Ako dlho trvá prevod z Tatra banky do Unicredit?
Ahojte neviete ako rýchlo prídu peniaze s Tatra banky do Unicredit banky. Ďakujem
Obe banky majú okamžité platby - takže ak si nemenila dátum splatnosti, tak hneď
@janai1 no ja čakám na výplatu posielajú s tatra banky a ja mam unicredit . Dnes mala posielať a zatiaľ nič
@janai1 no ja čakám na výplatu posielajú s tatra banky a ja mam unicredit . Dnes mala posielať a zatiaľ nič
@moni19921992 no tak zamestnávateľ to vôbec nemusí posielať ako okamžitú platbu. Takže zajtra
@moni19921992 pockaj ci nepride po obede este a ked nie, tak potom az v pondelok. Cez vikend chodia platby len v ramci jednej banky.
@moni19921992 no tak zamestnávateľ to vôbec nemusí posielať ako okamžitú platbu. Takže zajtra
@janai1 kolegyni povedala ze bude posielať okamzitou platbou a ze budu vyplaty dnes . Tak uvidíme. Ďakujem
@janai1 kolegyni povedala ze bude posielať okamzitou platbou a ze budu vyplaty dnes . Tak uvidíme. Ďakujem
@moni19921992 vlastne hej, zajtra je sobota 😂 takže v pondelok
@moni19921992 ja mam inu banku ako moj zamestnavatel a mam hocikedy vyplatu aj po 16,00 na dalsi den ako to poslu. Lebo banka zamestnavatela nema okamzite platby.
Okamžité platby sa nedajú zadať hromadne, musela by každému zamestnancovi posielať zvlášť, na účte v inej banke sú hneď
Ak poslala prevodným príkazom doobeda do desiatej, do večera by mali byť v UCB. Poslané neskôr prídu v pondelok
@moni19921992 ja to mám naopak, ja TB zamestnávateľ unicredit. Vždy mám výplatu o deň neskôr ako i všetci ostatní, čo majú inú banku ako unicredit. Hromadné platby nemajú okamžité, takže vždy o deň neskôr, čiže v pondelok keďže je víkend.

Obe banky majú okamžité platby - takže ak si nemenila dátum splatnosti, tak hneď