icon

Aké banky akceptujú výživné ako príjem?

foxjas
20. okt 2025

Dobrý deň, viete mi prosím poradiť, ktorá banka akceptuje výživné ako príjem pri hypo?

Ďakujem.

anonym_02da5e
20. okt 2025

Výživné nie je na to, aby si si z neho platila svoje veci, ako napr. hypotéku, s ktorou tvoj ex nemá nič spoločné. Výživné je určené na dieťa, tak by si to nemala zneužívať.

nikha2809
20. okt 2025
@anonym_02da5e

Výživné nie je na to, aby si si z neho platila svoje veci, ako napr. hypotéku, s ktorou tvoj ex nemá nič spoločné. Výživné je určené na dieťa, tak by si to nemala zneužívať.

@anonym_02da5e a tu hypotéku nechce brat aj preto, aby ich dieta malo kde bývať?

sona272
20. okt 2025

Mne akceptovala SLSP

anonym_02da5e
20. okt 2025
@nikha2809

@anonym_02da5e a tu hypotéku nechce brat aj preto, aby ich dieta malo kde bývať?

@nikha2809 tak keby sme to mali brať z toho pohľadu, že hypo, energie atď., že autorke toto všetko ako výdavky vadí, tak môže dať otcovi dieťa do starostlivosti a ona môže byť tá, čo bude len výživné posielať, mužovi platiť hypo a pod.

mariaaaaa
20. okt 2025

Myslím, že žiadna...

melanta
20. okt 2025
@anonym_02da5e

@anonym_02da5e výživné má zabezpečovať potreby dieťaťa. Aj bývanie je potrebou dieťaťa. Je skvelé, ak ty si si kúpila bývanie za cash bez úveru, alebo si bývanie dostala od rodičov, ale nie každý má to šťastie. Úplne zbytočná a hlavne právne úplne zlá pripomienka.

melanta
20. okt 2025
@mariaaaaa

Myslím, že žiadna...

@mariaaaaa načo, fakt načo odpovedať na niečo, o čom fakt nič nevieš? Akceptuje to niekoľko bánk. Nerozumiem potrebe niektorých obmedzených ľudí vyjadrovať sa k niečomu, o čom nič nevedia.

mariaaaaa
20. okt 2025
@melanta

@mariaaaaa načo, fakt načo odpovedať na niečo, o čom fakt nič nevieš? Akceptuje to niekoľko bánk. Nerozumiem potrebe niektorých obmedzených ľudí vyjadrovať sa k niečomu, o čom nič nevedia.

@melanta jeejda no idem sa postaviť do kúta a premýšľať o sebe... bude 30 min. stačiť?

zuzik1407
25. okt 2025

UniCredit mi akceptovala,dokonca tie čo mi ex posiela na účet ,nie tie ,ktoré stanovil súd.Len som musela ich zdokladovať výpisom

kvetinka_2
27. okt 2025

Autorka, viete na čo slúži výživné? Výživné je súdom stanovené pre dieťa, nie sú to vaše peniaze.. Slúžia na pokrytie základných potrieb dieťaťa.. Dokonca po 18+ môže požiadať, súd o to, aby bolo výživné platené k rukám dieťaťa..

kvetinka_2
27. okt 2025
@anonym_02da5e

@anonym_02da5e 👏👏👏