Ako dlho trvá schválenie hypotéky v ČSOB?
Ahojte,
som tu zase opäť s otázkou o hypo. 😏. Prosím Vás, sk máte niekto skúsenosť so schvalovaním žiadosti o hypo v ČSOB, ako dlho trval “schvalovací” proces? Vo štvrtok to budú 2 týždne od podanej žiadosti a zatial stále nič. Žiadosť som si podával cez finančného poradcu a teraz neviem či len nenaťahuje čas. Beží mi lehota podľa rezervačnej zmluvy o ktorej finačák vie a mám obavy, že info o schváleni (neschváleni) hypo mi dá tesne pred vypršaním lehoty keď mi nebude ostávať nič iné iba prijať podmienky čsob.
Ďamujem za info.
V čsob im to trvá ak lačnému kakať. Skús sa priamo ty informovať v banke.
@anonym_1b1c6c zajtra sa pôjdem popýtať prismo na pobočku. Mám pocit, že každy ma chce pri hypo iba o….ť.
Akorat som sa dnes bavila s jednou pani realitackou, ze aj jej klientom poslednú dobu dosť dlho trvalo proces schvaľovania hypoteky. Klientom co naozaj prachy maju. Ze par rokov dozadu to takto dlho netrvalo.
Ono to záleží od toho koľko má ju žiadosti, ja napr refinancujem hypotéku a trvalo s uvažovanie asi 3 tyzdneto bolo zhruba pred mesiacom ... Ak ti končí fix tak to ries doatatocne dopredu a potom nemusíš vyplávať ... Financak z toho fakt nič mať nebude keď povieš že tu ponuku neberieš a ty ju zobrať nemusíš stačí ísť do svojej banky a spýtať sa tam a možno ti dajú lepšiu ponuku asi csob keď si bez financaka
Nam schvalili v unicredit bank teraz do dvoch tyzdnov. Len zo zvedavosti, mozem vediet, aku vam dali v csob urokovu sadzbu? Nam dali v UCB 3,39%, ale vraj isli teraz uroky dolu?
Nam schvalili v unicredit bank teraz do dvoch tyzdnov. Len zo zvedavosti, mozem vediet, aku vam dali v csob urokovu sadzbu? Nam dali v UCB 3,39%, ale vraj isli teraz uroky dolu?
@alessia443 v čsob mi to stále stojí takže neviem 😏…finančný mi vravel, že by to mohlo byť 3,2% ale som skeptický. Zatiaľ mám predschválenu hypo v Primabanke a tam mám 3%. Známy teraz tiež riešil hypo a pred týždňom mu dali 3,19% v Tatra banke. Chcel v SĽSP ale tam mu ponúkli 3,80% 😏.

V čsob im to trvá ak lačnému kakať. Skús sa priamo ty informovať v banke.