Ako dlho trvá vybavenie potvrdení z Finančnej správy?
Zdravím chcel by som sa opýtať, podal som si žiadosť o zaslanie dokumentov ohľadne potvrdenia o podaní a zaplatení daňového priznania cez stránku finančnej správy, do koľko dní vedia tieto potvrdenia prísť? Máte s týmto niekto skúsenosť? Ďakujem
@loolaa áno, čítal som na ich stránke že lehota je nejakých 30 dní, len chcem vedieť že ak má niekto s týmto skúsenosť, že podával žiadosť cez internet, tak že za kolko to prišlo jemu, že koľko dní mám približne čakať…
@pedro22344 Ja som podávala žiadosť a do dvoch týždňov odpovedali.
@pedro22344 a ako si to podával? Kolok si zaplatil? U mňa to trvalo 3 dni.
@martul podával som to cez formulár ten zo stránky z finančnej správy, áno kolok som zaplatil hneď, ty si si to nechala poslať ako list domov? alebo do tej elektronickej schránky?
@pedro22344 robila som to pre klienta, v stredu som požiadala, vo štvrtok mi volala, že to treba zaplatiť najlepšie na pošte, vtedy to maju hneď a o dva dni to mal doma poštou.
@martul ja som vo štvrtok podal, v piatok zaplatil, mali tam pod tým že ako chcem zaplatiť, dal som platbu kartou mali tam že platbe prebehne okamžite, tak snáď to v priebehu týždňa príde a ďakujem za odpoveď 😇
ešte sa chcem spýtať neviete niekto náhodou či viem tieto potvrdenia vybaviť aj osobne na daňovom úrade?
ešte sa chcem spýtať neviete niekto náhodou či viem tieto potvrdenia vybaviť aj osobne na daňovom úrade?
@pedro22344 ak nie si živnostník a tým Adom nemáš povinnosť elektronickej komunikácie, tak môžeš to vybaviť aj osobne na podateľni DÚ.

Úrady musia odpovedať v zákonom určenej lehote. Myslím, že je to 30 dní, ale nie som si istá.