icon

Aké sú vaše skúsenosti s Revolut?

25. júl 2024

Nazor na revolut? Ako funguje? Plati sa zaň? Ma to niekto, odporučili by ste to?

michal711
25. júl 2024

Mám a je to super. Využívam ho často

sszuzu8
25. júl 2024

Super to je len netuším kde si nastaviť denný limit pre posielanie peňazí z iného účtu 😁 inak super a rýchle

andrea_82
25. júl 2024

Ja nemam, ale som nan nahnevana. Nieco som predavala, pan mi cez revolut poslal peniaze. Dlho nechodili, cakali sme. Ked som konecne platbu videla na ucte, tak som vec odovzdala a on odisiel. Vecer pozeram na ucet a platba strhnuta spat. Bez mojho vedomia a suhlasu si sumu stiahli naspat. Lebo ked to tak dlho trvalo, pan to skusil stornovat, ale napisali mu, ze to uz nejde. Mala som stastie, ze bol seriozny a peniaze poslal znova. Takze odvtedy ak by mi niekto cez to chcel poslat peniaze, tak ani nahodou.

zic
26. júl 2024

Skus si precitat tuto recenziu, nie je taka stara a je od konkurencie, tak asi nebude velmi prikraslena 🙂
https://wise.com/sk/blog/revolut-recenzia

ms_green
26. júl 2024

Za mňa nie. Priateľ si cez revolut menil české koruny na eurá. Ponúkli mu free trial (na mesiac) platenej verzie, kde boli lepšie kurzy. Všade že môžete zrušiť ak sa vám to nebude páčiť. Po mesiaci nevidel zmysel, chcel to zrušiť a chceli trojmesačnú cancelation fee.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
26. júl 2024

Muž využíva a spokojnosť mame aj plastovú neviem o tom,že by niečo za nu platil.

pomaranc24
26. júl 2024

Za mňa veľká spokojnosť už pár rokov

user62056819
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
26. júl 2024

@user62056819 aha tak to môže byť nič nevravel ale tak to je v pohode

karinmcrae
4. jan 2025

Ahojte..a mal už niekto z vás na účte viac ako 5,10 tis? Že pri väčšej sume vam zablokujú účet..V tomto článku to píšu.. https://www.gamebro.cz/karta-revolut-vas-pripra...

selickah
Odpoveď bola odstránená
karinocka007
14. máj 2025

Milujem revolut ja mam program metal za co síce platím mesačne 16euro ale čo už.

ferodani
12. jún 2025

Ja mám s REVOLUT účtom skúsenosť, ktorá ma stála 8000 USD. Kupovala som byt mimo EU a zaplatila som zálohu 8000usd. Následne mi developer poslal splátkový kalendár s termínom 1. úhrady do 14 dní. Aby som ušetrila na kurze EUR/USD založila som si REVOLUT účet. Následne mi môj brat na účet poslal váčšiu sumu eur. A vtedy sa to začalo. Revolut mi odmietol pripísať eurá na účet. Musela som zložite dokladovať, že mi eurá poslal môj brat ako pôžičku. Po pripísaní eur som ich okamžite previedla na USD a poslala developerovi. REVOLUT označil túto transakciu ako podozrivú a USD mi vrátil. Znovu som musela dokazovať, že sa nejedná o podvodný prevod. Doložila som dokonca výpis z obchodného registra developera, čo bolo časove náročné, lebo sídli mimo EU. Keď som konečne USD poslala, tak ich dostal developer na svoj účet už po termíne a záloha 8000 USD mi prepadla a zmluvu na byt zrušil.

leksisa
24. okt 2025

Ak si chceš založiť Revolut účet a získať odmenu, napíš mi správu - pošlem Ti pozývací kód 🙂

michal711
24. okt 2025
@leksisa

Ak si chceš založiť Revolut účet a získať odmenu, napíš mi správu - pošlem Ti pozývací kód 🙂

@leksisa trt makový. Akurát ty dostaneš odmenu