Aká je spotreba elektriny pre 3-izbový byt 70 m2?
ahojte
celkom ma zaujima vasa spotreba kwh na 3i byt cirka 70m2
rocna
dakujem.
@anonym_autor u nás ide telka 24/7 + 3 compy, plus veľa pečiem, periem normálne, klima len občas… minulý rok sme mali 3141 kWh … kúrim plynom
@anonym_autor u nás ide telka 24/7 + 3 compy, plus veľa pečiem, periem normálne, klima len občas… minulý rok sme mali 3141 kWh … kúrim plynom
@biba_18 dakujem
Kúrenie ústredné, spotrebovali sme 636 kWh /nemáme klímu, sušičku, mikrovlnku/
Kúrenie ústredné, spotrebovali sme 636 kWh /nemáme klímu, sušičku, mikrovlnku/
@patka06 wau coze za rok za tie m2? wau
Okolo115 na mesiac, pečiem aj kazdy treti deň. Byt 80m2.
@anonym_autor áno 636 za rok obdobie 04/2024 - 04/2025
Spotreba elektriny nemá nič spoločné s plochou bytu
@patka06 mame podlahovku preto som chcela porovnat bezne byty s tymi co maju podlahove vykurovanie a rekupiraciu
@anonym_autor písala som bežnú spotrebu domácnosti. bez elektrického kúrenia
@patka06 nemate elektricku indukciu ze?ano truba nejde na elektrinu ale na plyn
@anonym_autor indukciu nemáme - varíme na plyne , rúra je eletkrická - používa sa min. 2x do týždňa,
@patka06 tak indukcia musi hodne zrat
tuším 2600
@lizatko1009 ale vy mate vacsi byt nie?
@anonym_autor 76m plus 50 m terasa kde elekteinu nerátam a ani balkon
3izb, 4ludia, 1900kwhod rocne
3 ľudia,3i byt 70 m.1,682 tis kwh......Mám aj sušičku,ktorá ide stále,aj v lete,klimatizáciu ,periem každý deň........
3 ľudia,3i byt 70 m.1,682 tis kwh......Mám aj sušičku,ktorá ide stále,aj v lete,klimatizáciu ,periem každý deň........
@zuzik1407 vidis a my nemame ani susicku ani klimatizaciu mavame 1900 kw a neperiem kazdy den, nerozumiem.
A od kedy mám sušičku,tak nezehlim...resp minimum....Žehlička ,že veľa ťahá,, rúra,kanvica,tak neviem.....Ja napr malo zapínam rúru
Cca 1700 kw a to muž robí z domu, varím,periem, mám sušičku aj umývačku riadu.
Periem a suším aj 4 krát za týždeň. Máme aj klímu.
A na varenie mám indukciu. Plyn mám len na kúrenie.
@anonym_autor 2400kwh? platime mesačne 55e a vždy mame ešte 1-2 stovky preplatok. plyn nemame, varime na indukcii. plus sušička a práčka - bežia min 3x do tyzdna obe
@matusformanek teda spotrebu máš koľko?
@bosorkabb mame podlahovku, ale kurimmax 2-3mesiace.
1600 kW za rok, 3 izbový byt, 3 osoby. Sušičku nemáme ale mame umývačku, klimatizáciu plus ďalšie bežne spotrebiče
kks, fakt vidím že my sme so spotrebou uletení 😲
@anonym_autor my máme 3i byt, elektrické podlahové, rekuperácia lokálna v 2 izbách a minieme cca 12 000 kwh za rok
@biba_18 ale vy mate dom nie?
@anonym_autor my máme 3i byt, elektrické podlahové, rekuperácia lokálna v 2 izbách a minieme cca 12 000 kwh za rok
@dzulik_ to je dako vela ci>
@bosorkabb to je rozumna spotreba.

najlepsie s vykurovanim podlahovim, a ten kto ma rekupiraciu, dakujem ale kludne piste aj ti bez. dakujem