Aké sú vaše skúsenosti s poistením a šetrením v MetLife?
Skusenost s poistením + šetrenie v metlife pre dieťa 6r.
Aké máte skúsenosti? Vyplatia? Nie sú nejaké problémy atď? Zaujíma ma len čo sa týka detí. Dakujem
Ak to ma byt jeden produkt, tak z principu poistenie a sporenie nejdu na 99% dokopy. To su take produkty "sooo 2000s"... poistenie zvlast, sp9renie / investovanie zvlast.
Inac poistenie podla mna moze byt dobre nejake rodinne, kde bude maly sucastou vasho... sporenie je ina kapitola
ahoj,ja mám a aj som v minulosti mala.Som nesmierne spokojná.Výborná komunikácia a rýchle platby - plnenia.Fakt do 3 dní.Teraz mam na seba a na syna poistku - investičnú poistku a ak máš u nich poistenie,môžeš robiť aj iný - jednorázový vklad - oni to investujú so ázijských fondov - rozložia to. Ja mám teraz PLUS LIFE poistku a čo je na tom dobré - odkupnú hodnotu si môžeš kedykoľvek v prípade potreby vybrať / musí tam ostať iba 400 eur - minimum. K poistnej zmluve si môžeš dať tzv. mimoriadny jednorázový vklad,ktorý sa ti úročí / ale môžeš ho hocikedy vybrať /.Peniaze poslala do 5 dní - z tohto vkladu.
a ešte dodám - táto úložka ( jednorázový vklad ) neide do dedičstva a ani do BSM....ale to ti povedia priamo v agentúre Metlife...
Sporenie cez poisťovňu určite nie
Ahoj pre deti super aj s investiciou - pri detských poistkach výhoda aj ak poistnik ma oslobodenie od plateniela - w- nakolko ak by si nedajbože ako poistnik umrela preberajú platiť poistku tvojmu synovi do 24r aj s investiciou...ak mas otazky kludne mi napíš...všetky 3 deti a aj ja som v Metlife

Ja som tu poistená. Čo sa týka detí, neviem, ale myslím si, že keď riadne vyplatia za dospelého, tak deti nebudú výnimkou. Bola som na operácii slepého čreva a pekne vyplatili peniaze, do konca asi do troch dní od podania žiadosti, čo som teda absolútne nečakala.