Ako dlho trvá kvitancia v Prima banke?
Ako dlho prosím trvá kvintácia s primabanky? Zaplatili sme úver minulý týždeň v utorok a stále to nieje vymazané v liste vlastníctva. V banke hovoria že to už poslali na kataster
nám to urobili do 10 dní (od obdržania oznamu z banky, že to posielajú na KÚ, až do dátumu výmazu).
@tamtamka26 Primabanka? Celé vám to trvalo 10 dní? Aj s výmazom? 🙂 a 10 dní pracovných?
@tamtamka26 primabanka sa nám len vyjadrila že to poslali na centrálu tá to pošle na kataster 🙈
Nie, TB. Ako píšem - poslali mi info, ze do 10 dní posielajú moju požiadavku na výmaz z katastra, ale zrejme to poslali skôr a neprešlo ani 10 dní a bolo to vyčistené..
@tamtamka26 dobry den, mozem sa opytat kolko dni trvalo kym vam banka poslala kvitanciu , ze ste uver splatili? my sme zaplatili v stredu 19.02. a este nic prima banka neposlala, ze spracovala kvitanciu. Dakujem
@patricia119 my sme úver prenášali z jednej nehnuteľnosti na novú. bolo to ešte minulý rok a veru už si tie termíny nepamätám. bola som rada, že už sa tým nemusím zaoberať..

Ak posielali kvitanciu na kataster ako vklad, tak kataster má na to 30 dní, ak ako zápis (čo je viac pravdepodobné, ak to bola samostatná kvitancia, nie v rámci iného konania), tak 30-60 dní. Na katastri by to malo byť označené ako V alebo Z s číslom.