Ako a kde nájsť súkromného veriteľa?
Odporučte mi nejakého sukromnika čo vie poziciat peniaze na zmluvu alebo kľudne aj inak. Blbé komentáre si nechajte pre seba.
Koľko potrebuješ a koľko vieš splácať?
@anonym_2c3062 potrebujem do 3000€ splácať viem do 200€ mesačne
Na zmluvu alebo aj inak? To je ako inak?
Na zmluvu alebo aj inak? To je ako inak?
@anonym_c569e9 tak už aké by si dal podmienky ta daná osoba
@anonym_2c3062 potrebujem do 3000€ splácať viem do 200€ mesačne
@anonym_autor čo vieš založiť ako záruku
@anonym_2c3062 bohužiaľ nemám nič také v takej hodnote alebo tak ak by som mala z čím ručiť tak už dávno mi dajú banky
@anonym_2c3062 viem to dať tak na zmenku napríklad teda zmluvou
@anonym_2c3062 viem to dať tak na zmenku napríklad teda zmluvou
@anonym_autor zmluva je nič keď prestaneš platiť a nemáš žiaden majetok čo ti potom vezme exekútor?
čo chceš za to kupovať?
@anonym_autor zmluva je nič keď prestaneš platiť a nemáš žiaden majetok čo ti potom vezme exekútor?
čo chceš za to kupovať?
@anonym_2c3062 potrebujem kúpiť auto a za ostatné odložiť pre dieťa
Opravy auta, poistky, palivo a pneu su zadarmo?
Nikto ti nepozicia na zmluvu, je to tazko vymahatelne, ked nic nemas
@anonym_2c3062 potrebujem kúpiť auto a za ostatné odložiť pre dieťa
@anonym_autor pre dieta odkladaj z toho co zarobis, nie z pozicaneho. 🙄
@anonym_autor na zmluvu ti každý súkromný úžerník kašle, budú chcieť niečo založiť, niečo, čo ti môžu zobrať.
@anonym_autor na zmluvu?? ,🤣🤣🥴 v podmienkach slovenského právneho systému, súdnictva, je zmluva akurát tak výsmech pre veriteľa. Návrh na začatie konania, advokát, konanie, ... z toho čo vymôže bude mať pokryte náklady na konanie 🤣
@anonym_autor na zmluvu?? ,🤣🤣🥴 v podmienkach slovenského právneho systému, súdnictva, je zmluva akurát tak výsmech pre veriteľa. Návrh na začatie konania, advokát, konanie, ... z toho čo vymôže bude mať pokryte náklady na konanie 🤣
@anonym_aed0bb ak vôbec niečo vymôže, lebo ak je dlžník ako Kostolná myš, tak nedostane naspäť nič.
Ked budes odkladat 200€ mesacne, tak 3000€ nasporis za 15 mesiacov.
Najskôr auto (u nás,kde som vyrastala dávajú líšky dobrú noc chodia busy skoro každé dve hodiny) a až potom na dieťa? 🙄 Trošku pomýlené priority,nie?
Najskôr auto (u nás,kde som vyrastala dávajú líšky dobrú noc chodia busy skoro každé dve hodiny) a až potom na dieťa? 🙄 Trošku pomýlené priority,nie?
@zuzanita1609 nesúď... možno to auto potrebuje kvôli dieťaťu
@zuzanita1609 mam dieťa ztp a ak cestujeme ku lekárom crz celé Slovensko tak kvôli tomu auto
@zuzanita1609 mam dieťa ztp a ak cestujeme ku lekárom crz celé Slovensko tak kvôli tomu auto
@anonym_autor a úrad práce a sociálnych vecí pre tieto okolnosti?
@anonym_autor a úrad práce a sociálnych vecí pre tieto okolnosti?
@zuzanita1609 dávala so žiadosť na auto a neschválili
@zuzanita1609 dávala so žiadosť na auto a neschválili
@anonym_autor rodina ? Preco si to nenapísala na začiatku? Bolo by menej týchto nedorozumení.
@anonym_autor rodina ? Preco si to nenapísala na začiatku? Bolo by menej týchto nedorozumení.
@zuzanita1609 rodina mi v tom nepomôže otec odomna odišiel ešte dávno teda aj od mojej mami a mama ta sama pomaly nemá na nič ešte ja jej občas pomáham
@zuzanita1609 rodina mi v tom nepomôže otec odomna odišiel ešte dávno teda aj od mojej mami a mama ta sama pomaly nemá na nič ešte ja jej občas pomáham
@anonym_autor Poviem ti úprimne,ak viem aký je problém,nepýtam najskôr peniaze a skoro na druhej strane dôvod. Nehnevaj sa,ak si zúfalá mamička ztp dieťaťa,spomeniem to možno už v druhom príspevku,ak nie na začiatku.
Vieš o tom že do auta treba aj tankovať, pneumatiky, PZP, servis atď. Za 3000 a ani nie keď chceš ešte z toho odkladať, kúpiš akurát starú kraksňu ktorá sa skôr či neskôr pokazí. Tejto storke mi je nejak ťažko veriť.
Vieš o tom že do auta treba aj tankovať, pneumatiky, PZP, servis atď. Za 3000 a ani nie keď chceš ešte z toho odkladať, kúpiš akurát starú kraksňu ktorá sa skôr či neskôr pokazí. Tejto storke mi je nejak ťažko veriť.
@bomba36 nepotrebujem najnovšie auto do 2000€ kľudne sa dá kúpiť dobre auto ja nebudem chodiť na ňom nonstop aj keby len 2-3x do mesiaca
@anonym_autor a otec dietata?
@anonym_autor a otec dietata?
@viestta on mi už vôbec ale ze nepomôže s tým, od neho je veľmi ťažké niečo dostať výživné mi platí 40€ mesačne
@bomba36 nepotrebujem najnovšie auto do 2000€ kľudne sa dá kúpiť dobre auto ja nebudem chodiť na ňom nonstop aj keby len 2-3x do mesiaca
@anonym_autor A tankovať, STK, diaľničnú, údržbu, povinné zmluvné poistenie bude platiť kto?
@anonym_autor A tankovať, STK, diaľničnú, údržbu, povinné zmluvné poistenie bude platiť kto?
@zuzanita1609 diaľničná je možnosť aj na rok a kľudne ak nie viem chodiť aj cez dediny ako píšem ak niekde pôjdem na aute tak max 2-3x do mesiaca na dlhú cestu čiže 500€ za tankovanie nedám stk neplatí sa každý mesiac čiže raz za čas spraviť nieje problém plus by som kúpila take kde už stk je a nebudem za toto ešte hneď platiť poistenie tiež si viem zaplatiť raz ročne
@anonym_autor na jazdu 2-3x mesačne ti netreba živiť auto, na tom len prerobíš.
Povedz pravdu načo ti to treba a prestaň si vymýšľať.

Koľko potrebuješ a koľko vieš splácať?