365 bank
Ahojte, práve som si založila účet v 365 banke a mam 2 otázky, kam si tu kartu mam pridať keď chcem platiť mobilom? Mam ju v 365bank aplikácií, ale mam huawei a Google play teda nie ani apple pay, druhá otázka ako sa vyberá s bankomatu s digitálnou kartou? Fyzickú nechcem, a viem ze sa to dá ale ako? Ďakujem
Nie všetky bankomaty majú túto voľbu a ak majú, väčšinou akceptujú len tú svoju digitálnu kartu, takže na výber v hotovosti nie moc dobrá voľba...ale inak na platenie úplne v pohode, aj keď - z vlastnej skúsenosti:
ja som raz bola v situácii, kedy neakceptovali platby kartou v Kauflande, len v hotovosti, no a všetky bankomaty, ktoré boli v Kauflande a jeho blízkosti, nemali možnosť výberu pre digitálnu kartu...a ešte sa mi pár krát stalo, že sa mi vybil mobil, ale našťastie v kaviarni alebo aj v obchodoch boli ochotní, napojili mi mobil do nabíjačky a za 10min som s ním mohla platiť...

Netusim, ci mozes platit google pay na huawei telefone... by som povedal, ze mozno ani nie...
Co sa tyka vyberu z bankomatov - pisali na ich stranke, ze tam, kde su bezkontaktne vybery. Idealne ist ku zdroju a zavolat na hotlinku 365, urcite ti poradia najfundovanejsie...