Ako dlho trvá schválenie pôžičky Home Credit?
Ahojte , dnes som si požiadala o pôžičku v home credit , ako dlho trvá schválenie ? A prídu peniaze na účet prosím vás ?
@modrykolibrik prečo
@simoncelka2022 matka kedysi mala, isto chodte radšej do banky, home credit sú zdierači…
@simoncelka2022 ja som poziadala a na druhy den som mala aj peniaze na ucte…ale velmi to lutujem,teraz sa neviem z toho vymotat
@terezka002 koľko ste si požičali ?
Ja len 600 chcem
@user62056819 ty mudrlant keď nevies nepis!
@user62056819 čistý trapko. Mas skúsenosti s firmou, na ktorú sa pani pýta? My áno. Tak napis jej svoju skúsenosť a laskavo naše nespochybnuj
@user62056819 mi píše človek ktorý zjavne žije z pôžičiek 😀 nulová výpovedná hodnota, dovidenia, trapko 😀
@user62056819 nie nehanbím..úplne v pohode napíšem ako dávali dodatok na dodatok a na ten další dodatok s ďalšími úrokmi a že sme to riešili s políciou. A ja som písala pani, nie vám. Keby chcela, spýta sa ma viac- nespytala. Tak si laskavo neberte do huby môjho otca ani matku, keď nič neviete a nereagujte na komentáre ktoré nie sú určené vám. Akurát anonymne spochybnujete skúsenosti ľudí..nie som jedina ktorá tu napísala na danú firmu nespokojnosť!
@simoncelka2022 Google ich stránka trvá to 15minut od schválenia. Ďalšia vec, požičiaš si 600€, štyri splátky a zaplatíš 720€. Stojí ti to za to, aby si za štyri mesiace vyhodila 120€? V banke si zoberieš úver 600€ na 12 mesiacov, zaplatíš 630€. Za rok vyhodíš 30€. Vidíš ten rozdiel? A najlepšia pôžička je žiadna pôžička..
@modrykolibrik Trvalo to jeden den. Proces je rychly, ale urok vysoky.
Koľko je úrok? Rpmn? Koľko jw celkové preplatenie za akú dobu pri akej sume?
@martinka7171 dávala som príklad vyššie, úrok vychádza 40 a viac %, nechce sa mi to presne počítať. Rpmn nemajú na stránke, ale to bude tiež masaker..

@simoncelka2022 nám to trvalo asi 2 alebo 3 dní ale úprimne som rada,že už u nich pôžičku nemame