365 banka verzus mBank
Ahojte..ktorá banka je lepšia
@nikoleta300 ja mam mBank a chcem zmeniť banku. Problém nastal keď sa mi menil OP a tel. číslo... Cez appku tieto zmeny nespravíš a pani na infolinke ma odkázala na návštevu pobočky (najbližšia je 80km ďaleko)... Čiže ja už iba z hľadiska dostupnosti po očiek by som zvolila 365
@petronellla87 mam mBank, menila som si OP a dalo sa to cez appku - nascanovala som OP a bolo.
@janocka vážne? A to teraz niekedy? Tak to ešte pozriem teda
@petronellla87 ano, v aprili alebo v maji som to riesila... najskor mi to vsak nepreslo, lebo ze udaje z OP sa nezhodovali s evidenciou Min. vnutra, ale to preto, ze som politicky exponovana osoba 🙄... tak som musela na pobocku, tam museli podat ziadost na centralu aby ma odblokovali, lebo ani tam to neslo zmenit a na druhy den som si to uz cez appku spravila a preslo to....
@97tomi ma 365.bank moznost zalozit aj detske ucty? Tiez som uvazovala, ze zmenim mBank za 365.bank, ale nenasla som na ich stranke moznost mat k svojmu uctu aj detske ucty (deti maju pod 15r.), tak som sa na to vykaslala. Plus teda mBank ma moznost sporenia z kazdej platby - mam nastavenych 10% z kazdej platby ide na sporenie.. to mi vyhovuje viac ako kazdu platbu kartou zaokruhlit na celych 5 eur alebo 10 eur.
@janocka nerozumiem teraz tomu sporeniu,10% z každej platby
@petronellla87 tiež som meinila tieto údaje, a na pobočku som nešla, všetko sa to dalo urobiť online cez internet. ja som s M-bank veľmi spokojná
@nikoleta300 ak zaplatím napr. 500eur obchodníkovi, tak 10% zo sumy, teda 50 eur sa mi z bežného účtu prevedie na sporiaci účet.
@petronellla87 tiež som to menila len cez appku
@janocka ja som si myslela že vaše peniaze sa presunu na sporiaci účet..tak to je veľmi výhodné mať mBank
@janocka 365 má pre deti SMARTIE, dcéra má 11, pre ňu je to "účet", dostala kartu aj náramok na platenie, má prehľad v mobile, posielame jej vreckové a úplne to takto stačí, u nás spokojnosť s 365 v celej rodine 🙂
https://365.bank/smartie?utm_source=google&utm_...
@nikoleta300 samozrejme že jej vlastné peniaze sa presunú, nikto vám nedá 50€ len zato že ste niekde zaplatila 500€ kartou 🙂
@nikoleta300 no ano, moje peniaze.. z kazdej platby sa mi strhava 10% z bezneho uctu a pripisuje sa na sporiaci ucet. Ci uz z platby kartou alebo z prevodu na iny ucet
@janocka ano ma detske ucty a dostanete aj naramok ;)
Jendoznacne 365 banka. Dom ich klientom od samého začiatku až doposiaľ a som veľmi spokojná. Čo sa týka úctu , aplikácie , úveru , sporenia proste všetko super . Aj keď potrebujem niečo vybaviť na info linke sú príjemný ochotný a vždy vyriešia danú situáciu . Ak sa rozhodneš založiť si ucet podotýkam ktory mas naozaj reálne zadarmo poslem ti môj promokod a do 15. Dňa Nasledujúceho mesiaca mas na úcte 15€ 🙂
Ja mam 365 banku,je bez poplatkov, 15 eur dostanete ak date odporucaci kod, ak by niekto chcel poslem do spravy
Za mňa tiež 365 banka 👍 Som veľmi spokojná s ich apkou, komunikáciou, funkciami, platením a celý účet je fakt zadarmo. Ja som pri zakladaní využila i akciu na 15€ platnú do 31.10.2022. Už do 2 dní som ich mala na účte. Založenie účtu super ľakhé potrebuješ stiahnuť apku, slovenské tel.č., e-mail a OP. Za pár minút máš založený účet a nemusíš nikam chodiť. Zmluvu a všetky doklady dostaneš hneď na e-mail.
Ak chcete môj promo kód na 15€ je henrieta145150. Peniaze sa pripíšu vám i mne 😉
Ak niekto chce založiť účet v 365 , tak moj kód
je gabriela155267 . Platný do 30.11.2022 . S bankou som spokojná
moj promo kod v 365 banke je silvia240711 ak chcete 15e