365 Banka - meeting, druhý pilier
Zdravím volala mi pani z banky a vraj meeting na pol hodiny a vraj povinne vie mi niekto povedať o čom to akože ma byt ? Nechápem prečo nemôže volať ale potrebuje kameru.
Povinné? Vtedy by som jej zdvihla.
Tiež som bola na taktom osobnom stretnutí, volali mi, že musím prísť osobne, oni mi volali. 365 banka má zmluvy z Kooperativou a Union poisťovňou
@veverkaa2 nejako sa mi to nezdá
na nete k tomu cislu + menu pisu:
"Nejaká pani sa predstavila ze je z úspešnej spoločnosti swiss life a ma na mňa kontakt z 365 banky ze tam mam druhy pilier co vôbec nieje pravda.
Skuisla nevyšlo ale pre istotu si dávajte pozor aby ste nehovorili osobné údaje" ...
Teoreticky by to mohla byt pravda, ale
1, preco ma zenska gmail (ani swisslife, ani 365)...
2, by ma zaujimalo, co si zamazala v tych spravach, ked si nechala svoj email a priezvisko 🙂
Moj nazor, ze to budu najskor predavaci poistiek... takze taky polovicny scam 🙂
Taketo "veci" z banky nie sú nikdy povinné. Samozrejme ak pre banku nepracuješ. Vždy je to iba dobrovolné. A uz vobec nie cez kameru. Ja by som to zrušila úplne, ochrana sukromia.
A navyše 365 banka nemá 2. pilier. Čo pani potrebuje riesiť s druhym pilierom? Máš nárok na vstup? Alebo ťa len chce nahovárat na zmenu správcovskej spoločnosti.
@zic Nakoniec som bola osobne v banke a zistilo sa že s pani nemajú nič spoločné
Anonymný príspevok ale vo fotkách meno jednej aj druhej 🙂
S takouto sms som za nestretla. Mne volala pracovníčka banky osobne. Ta sms vyzerá podozrivo
@brrunetkaa chceš jej písať mail? 🫢

si si istá, že to bolo z banky? je 5 správcovských spoločností a 365 banka medzi nimi nie je.