Riešenie problému so stratenými peniazmi v 365 banke
Zdravím , nedávno som bola na pobočke v 365 a tam mi samozrejme ponúkli investovanie . Že mi mesačne bude odchádzať 20€ . Lenže pani ma nejak ani dostatočne neinformovala o tom ani mi to nenastavila v appke . Dnes mi odišlo 20€ s tým že vôbec nikde nevidím kde sú tie peniaze . Keď to celé zruším na pobočke , vrátia sa mi peniaze ? Lebo takýto systém som ešte nevidela …
Nevidím nikde ani v appke kde sa to dá zrušiť celé …
@misssulik prečo si súhlasila s niečím, o čom nič nevieš? Ale myslím, že stále nie je neskoro ísť sa do banky znovu informovať a ak sa ti to nebude páčiť, príkaz zrušiť
Ja mam takto investovanie v Tatrabanke, kym to vidis pripisane, tak to par dni trva.
Podpisovali ste investičnú zmluvu? Mala by byť v e-maile, alebo prišla poštou.
Slečna v banke bola mlada a často si odbehovala sa pýtať kolegyne . Mám zmluvu samozrejme ale nevidím ani kde tie peniaze odchádzajú keďže mi nič v appke ani nenastavila
Mala som tu česť tam pracovať 🤣🤣🤣 utekaj to zrušiť a samozrejme € ti vrátia
@misssulik Pri odstúpení od zmluvy sa treba odvolať na zákon, ktorý je na konci zmluvy. Prípadne poukázať na nezrovnalosti pri uzavretí - forma sťažnosti.
@misssulik nie žiaľ musíš len priamo na pobočku a ak tá teda o tom slečna neinformovala riadne riešila by som to s nadriadeným … niektoré osoby to tam robíš ľuďom na denom poriadku len aby mali splnené plány 😇 zrušenie bude bezproblémové to sa neboj € ti ale neprídu uzaj s tým pocitaj
@misssulik písomne
@misssulik vrátia jasne len nie hneď nejaký čas to trvá čiže tých 20€ ti príde tak o týždeň približne už si presne nepamätám aké časové rozmedzie tam bolo keď sa jednalo o fond😇 mimochodom ak tá slečna bola nováčik v žiadnom prípade to nemala robiť sama a pri podpise mala byt aj ďalšia osoba … ale ako vidím nič sa tam nezmenilo 😂a takéto ťahy sa tam deju stale
@misssulik Čo máte v zmluve? Platili ste poplatok extra, alebo je poplatok priebežný? Ak to druhé, vrátia len časť.
Preto vravím, ak nebola zmluva uzavretá v súlade so zákonom, tak od nej neodstupujte, ale sa sťažujte. Najlepšie na NBS - lebo taká zmluva nemala vzniknúť. Zmluva uzavretá podvodom na klientovi je de iure neplatná a peniaze vrátia v plnej výške. Ak si to klient nechá, tak je platná.
Toto často riešim so životnými poistkami.
@jarka_black No super to mám radosť teda 😆… Ďakujem každopádne za pomoc budem to riešiť 🙏🏼
@misssulik ja mám fondy v inej banke a vidím to tam pripísané až o pár dní. Nemusíte nič rušiť, počkajte pár dni, zobrazí sa to tam 🙂
Proste chudoba. Ale v 365 aspoň netreba platiť za vedenie účtu.
@thunderdome Vsak nie si prihlaseny...😎
@niekto2hy 365 banka je geniálna v tom že sa dá nastaviť zobrazenie zostatku aj bez prihlásenia (ak chceš). Musíš mať nainštalovanú a aktivovanú aplikáciu, a vzedy sa to v nastaveniach dá spraviť. Šum ehe:
@thunderdome Hmm,tak a to ja asi tak vsetko,v com je genialna...😎
Nie. Ešte je tam zadarmo účet a bez podmienok. Vo všetkých ostatných fio bankách a mbankách atď. Je nejaká podmienka že musi byť určitý obrat, určitý objem platieb kartou atď. Títo nechcú nič. Pól roka mi stál účet bez pohybu s nulou a nič sa nestalo.

@misssulik nepribudla ti v trvalom prikaze tato suma? bolo to zriadenim inkasa? A mozno si to len ona stahuje ku sebe ako bonus za poradenstvo ;)