Ako dlho trvá kúpa bytu na hypotéku?
Zdravim koľko asi trvá cely proces kúpi bytu ? Aj s vybavením hypotéky ? Teda aspoň s tým že už sa môžem nasťahovať.. chápem že kataster a take veci sú na dlhšie vďaka
@zdeno525 proces - hypoteka / čerpanie /odovzdanie bytu vie byt aj do 2tt...zálezi aj na schvalovatelovi ;)
@janulikt84 2tt? 😂
@solange7 áno 2tt..aktualne klient schvalena hypo a odovzdany byt 2tt - cerpanie na plombu
@janulikt84 prepac, ale ja narazam na skratku tt, nie je to skratka tyzdna tehotenstva? Alebo sa mozno nieco nove naucim... len ma to zaujalo 😀
@solange7 ano je ;) kazdopadne na smiech to nieje kedze si na fore kde su prevazne tehotne a o detoch - cize coto sa na mna nalepilo
@janulikt84 stacilo jedno t a kazdy by pochopil
@viestta uz som to vyššie pisala...koľko hneď kritiky...Vy ste sa nikdy nepomylila?
@janulikt84 vsak to neber osobne. vsak je to v podstate zabavne, ako cloveka niektore veci uplne zmagoria. Nabuduce budes vediet.
@viestta ja to neberiem osobne - ale uz som bola raz upozornena - vysvetlila som a v podstate si zase poukazala na to iste...a ano matersrvo je krasna ale narocna vec...
@janulikt84 ale baby narazaju na to, ze byt vies vybavit do 2 tyzdnov a nie ho porodit. To druhe "t" nema zmysel v tvojom prispevku, neviem preco ho obhajujes
No a
@zdeno525 ak mas vybrany byt a dostatocne financie tak ano, vies rychlo byvat, ak realitka obeha kataster

U mňa to trvalo asi 6tyzdnov, ale čakala som na peniaze zo sporenia plus medzičasom boli Vianoce