icon

AAA auto - predražený úver

dariushanak
12. júl 2023

Chceme sa podeliť so zlou skúsenosť s kúpou auta na úver od AAA autocentrum . Potrebovali sme súrne auto, lebo staré sa nám pokazilo. V predajni nám ponúkli, že ak vezmeme auto na úver budeme mať zľavu aj darček. Čakali sme niekoľko hodín, kým nám konečne urobia zmluvy, boli sme hladní aj smädní. Personál naťahoval čas. Až po hodinách, keď sme boli úplne vyčerpaní, nám dali všetko podpísať. Nakoniec bolo auto na úver navýšené o niekoľko tisíc eur a do zmluvy nám dali platiť aj všeličo o čom nám vopred vôbec nepovedali, ale to sme zistili až neskôr doma. Boli sme z toho v rodine na nervy.

Na internete sme neskôr našli organizáciu Fénix, ktorá pomáha poškodeným zákazníkom. Bezplatne nám pomohli a nakoniec nám vybavili aj vrátené peňazí za predražený úver.
Toto sú oni: https://fenixzdruzenie.sk/mate-auto-na-uver-z-a...

Mali ste aj vy predražený úver na auto z AAA? Ako ste to riešili?

simona92101
12. júl 2023

@dariushanak chvalabohu k podpisu zmluvy sme sa s nimi nedostali.ale kedysi davno sme sa len tak boli pozriet u nich na auta..skoncilo to tak,ze nas ani z arealu nechceli pustit,velmi agresivne tlacili na to,aby sme isli na skusobnu jazdu s tym ze treba odovzdat vodicak a obciansky predtym.tam nam zablikala kontrolka a rychlo sme sa pratali prec pod vyhrazkou zs zavolame policiu..v zivote nikdy by som tam uz nevkrocila!

river_song
12. júl 2023

Ja sa čudujem že tam vôbec ešte niekto vkročí.. všade sa o nich hovorí a píše už roky, koľko ľudí okašlali a stále sa nájde niekto, kto si povie že bude určite ten jeden jediný, komu sa to nestane..

janai1
Odpoveď bola odstránená
bmolko
12. júl 2023

@dariushanak preboha, vsak to o AAA je uz zname minimalne 15 rokov, čo sa tak dopredu informovat, pozerat recenzie?

vikusjk
12. júl 2023

@janai1 tiez sa mi to nezda, skor mi to smrdi reklamou na tu organizaciu 🙈

ruxandra
12. júl 2023

Tiez nerozumiem, uz roky pocuvam ake AAA robi o*eby a aj tak tam niekto ide a realne si od nich chce kupit auto. Vy zijete v jaskyni, ci ako?! 😅😀😀

janai1
Odpoveď bola odstránená
river_song
12. júl 2023

@janai1 tak toto je ich ťah, že nechajú ľudí čakať naschvál, lebo potom sú už tak unaveni a zhnuseni že už to chcú mať za sebou, uz keď toľko čakali tak sa predsa nezdvihnu a neodidu, blablabla.. podpíšu hocičo.. to isté robia pri výkupe áut.. tiež by som nikdy nepodpísala niečo čo si poriadne neprecitam, ale psychika a unava zohrá veľa a oni to vedia...

janai1
Odpoveď bola odstránená
lelelienka
12. júl 2023

Tak ale zmluvy treba pred podpisanim aj citat, ber to ako poucenie so buducna. My sme tam auto predali bez problemov (a zmluvy sme si precitali, museli pockat) a povodne sme mysleli, ze aj nejake pozrieme, ale to co ponukali bola skôr katastrofa, ze vycistene auto a vnutri sme pri obzerani nasli cumle a detske utierky...a to som ani nejak extra este nezacala 😀

river_song
12. júl 2023

@janai1 no vidíš, tak to si asi jedna z tých výnimiek.. my ked sme predavali auto, tak ma samozrejme kontaktovali, tak som si vyhladala recenzie a postup pri vykupe auta a prave vela som čítala že naťahujú, predlžujú, ludia cakaju hodiny..

lelelienka
12. júl 2023

@river_song my sme prisli len tak bez objednania a cca o 2,5 h odchadzali bez auta, co mi na taky ukon ako predaj velkej veci nepride dlho

sweet20
12. júl 2023

@dariushanak a kedy ste to podpisali? do dvoch tyzdnov sa to da vyriesit, teda do 14 dni

martinp288
12. júl 2023

Ináč pekný PR článok.
1. Chápem že si niekto nepozrie bloček z potravín pri 20€ nákupe, ale kúpiť auto a podpísať zmluvu bez toho aby ste si ju prečítali je len a len Vaša hlúposť.

2. Ak ste videli že im to dlho trvá a vyhladli ste, prečo ste tam sedeli? Osobne by som im povedal, že ak budú mať všetko nachystané nech sa ozvú. Za ten čas viem ísť domov resp. ak som ďalej od bydliska, tak sa idem do mesta najesť, prejsť atď...

Ešte taká otázka. Koľko si berie províziu firma, ktorej robíte reklamu? Zadarmo isto nerobia.

sweet20
12. júl 2023

@dariushanak a este isto vam to predali aj s gapkom aj havarijkou 🤦

maranco
12. júl 2023

@simona92101 * nas ani z arealu nechceli pustit,velmi agresivne tlacili na to,aby sme isli na skusobnu jazdu s tym ze treba odovzdat vodicak a obciansky predtym *

Občiansky preukaz sa nesmie odovzdať alebo prijať ako záloh a nesmie sa odovzdať ani odobrať pri vstupe do objektu alebo na pozemok a nesmie sa odovzdať ani odobrať v súvislosti s poskytovaním služieb; to neplatí, ak je to nevyhnutné pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti. Občan nesmie ponechávať občiansky preukaz ako záloh ani pri svojom pobyte v zahraničí.
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2...

tehulka2011
12. júl 2023

jasna reklama...

deti95060810
12. júl 2023

myslela som že AAA auto už dávno skončili kvôli ich praktikám...
a čuduj sa svete oni stále nachytajú nejakých odvážlivcov ktorí majú tú odvahu čo len vkročiť do ich areálu...

jesenzima
12. júl 2023

My sme z AAA mali voľakedy auto tiež. Nečakali sme dlho, ponúkli nám kávu, od hladu sme tiež neumreli (na pobočkách sú automaty s občerstvením),zmluvy sme si pred podpisom prečítali, nikto nás neklamal, nikto na nás netlačil, auto nám poslúžilo roky ...

simona92101
12. júl 2023

@maranco my sme im doklady nedali..vtedajsi svokor si tam chcel vybrat auto,ale akonahle zacali s tymi dokladmi a tlacenim, tak sme sa pakovali prec.

kitycat
12. júl 2023

@dariushanak a zmluvu s fenixom mas na aku proviziu?

bosorkabb
18. júl 2023

Akože hladný a smädný? Je tam k dispozícii voda aj malý bufet.
Ja mám od nich už 3 auto a žiadne problémy. Zmluvy si vždy čítam pred podpisom.
Dokonca som niekoľko krát prišla aj odišla z areálu a nikto ma nedržal,nekrical nič.
Hádam každý má ústa a vie si ich otvoriť.

dariushanak
autor
24. júl 2023

Fíha, pozerám, že riadna diskusia sa tu rozvírila. @janai1 a vy mi chcete povedať, že všetky zmluvy čítate dopodrobna a všade?! S elektrárňami, mobilným operátorom a podobne. Jasné, že sme sa poučili, ale keby som to aj všetko čítal, čomu by som rozumel... @vikusjk, @martinp288 to je také naše. Radšej hneď podozrenie, ako sa potešiť, že je tu niekto, kto stojí na strane bežných ľudí. No rešpektujem vaše názory. Keby ste si prečítali aspoň text na tom linku, čo som pridal, vedeli by ste viac. No jednoduchšie je hneď útočiť. Každopádne ja som spokojný, vďačný, aj poučený. Všetkým ostatným diskutujúcim ďakujem za ich príspevky.