icon

Aké sú vaše skúsenosti s poistením a šetrením v MetLife?

30. jan 2025

Skusenost s poistením + šetrenie v metlife pre dieťa 6r.
Aké máte skúsenosti? Vyplatia? Nie sú nejaké problémy atď? Zaujíma ma len čo sa týka detí. Dakujem

gogorkaja
30. jan 2025

Ja som tu poistená. Čo sa týka detí, neviem, ale myslím si, že keď riadne vyplatia za dospelého, tak deti nebudú výnimkou. Bola som na operácii slepého čreva a pekne vyplatili peniaze, do konca asi do troch dní od podania žiadosti, čo som teda absolútne nečakala.

zic
30. jan 2025

Ak to ma byt jeden produkt, tak z principu poistenie a sporenie nejdu na 99% dokopy. To su take produkty "sooo 2000s"... poistenie zvlast, sp9renie / investovanie zvlast.
Inac poistenie podla mna moze byt dobre nejake rodinne, kde bude maly sucastou vasho... sporenie je ina kapitola

naniki
30. jan 2025

ahoj,ja mám a aj som v minulosti mala.Som nesmierne spokojná.Výborná komunikácia a rýchle platby - plnenia.Fakt do 3 dní.Teraz mam na seba a na syna poistku - investičnú poistku a ak máš u nich poistenie,môžeš robiť aj iný - jednorázový vklad - oni to investujú so ázijských fondov - rozložia to. Ja mám teraz PLUS LIFE poistku a čo je na tom dobré - odkupnú hodnotu si môžeš kedykoľvek v prípade potreby vybrať / musí tam ostať iba 400 eur - minimum. K poistnej zmluve si môžeš dať tzv. mimoriadny jednorázový vklad,ktorý sa ti úročí / ale môžeš ho hocikedy vybrať /.Peniaze poslala do 5 dní - z tohto vkladu.

belllinka
30. jan 2025

@gogorkaja a kolko ti vyplatili za slepak?

naniki
30. jan 2025

a ešte dodám - táto úložka ( jednorázový vklad ) neide do dedičstva a ani do BSM....ale to ti povedia priamo v agentúre Metlife...

janka286
30. jan 2025

Sporenie cez poisťovňu určite nie

janulikt84
30. jan 2025

Ahoj pre deti super aj s investiciou - pri detských poistkach výhoda aj ak poistnik ma oslobodenie od plateniela - w- nakolko ak by si nedajbože ako poistnik umrela preberajú platiť poistku tvojmu synovi do 24r aj s investiciou...ak mas otazky kludne mi napíš...všetky 3 deti a aj ja som v Metlife