Aké banky akceptujú výživné ako príjem?
Dobrý deň, viete mi prosím poradiť, ktorá banka akceptuje výživné ako príjem pri hypo?
Ďakujem.
Výživné nie je na to, aby si si z neho platila svoje veci, ako napr. hypotéku, s ktorou tvoj ex nemá nič spoločné. Výživné je určené na dieťa, tak by si to nemala zneužívať.
Výživné nie je na to, aby si si z neho platila svoje veci, ako napr. hypotéku, s ktorou tvoj ex nemá nič spoločné. Výživné je určené na dieťa, tak by si to nemala zneužívať.
@anonym_02da5e a tu hypotéku nechce brat aj preto, aby ich dieta malo kde bývať?
Mne akceptovala SLSP
@anonym_02da5e a tu hypotéku nechce brat aj preto, aby ich dieta malo kde bývať?
@nikha2809 tak keby sme to mali brať z toho pohľadu, že hypo, energie atď., že autorke toto všetko ako výdavky vadí, tak môže dať otcovi dieťa do starostlivosti a ona môže byť tá, čo bude len výživné posielať, mužovi platiť hypo a pod.
Myslím, že žiadna...
@anonym_02da5e výživné má zabezpečovať potreby dieťaťa. Aj bývanie je potrebou dieťaťa. Je skvelé, ak ty si si kúpila bývanie za cash bez úveru, alebo si bývanie dostala od rodičov, ale nie každý má to šťastie. Úplne zbytočná a hlavne právne úplne zlá pripomienka.
UniCredit mi akceptovala,dokonca tie čo mi ex posiela na účet ,nie tie ,ktoré stanovil súd.Len som musela ich zdokladovať výpisom
Autorka, viete na čo slúži výživné? Výživné je súdom stanovené pre dieťa, nie sú to vaše peniaze.. Slúžia na pokrytie základných potrieb dieťaťa.. Dokonca po 18+ môže požiadať, súd o to, aby bolo výživné platené k rukám dieťaťa..
@anonym_02da5e 👏👏👏

https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/financn...