Ako a kde nájsť súkromného veriteľa?
Odporučte mi nejakého sukromnika čo vie poziciat peniaze na zmluvu alebo kľudne aj inak. Blbé komentáre si nechajte pre seba.
Koľko potrebuješ a koľko vieš splácať?
@anonym_2c3062 potrebujem do 3000€ splácať viem do 200€ mesačne
Na zmluvu alebo aj inak? To je ako inak?
Na zmluvu alebo aj inak? To je ako inak?
@anonym_c569e9 tak už aké by si dal podmienky ta daná osoba
@anonym_2c3062 potrebujem do 3000€ splácať viem do 200€ mesačne
@anonym_autor čo vieš založiť ako záruku
@anonym_2c3062 bohužiaľ nemám nič také v takej hodnote alebo tak ak by som mala z čím ručiť tak už dávno mi dajú banky
@anonym_2c3062 viem to dať tak na zmenku napríklad teda zmluvou
@anonym_2c3062 viem to dať tak na zmenku napríklad teda zmluvou
@anonym_autor zmluva je nič keď prestaneš platiť a nemáš žiaden majetok čo ti potom vezme exekútor?
čo chceš za to kupovať?
@anonym_autor zmluva je nič keď prestaneš platiť a nemáš žiaden majetok čo ti potom vezme exekútor?
čo chceš za to kupovať?
@anonym_2c3062 potrebujem kúpiť auto a za ostatné odložiť pre dieťa
Opravy auta, poistky, palivo a pneu su zadarmo?
Nikto ti nepozicia na zmluvu, je to tazko vymahatelne, ked nic nemas
@anonym_2c3062 potrebujem kúpiť auto a za ostatné odložiť pre dieťa
@anonym_autor pre dieta odkladaj z toho co zarobis, nie z pozicaneho. 🙄
@anonym_autor na zmluvu ti každý súkromný úžerník kašle, budú chcieť niečo založiť, niečo, čo ti môžu zobrať.
@anonym_autor na zmluvu?? ,🤣🤣🥴 v podmienkach slovenského právneho systému, súdnictva, je zmluva akurát tak výsmech pre veriteľa. Návrh na začatie konania, advokát, konanie, ... z toho čo vymôže bude mať pokryte náklady na konanie 🤣
@anonym_autor na zmluvu?? ,🤣🤣🥴 v podmienkach slovenského právneho systému, súdnictva, je zmluva akurát tak výsmech pre veriteľa. Návrh na začatie konania, advokát, konanie, ... z toho čo vymôže bude mať pokryte náklady na konanie 🤣
@anonym_aed0bb ak vôbec niečo vymôže, lebo ak je dlžník ako Kostolná myš, tak nedostane naspäť nič.
Najskôr auto (u nás,kde som vyrastala dávajú líšky dobrú noc chodia busy skoro každé dve hodiny) a až potom na dieťa? 🙄 Trošku pomýlené priority,nie?
Najskôr auto (u nás,kde som vyrastala dávajú líšky dobrú noc chodia busy skoro každé dve hodiny) a až potom na dieťa? 🙄 Trošku pomýlené priority,nie?
@zuzanita1609 nesúď... možno to auto potrebuje kvôli dieťaťu
@zuzanita1609 mam dieťa ztp a ak cestujeme ku lekárom crz celé Slovensko tak kvôli tomu auto
@zuzanita1609 mam dieťa ztp a ak cestujeme ku lekárom crz celé Slovensko tak kvôli tomu auto
@anonym_autor a úrad práce a sociálnych vecí pre tieto okolnosti?
@anonym_autor a úrad práce a sociálnych vecí pre tieto okolnosti?
@zuzanita1609 dávala so žiadosť na auto a neschválili
@zuzanita1609 dávala so žiadosť na auto a neschválili
@anonym_autor rodina ? Preco si to nenapísala na začiatku? Bolo by menej týchto nedorozumení.
@anonym_autor rodina ? Preco si to nenapísala na začiatku? Bolo by menej týchto nedorozumení.
@zuzanita1609 rodina mi v tom nepomôže otec odomna odišiel ešte dávno teda aj od mojej mami a mama ta sama pomaly nemá na nič ešte ja jej občas pomáham
@zuzanita1609 rodina mi v tom nepomôže otec odomna odišiel ešte dávno teda aj od mojej mami a mama ta sama pomaly nemá na nič ešte ja jej občas pomáham
@anonym_autor Poviem ti úprimne,ak viem aký je problém,nepýtam najskôr peniaze a skoro na druhej strane dôvod. Nehnevaj sa,ak si zúfalá mamička ztp dieťaťa,spomeniem to možno už v druhom príspevku,ak nie na začiatku.
Vieš o tom že do auta treba aj tankovať, pneumatiky, PZP, servis atď. Za 3000 a ani nie keď chceš ešte z toho odkladať, kúpiš akurát starú kraksňu ktorá sa skôr či neskôr pokazí. Tejto storke mi je nejak ťažko veriť.
Vieš o tom že do auta treba aj tankovať, pneumatiky, PZP, servis atď. Za 3000 a ani nie keď chceš ešte z toho odkladať, kúpiš akurát starú kraksňu ktorá sa skôr či neskôr pokazí. Tejto storke mi je nejak ťažko veriť.
@bomba36 nepotrebujem najnovšie auto do 2000€ kľudne sa dá kúpiť dobre auto ja nebudem chodiť na ňom nonstop aj keby len 2-3x do mesiaca
@anonym_autor a otec dietata?
@anonym_autor a otec dietata?
@viestta on mi už vôbec ale ze nepomôže s tým, od neho je veľmi ťažké niečo dostať výživné mi platí 40€ mesačne
@bomba36 nepotrebujem najnovšie auto do 2000€ kľudne sa dá kúpiť dobre auto ja nebudem chodiť na ňom nonstop aj keby len 2-3x do mesiaca
@anonym_autor A tankovať, STK, diaľničnú, údržbu, povinné zmluvné poistenie bude platiť kto?
@anonym_autor A tankovať, STK, diaľničnú, údržbu, povinné zmluvné poistenie bude platiť kto?
@zuzanita1609 diaľničná je možnosť aj na rok a kľudne ak nie viem chodiť aj cez dediny ako píšem ak niekde pôjdem na aute tak max 2-3x do mesiaca na dlhú cestu čiže 500€ za tankovanie nedám stk neplatí sa každý mesiac čiže raz za čas spraviť nieje problém plus by som kúpila take kde už stk je a nebudem za toto ešte hneď platiť poistenie tiež si viem zaplatiť raz ročne
@anonym_autor na jazdu 2-3x mesačne ti netreba živiť auto, na tom len prerobíš.
Povedz pravdu načo ti to treba a prestaň si vymýšľať.

Koľko potrebuješ a koľko vieš splácať?