icon

Ako čo najlepšie prenajať 3-izbový byt?

19. aug 2025

ahojte, máme na prenájom 3 izbový byt v satelite pri BA, byt je novostavba s parkovaním. ako dlho vám trvalo prenajat byt? inzerujem 2 dni a zatiaľ len jedna obhliadka a okrem toho nikto nereagoval…

petamich
19. aug 2025

V sobotu sme zavesili inzerat na FB medzi priatelov, nedelu prva obhliadka, rovno sme sa dohodli 🙂 my ale teda mame byt 2i, v Ruzinove.

Kde vsade inzerujes, ono niekedy cez socialne siete a znamy ma znameho je rychlejsie ako oficialne stranky? Na FB je viacero obrovskych skupin.

anonym_0c40d7
19. aug 2025

@anonym_autor
1, Zvazit ci mas vhodnu cenu
2, kde inzerujes (ja na FB skupinach, ktore maju 10tky tisic sledovatelov)
3, nemam skusenost v satelitoch ale priamo v BA, byva prec do par minut

Podnájom, prenájom, predaj ubytko Bratislava ┃ BratislavaDen.sk (vyzaduje prijatie; cca 62k members)
Bývanie a prenájom BA (public; cca 25k members)
Bývanie v Bratislave (vyzaduje prijatie; cca 81k members)
Bývanie a prenájom BA - bez realitky ! (cca 45k members)
Prenajom bytov v BA...

autor
19. aug 2025

tak jasne že v bratislave- ružinov ide preč jak teple rožky to že sme satelit je podľa mňa brzda, ale zase som otvorená zvieratám aj detom

autor
19. aug 2025
@anonym_0c40d7

@anonym_autor
1, Zvazit ci mas vhodnu cenu
2, kde inzerujes (ja na FB skupinach, ktore maju 10tky tisic sledovatelov)
3, nemam skusenost v satelitoch ale priamo v BA, byva prec do par minut

Podnájom, prenájom, predaj ubytko Bratislava ┃ BratislavaDen.sk (vyzaduje prijatie; cca 62k members)
Bývanie a prenájom BA (public; cca 25k members)
Bývanie v Bratislave (vyzaduje prijatie; cca 81k members)
Bývanie a prenájom BA - bez realitky ! (cca 45k members)
Prenajom bytov v BA...

@anonym_0c40d7 ďakujem !!!

tahomi
19. aug 2025

A kolko si pytas za prenajom? Satelit kde, aka je dostupnost verejnej dopravy/autom?

autor
19. aug 2025

je to zahorska b. čiže ešte bratislava 850 s energiami a 2 parkovacími miestami, inzeráty som videla za viac alebo podobne bez parkovania.

balerina2025
19. aug 2025
@anonym_autor

je to zahorska b. čiže ešte bratislava 850 s energiami a 2 parkovacími miestami, inzeráty som videla za viac alebo podobne bez parkovania.

@anonym_autor 850 ide petrzalka co nie je satelit, asi zvas znizit cenu.

anonym_0c40d7
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a kde inzerujes? Lebo je divne, ze sa ti nikto neozval ani...