Aké doklady treba pri schvaľovaní hypotéky?
Baby ake doklady treba? Nasla som rozne na nete ale chcela by som konkretne . Treba pri uveroch aj doklad o vzdelani ci to som sa docitaka hlupost?
No my sme sa papierovali mesiac, stale daco chceli...
@3marhulka3
v banke ti povedia aké doklady
Obcianske oboch,svoj prijem od zamestnavatela a manzelove danove priznanie,kedze je szco
Ja beriem z banky, kde mam ucet. Dokladovat som musela OP a este jeden doklad. A kopiu VS diplomu, kedze titul nemam zapisany v OP. Potvrdenia od zamestnavatela nechceli, videli, ze mi tam chodi vyplata.
A plus potom predkladas uz pri konkretnom byte rezervacnu zmluvu/zmluvu o buducej zmluve a znalecky posudok (niektore banky maju svojich znalcov).
Dakujem baby🙂 bola som v piatok v banke tak uz viem vsetkom🙂
@3marhulka3 v prvéj fáze potrebujete
- vypúísanú a podpísanú žiadosť
- dva doklady totožnosti
- potvrdenie o príjme
- 3-6 výpisov z účtu(ak nejde o domovskú banku
Na základe tohoto banka zistí váš bankový register v akom je stave,overí odvody v socialke a potvrdia či požadovanú výšku úveru dostanete
v drehéj fáze treba doložiť znalecký posudok, a ak kupujete nehnutelnosť tak návrh kupnopredajnéj zmluvy.
@cisko39 dakujem vam 🙂
@cisko39
@3marhulka3 kočky a aký sa berie príjem? Za posledných 6mesiacov či tri? A keď som momentálne PN to sa tiež započítava neviete mi poradiť
@3marhulka3
Ahoj,ako este chces riesit uver.viem ti s tym poradit.

@3marhulka3 konkrétne ti povie tá banka, u ktorej budeš žiadať o úver... najpodstatnejší je občiansky a potvrdenie o príjme...