Akceptuje banka príjem SZČO a rodičovský príspevok?
Dobrý deň, akceptuje prosím niektorá banka súbeh príjmu ako SZČO a zároveň rodičovský príspevok pri žiadosti o hypotéku? Manžel je zamestnaný na TPP, ja som už 3 roky SZČO a momentálne som na rodičovskej, popri ktorej pracujem naďalej ako SZČO. Vo vub takyto subeh možný nie je a uznavaju vraj len jedno z toho.. neviete prosím o banke, ktorá akceptuje takýto súbeh? Ďakujem.
SZČO už nemajú vôbec takú nevýhodu pri hypotékach ako to bolo kedysi. Je to ovela lepšie,nakoľko szco si môže ten príjem vybalansovať, navýšiť -znizit ako chce. Len sa pred podaním dobre informovať u finančného. Manžel SZČO,ja tpp nič moc mzda a mame 2 hypotéky vo výške 250tisic. Len tak pre obraz, SZČO je v lepšej pozícii,ale musis pre to obetovať nejakú tú daň a odvody ten rôčik 😉
SZČO už nemajú vôbec takú nevýhodu pri hypotékach ako to bolo kedysi. Je to ovela lepšie,nakoľko szco si môže ten príjem vybalansovať, navýšiť -znizit ako chce. Len sa pred podaním dobre informovať u finančného. Manžel SZČO,ja tpp nič moc mzda a mame 2 hypotéky vo výške 250tisic. Len tak pre obraz, SZČO je v lepšej pozícii,ale musis pre to obetovať nejakú tú daň a odvody ten rôčik 😉
@carter30 da sa s tým trošku “pohrať”, aby odvody ani daň nebolo treba platiť.. nejdem tu ale písať ako na to, lebo by ma niektoré zožrali, napriek tomu, že je to legálne 😂🙈
K otázke autorky: slsp to akceptuje 🙂
@carter30 da sa s tým trošku “pohrať”, aby odvody ani daň nebolo treba platiť.. nejdem tu ale písať ako na to, lebo by ma niektoré zožrali, napriek tomu, že je to legálne 😂🙈
K otázke autorky: slsp to akceptuje 🙂
@denkabemommy mne dnes v live chate slsp odpísali že to možné nie je

treba sa informovať v bankách. No ale SZČO majú veľkú nevýhodu, ak chcú hypo