ale skor to bolo take nakopnutie k tomu aby som to zacala riesit, rozmyslali sme nad tym uz skor. Mame predplatene streamovacie sluzby a pozerame vlastne len tie, telku sme zo zaciatku nechali kvoli malej, ale aj ta pozera len disney+ a netflix.

krajinka
3. sep 2025
@anonym_autor

@zic Dakujem, zajtra tam budem volať.

@anonym_autor záleží či máš Magio cez internet alebo pevnú sieť...v druhom prípade sa vôbec nedá pretáčať

3petka
3. sep 2025

@anonym_autor ahoj my sme už satelit zrušili sice mame základ čo býva všade ale ako je rok dlhy tak ju nepozeráme aj skrz reklamy. Už je to nonsens. Keď tak mame netflix, YouTube a iné platformy kde si pozrieme film.

launy
3. sep 2025

@anonym_autor určite, fungujeme cez mediálny prehrávač a pozerám filmy a produkcie aké chcem.

pljanka
4. sep 2025

@anonym_autor u nas sa daju pretacat, takze zatial pohoda

milosko27
8. sep 2025

Ak chceš pozerať markizu a jojku, tak všetci poskytovatelia programov majú zakaz pretáčať reklamy na 3 dni..takže buď 4 dni dozadu (to už sa dá) na jojke musíš 3 minúty potom sa dá aj tie tri dni..voyo sú vsetky markízacke programy bez reklám.. a myslím, ze magio ponuka voyo (to základné) zdarma v ramci viazanosti..

trisha_r
8. sep 2025

@anonym_autor mám 30, chcela som si zaplatiť televíziu, no po zavedení týchto kktin už toľké peniaze za reklamy a žiadny archív nedám. Vraciame sa do doby ľadovej

anonym_a6f783
9. sep 2025

Anoz zvažujem, ale aj kvôli neustále zvysovaniu

magdalienka11
9. sep 2025

@anonym_autor nepozerám tv, nie pre reklamy,ale obsah, ktorý ponúkajú je nesledovatelny.