Aká je šanca, že dostanem hypotéku?
Aojte baby som pracujuca zena mam 643 e vyplatu myslite ze sa da zobrat hypo na dom ? Aka je sanca ze to schvalia bo pri navstevw pobocky mi vypocitali 80% ale ci to schvalia do piatku mame dostať rozhodnutie mate niekto bskusenosti
Brat to chcem sama kedze priatel zaraba 1000e lenze robi na dohodu uz dlhe roky a nnecgce dat na zmluvu sef
@petka0202 šanca je, len záleží za akých podmienok, koľko Ti vyrátajú, že budeš mesačne splácať, aby Ti aj čosi zostalo, no a na koľko rokov....ak to bude veľmi nízka mesačná splátka, môžeš splácať aj do konca života a poriadne to preplatíš...teraz sú ale nízke úroky a hypotéky sa oplatia, záleží aj, u koho si chceš hypo vziať, každá banka má svoje podmienky.
@petka0202 dá sa to teoreticky zvládnuť,ale neostane ti takmer nič na živobytie a to ani nehovorím + dieťa k tomu. A ešte ak priratam k tomu teoretickú možnosť,že ostanes časom s dieťaťom sama,nevyzijes. Btw zalezi kde pracujes a ci je to "fixny tabulkovy" plat s dlhodobou perspektívou (teda niečo ako isté miesto v štátnej správe do dôchodku).
Psrosím ta , mozem sa spýtat aku sumu si chces vziat? Resp na kolko rokov ti ju dali alebo na kolko rokov by ste to chceli splácaať. Tiež momental riešime s drahým hypo na dom.
Chod cez nejakeho poradcu,tam ti urcite nieco vide...zalezi od sumy ratam tam do 50 000
@nivea777 presne takto postupujeme my...platna aj mury su aj strecha....a teraz by sme na dokončenie chceli brať tu hypo...nam to riešia v tatrabanke---postup asi taky istý...s tým ze si mozme určit sumu...ale vziat si menej..a keby nam chýbalo po kuskoch este pridávať ,pridávať...do tej sumy aku su určíme tu najvačšiu...a ked určíme..ok toto nam bude stačiť (nemusime si brat to co sme si urcili, neni to obmedzene ) tak pak zacneme splácať...
@nivea777 no tak rok nech pockaju 🙂 Podla mojej logiky by som skor dala mladým pozicku....lebo ine je ked si berie pozicku 26 rocný na 20,30 rokov..alebo 40rozcný....sak to nemusí ani dožiť a splatit :D....nie??? banky to asi ale nemaju podla týchto mojich "logickych" vzorcov 🙂)) My sme sa stretli s ustretovými ludmi v bankach 🙂 sak preco aj nie? ved oni funguju tiež z nás 🙂
otazka...Kolko chces? Na kolko chces? mas cim rucit? ...Toto zavisi od roznych kriteri...Inak, neodbiehujte od banky k banke.... Budete mat z toho riadne patalie...
@fantaghiro21 rucit domom . Chcem 45000 vyratali mi 80% zeby mi dali neni problem kedzw financie mame na doplatenie a na 30rokov

@petka0202 príjem je len jedno z mnohých kritérií a nikto ti spoľahlivo nepovie, ako sa banka rozhodne...