Aká je cena za vypracovanie a podanie daňového priznania?
Aká je cena za podanie daňového priznania ? Keď mi daňové priznanie niekto vypracuje a musím si ho len podať ?
Urobi ti ho účtovníčka za 20€ a ty prídeš ma daňový úrad daš im ho a to všetko
My sme platili posledné roky 30 € účtovníčke.Tento rok to predpokladám bude viac
Ako kde.. mne to znama spravila za 50e
@enusamt naša účtovníčka berie 100vku keď robí mužovi, je živnostník. Všetko podáva ona elektronicky
Tak cena sa pohybuje rôzne, to záleží, ako ti kto spraví. Potom už neplatíš nič. Ale môže ti ho účtovníčka rovno aj podať.
Už rozumiem… Nevedeli by ste mi niekoho odporučiť, kto by mi to vedel spraviť ? Potrebujem daňové priznanie pre FO, aj PO. Ďakujem vám baby 🙂
Minulý rok som platila 20e za slovenské a 30e za zahraničné. Tento rok už chcú 40e za slovenské a 50e zahraničné 🙈
Ono záleží či podávate DPFY typ A alebo typ B . Typ A sa pohybuje okolo 30 eur, typ B okolo 80 eur pri paušálnych výdavkoch, pri daňovej evidencii 100-200 eur podľa položiek ak je to kombinované so zahraničnými príjmami je to ešte drahšie.

za podanie sa neplatí, podáš elektronicky, odnesieš na daňový úrad alebo pošleš poštou (ak teda nemáš povinnú elektronickú komunikáciu ako živnostník)