icon

Aké sú skúsenosti so životným poistením Metlife?

14. nov 2023

Skusenosti? Životne poistenie tu? Ake je najlepsie? Odporucate tuto spolocnost?? Pre mladeho cloveka

matus_ik
14. nov 2023

Každá poisťovňa je niečím špecifická, avšak ťažko to hodnotiť bez nejakých ďalších informácii. Závisi to od viacerých faktorov ako je zdravotný stav, povolanie, aké riziká si chcete kryť a podobne. Najideálnejšie je si to porovnať a vybrať najlepšie riešenie.

jakubvojcik
14. nov 2023

Zdravím.

Záleží od toho aké krytie - niektoré pripoistenia majú drahšie ako ostatné poisťovne, iné zas lacnejšie. Záleží aj od výšky/váhy, zdravotného stavu či povolania. Ideálne je najprv si zvoliť krytie, ktoré dáva najväčší zmysel vo vašej situácii, porovnať si všetky relevantné poisťovne a následne až potom urobiť porovnanie a vybrať si tú najlepšiu z nich z hľadiska ceny a kvality.

Predpokladám, že nemáte prepočítané a porovnané všetky možnosti z hľadiska ceny a kvality do detailu, lebo už by ste vedel presne prečo sa vám napríklad Metlife oplatí najviac alebo neoplatí najviac.

Jednoznačne si neodporúčam vyberať poisťovňu, nie len Metlife ale aj akúkoľvek inú, ak neviete odôvodniť prečo je to najlepšia ponuka a neviete si to porovnať, reálne vidieť tie rozdiely aj v cene aj v kvalite. Ak vám nejaký sprostredkovateľ ponúka len jednu možnosť alebo len málo možností, nie je to kvalitný sprostredkovateľ a pravdepodobne urobíte chybu ak si zvolíte jeho produkt.

Odporúčam si prečítať môj článok o životnom poistení, aby ste vedeli ako si ho nastaviť a na čo pozerať: https://relyon.sk/blog/co-je-zivotne-poistenie-...

domiklik
14. nov 2023

Zatiaľ vždy vyplatili a za pomerne krátku dobu. Ale každému sadne niečo iné

dejka77
14. nov 2023

Ja ti napisem moju skusenost s nimi, len tak pre zaujimavost. Potrebovala som urazove poistenie na niekolko mesiacov. Zavolala som im, dala udaje a mali mi poslat dokumenty postou. Absolutne nic mi neprislo, tak som tam volala znovu. Hovorila som s niekym inym, ale ta pani mi teda povedala, ze mi to poslu znovu. A hadaj co. Nic mi nikdy neprislo, ani mi nestiahli sumu cez sms (tak som to mala mesacne platit). Aj mi niekto od nich volal, povedala som im o co ide a mali to vybavit. Nic sa neudialo. Nechala som to tak a zatial si vybavila ine poistenie. Potom mi este niekto volal, uz v dobe kedy som to poistenie nepotrebovala 😀.
Tymto nechcem povedat, ze je to zla poistovna, ale cez telefon to radsej nevybavuj 🙂.

janulikt84
15. nov 2023

Osobna skusenosť - rychle vyplatenie pri poistnej udalosti a aj pri smrti...najmenej vyluk na trhu...ak chcete vefiet viac kludne napiste - idealne porovnat viac poistovni a naozaj zalezi co je pre Vas priorita

zuzik1111
15. okt 2024

Nikdy viac! Dve poistky a dve veľmi zlé rozhodnutia.Môžete mat úraz,moze vam byt diagnostikovana ťažká diagnóza a hoci toto všetko vaša poistná zmluva kryje nedostanete ani cent.Zvažujem súdnu cestu….len na Slovensku sa ťažko dovoláte pravdy.

nikinkamisko
28. dec 2024

@zuzik1111 s akým odôvodnením prosím ta ?

janulikt84
28. dec 2024

@zuzik1111 mali ste to tam aj poistené?