Aké sú novinky ohľadom pokračovania hypo pomoci?
Mate niekto nejaké ďalšie in6fo ohľadom pokračovania co sa tyka hypo pomoci?
Bola tu diskusia, ze to preberú banky a bude ďalej pokračovať. Len žiadne ďalšie informácie zatiaľ nie sú známe.
ani banky nevedia. resp. nechcú na celú hubu povedať že s takou blbosťou pokračovať neplánujú.
kto to podľa teba zaplatí ? hádam nie banka...
@anonym_autor preberú to banky ale na báze dobrovoľnosti .Ak tvoja banka to dobrovoľne preberie tak ti budú vyplácať oni hypopomoc.Od štátu konci pomoc 1.12.2025
@anonym_autor preberú to banky ale na báze dobrovoľnosti .Ak tvoja banka to dobrovoľne preberie tak ti budú vyplácať oni hypopomoc.Od štátu konci pomoc 1.12.2025
@tinka3435 a nevieš náhodou ako sa to dá zistiť? Teda ktorá banka ano a ktorá nie?
@tinka3435 a nevieš náhodou ako sa to dá zistiť? Teda ktorá banka ano a ktorá nie?
@anonym_autor o tom nieje vôbec nič nikde napísané iba to že netreba už o to žiadať banka by to mala vyplácať automaticky teda ak bude chcieť.Ja mám napríklad Tatra banku tak som zvedavá či to prevezme alebo nie
@anonym_autor ked to banka preberie, treba veeeelmi dobre nastudovat co za tym je, pretoze banka len tak "perie nepusti". Jej sa musia tie peniaze vratit. Skor ci neskor to tak ci tak zaplati dlznik.
@anonym_autor ked to banka preberie, treba veeeelmi dobre nastudovat co za tym je, pretoze banka len tak "perie nepusti". Jej sa musia tie peniaze vratit. Skor ci neskor to tak ci tak zaplati dlznik.
@viestta už tu konečne prestaň šíriť okolo seba tu nenávistnu síru
autorka, čo chceš počuť. že banka bude platiť za teba úroky? zvýšené? nebuď naivná.
ako by k tomu prišla banka aby bola škodná na tvojich úrokoch , alebo ostatní klienti banky že sa ti skladajú na tvoju hypo.
plať si to sama. Čo si si zobrala to si zaplať.
inej cesty niet.
Banka vyhrava vzdy … ak ti nejaka ponukne pomoc, osetri si to tak, aby si tu pomoc druhou stranou vratila aj s urokmi. €, ktore by ti banka dala su na hypo, ktoru mas u banky … takze banka plati sama sebe … naco by to robila, ak by na to nejakym sposobom neziskala? Pozor na male pismenka po ciarou … takze bud banka neponukne nic alebo preplatis … ako klient zaplatis aj tak aj tak. Banka je sukromna institucia, zaujmaju ju len peniaze. Clovek je len cislo uctu.
@anonym_autor o tom nieje vôbec nič nikde napísané iba to že netreba už o to žiadať banka by to mala vyplácať automaticky teda ak bude chcieť.Ja mám napríklad Tatra banku tak som zvedavá či to prevezme alebo nie
@tinka3435 no ja mam VUB a neustále ma obhana ich pracovníčka, aby som čím skôr prišla do banky. Je mi to veľmi podozrivé, lebo nikdy predtým sa o mňa nezaujímali, vždy len poslali papier o novej výške úroku a z ich strany vybavené. A teraz? Už 3 týždne mi vyvoláva, aby som prišla na pobočku. Výšku úroku, ktorý ponúkajú mi samozrejme prezradiť nechce.
Bola tu nejaká diskusia predtým, ze radšej zaplatia toto, ako bankovú daň. Len stále o tom ani slova.
@anonym_autor ved ma pravdu :D banka to nema preco preberat :D a prispevok od decembra konci..tiez poberame a ratam s tym,ze sa s prispevkom mozeme rozlucit.odporucam ist do banky a zistit aktualne urokovu sadzbu a spravit si dodatok.my sme refixli pred 1,5 rokom a bez problemov nam dali aktualny urok..takze aspon cosi.
@anonym_autor siru siris akurat ty. Viestta ma pravdu
@anonym_autor aka nenavistna sira? To je realita. Banka potrebuje generovat zisk, zisk ma iba a len z urokov z penazi, ktore pozicala. Zadarmo peniaze nerozdava. Asi ti chyba trosku vseobecneho povedomia a aj vo financnej gramotnosti to nebude kto vie co, ak si naivne myslis, ze banka ti nieco daruje pre pekne oci. Realita je tvrda. Tak aby si na nu nenarozila.
@tinka3435 no ja mam VUB a neustále ma obhana ich pracovníčka, aby som čím skôr prišla do banky. Je mi to veľmi podozrivé, lebo nikdy predtým sa o mňa nezaujímali, vždy len poslali papier o novej výške úroku a z ich strany vybavené. A teraz? Už 3 týždne mi vyvoláva, aby som prišla na pobočku. Výšku úroku, ktorý ponúkajú mi samozrejme prezradiť nechce.
Bola tu nejaká diskusia predtým, ze radšej zaplatia toto, ako bankovú daň. Len stále o tom ani slova.
@anonym_autor to zistíš jedine tak že tam pôjdeš a uvidíš .Možno sa dozviete to čo tu všetci rozoberame 🙂
autorka , možno budeš príjemne prekvapená.
len pozor nato čo podpisuješ. radšej povedz že si to ešte premyslíš, alebo sa vyhovor na niečo.
@anonym_autor to zistíš jedine tak že tam pôjdeš a uvidíš .Možno sa dozviete to čo tu všetci rozoberame 🙂
@tinka3435 predpokladám, že nie som jediná. Preto sa pýtam, či už niekto skúsenosť ma alebo nie. Mne praveze fixácia nekončí, tak neviem, prečo tak na mňa pracovníčka tlači.
@tinka3435 predpokladám, že nie som jediná. Preto sa pýtam, či už niekto skúsenosť ma alebo nie. Mne praveze fixácia nekončí, tak neviem, prečo tak na mňa pracovníčka tlači.
@anonym_autor a my to mame odkial vediet?
to si položila zle otázku. opýtaj sa rovno kto bol vo VUB banke ohľadom hypo pomoci? ozve sa ti len konkrétny klient VUB.
@anonym_autor
Mozno ju banka nuti predavat sluzby
Banka nie je charita.
@anonym_autor Banka je podnikatelsky subjekt, urcite ti nebude davat ziadny prispevok na tvoju hypoteku a preco by aj mala, ze? Lebo Smer? Tento nezmysel, na ktory sme sa skladali vsetci, vymyslela tato vlada a teraz, aby si ich jednoduchi volici pamatali tu ich velkorisost z cudzieho, spomenuli banky, nech je predsa niekto iny zly. Normalny clovek s kritickym myslenim musi vediet, ze to je blud.
@anonym_autor prt bude pokracovat. banky skor sa budu predhanat a ponukat vyhodnejsie uroky
@anonym_autor a preco do tej banky nezbehnes alebo sa jej neopytas,ohladne coho sa s tebou chce stretnut..mozno prave ponuknut lepsie uroky?!
@anonym_autor mne volali z Prima banky aby mi ponúkli 2000€, ktoré si môžem vložiť ako mimoriadnu splátku do hypotéky, odmietla som a spýtala som sa na túto pomoc, povedala mi že oni nemajú žiadne info a pravdepodobne to končí ...oni pomôžu po svojom😂 ponúknu ďalší úver
@anonym_autor mne volali z Prima banky aby mi ponúkli 2000€, ktoré si môžem vložiť ako mimoriadnu splátku do hypotéky, odmietla som a spýtala som sa na túto pomoc, povedala mi že oni nemajú žiadne info a pravdepodobne to končí ...oni pomôžu po svojom😂 ponúknu ďalší úver
@mojvlk jaj ten bezurocny ze?
@anonym_autor ale veď ona len pravdu napísala. Kto myslíš, že bude splácať Tvoje dlhy? Vari nie banka... Dosť, že sme sa vďaka tomuto debilnemu nápadu skladali my všetci na úroky cudzích ľudí. No ale to je také smerácke
Mne volali z banky,ze mame 35000eur uver bez overovania prijmu,a takto sa potom ludia zadlzuju,lebo na to netreba prijem.
A banky potrebuju zarabat,nie aby si ukrojili zo zisku a podelili sa s ludmi.
Takze treba ratat s vyssou splatkou,alebo refinancovat kdeje najnizsi urok.
Mne volali z banky,ze mame 35000eur uver bez overovania prijmu,a takto sa potom ludia zadlzuju,lebo na to netreba prijem.
A banky potrebuju zarabat,nie aby si ukrojili zo zisku a podelili sa s ludmi.
Takze treba ratat s vyssou splatkou,alebo refinancovat kdeje najnizsi urok.
@anonym_2647e2 velmi velmi zle.

Preco by to preberali banky? Aku by to pre nich davalo logiku, ked na urokoch zarabaju?