Ako dlho trvá prevod peňazí medzi slovenskými bankami?
Ahojte..ako.dlho trvá prevod v George zo sl spor do VÚB.. je to 37 tis..poslané boli včera ale ešte neprišli
@maranco aha..lebo mi tvrdila mama ze tam je limit 5000 s že to nepôjde.. ale sestre to išlo poslať
KED DA SEPU PRI PREVODE TAK HNED SA PREVEDU PENIAZE. NEVIEM CI TO MAJU VSETKY BANKY VUB MA
zo SLSP do VUB asi 3 sekundy. Ale tak veľký obnos asi musíš nahlásiť banke. Lebo napr. my máme limit 5000 na deň.
@btus v banke sestre povedali ze limit je 170000 tis ..ale teda neviem
Čiastky nad 10k musí banka overovať a pripadne i hlásiť finančnej správe. V zmysle regulácie. Počkajte, uvidíte. Peniaze sa nemôžu vyparit, buďte v kľude. Max vám niekto zavolá a bude sa pýtať
@btus 37k nikdy neprejde ako okamžitá platba. Hlavnú úlohu hrá výška transferu vid môj komentár vyššie
@matusformanek a ako.dlho to môže trvať
Počkajte ešte deň. Bude to OK. Nemajte obavy
@matusformanek myslíte dnes..no my sa celkom ponáhľame
Najjednoduchšie je predsa zavolať do banky a informovať sa, či? 🙄🤔🤦♀️
@matusformanek veď som napísala, že len limit, ktorý má nastavený. Ja som nepísala, že všetkých 37 000.
zalezi o aky prevod ide. zial,nemate velmi nastroje ako to urychlit. Mozno sa bude banka pytat odkial peniaze mate..to kludne mozu v zmysle AML
@btus nerozumieme sa...170k je horny strop povoleneho prevodu medzi učtami (toho bezneho prevodu). Banka kontroluje všetky prevody nad 10k a tieto moze kludne prešetrovat bez ohladu aky limit na klient nastaveny "u seba"
asi nemá limit 170000. To majú možno firmy. Nech ten prevod urobí v banke a bude to ok.
@matusformanek nie, nerozumieme sa. 🙂
@btus ten prevod uz bol ale zjavne zadany 🙂 uz je neskoro ho duplikovat
@matusformanek prosím vás a z VUB z podnikateľského účtu na účet vo Fio ako dlho?
Nejde o takú vysokú sumu ako v príspevku
@yvanielka to vam tu zial niekto nepovie ani ja. nemam na to tabulku kolko taky prevod trva. ak je zadany ako okamzita platba tak okamzite. všetko ostatne je vo hviezdach, najma ak ide o vacsie sumy. to nikto z nas nedokaze nikdy predikovat dopredu. len treba čakat. cca 1-2 pracovne dni musia v každom pripade stacit. ak to trva dlhšie, pytal by som sa v banke (z ktorej som posielal, či tie peniaze odišli)
limit 5000€ má VÚB na okamžitú platbu
mohla to včera okamžite poslať 5000, potom bežne 27000 ktoré prišli v piatok na obed a v piatok ráno okamžite 5000.
@maranco no zatiaľ neprišlo nic
o koľkej boli poslané vo štvrtok?
VÚB má tuším koniec dňa o 20:00
bol dátum splatnosti na prevode uvedený štvrtok?
@maranco už prišli.. ty sa vyznáš v bankách?
Ja mam spotr úver a chcela by som ho vyplatiť v George..ci to ide..2 tis
Nerozumiem otázke
Kde sa ponáhľaš.

nasledujúci pracovný deň, takže prídu dnes medzi 10-11 hodinou