Ako dlho trvá vyplatenie dedičstva z 365.banky?
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, že cca koľko trvá vyplatenie hotovosti po zosnulom? Mali ste niekto skúsenosť? Ďakujem za odpovede
Ahoj, do majú lehotu do 30 dni. Na pobočke sa zadáva iba žiadosť - nevyplácaju to priamo, vypláca to back office.
@peterfeher1975 az ked prebehne dedicske konanie.
Ahoj, do majú lehotu do 30 dni. Na pobočke sa zadáva iba žiadosť - nevyplácaju to priamo, vypláca to back office.
@sara158 nám to vyplatili hneď - ale je pravda že to bolo do 10000eur. Ja som žiadala aj zrušiť účet na základe dedičského konania.
Par dni to trvalo, samozrejme s papierom po dedicskom
nam mali vyplatit po 1400 euro a aj to sme cakali asi mesiac.
@peterfeher1975 myslím jeho hotovosť z banky ? Ak tá notár určil ako jediného dediča a dal ti osvedčenie o dedičstve tak okamžite - na počkanie.
@katarinaforever sme dvaja dedici. Dedičské bolo 9.6 a hneď od notára sme šli do banky. Všetko sme doložili a od vtedy nič.
@peterfeher1975 az ked prebehne dedicske konanie.
@balerina2025 uz prebehlo 9.6. Hneď od notára smer banka
@sara158 nám to vyplatili hneď - ale je pravda že to bolo do 10000eur. Ja som žiadala aj zrušiť účet na základe dedičského konania.
@katarinaforever hneď?? Babi tam mala 6500e a sme dvaja dedici a od 9.6 čakáme
@balerina2025 uz prebehlo 9.6. Hneď od notára smer banka
@peterfeher1975 oni maju isto min 30dni na spracovanie.
@katarinaforever hneď?? Babi tam mala 6500e a sme dvaja dedici a od 9.6 čakáme
@peterfeher1975 tiez velmi pochybujem ze hned.
nam mali vyplatit po 1400 euro a aj to sme cakali asi mesiac.
@balerina2025 ved oni majú čas...ale ak by sme čakali my mesiac s hypotekou hneď by volali
@katarinaforever sme dvaja dedici. Dedičské bolo 9.6 a hneď od notára sme šli do banky. Všetko sme doložili a od vtedy nič.
@peterfeher1975 Hm asi záleží aká banka. Zavolaj tam že prečo vám držia peniaze. Nemyslím si že maju nárok na nejakú dobu spracovania. Podľa mňa pár dni a koniec. Ja by som volala
@peterfeher1975 Hm asi záleží aká banka. Zavolaj tam že prečo vám držia peniaze. Nemyslím si že maju nárok na nejakú dobu spracovania. Podľa mňa pár dni a koniec. Ja by som volala
@katarinaforever kazdy urad ma min 30dni. robila som v banke, mali sme na to tusim az 60dni.,
@katarinaforever tiež som volala, ba dokonca šla osobne, ze do 30dni a ze ved to už mám čoskoro. Nesurila by som kedy netlacil dedic o vyrovnanie nákladov s pohrebom
365 banka vypláca do 14 dní po dedičskom konani...v našom prípade aspoň tak banka nám oznámila, aj vyplatila do 14 dní zostatok...
365 banka vypláca do 14 dní po dedičskom konani...v našom prípade aspoň tak banka nám oznámila, aj vyplatila do 14 dní zostatok...
@vieronima my sme mali dedičské 9juna a este nič...takže asi iné ako čakať mi neostava
ste dvaja dedici a ten druhy tlaci na teba kvôli vyplateniu casti pohrebu? Ved chvilu pocka, vie, ze ked nemas on, nemas ani ty tie peniaze. Co ho suri.
ste dvaja dedici a ten druhy tlaci na teba kvôli vyplateniu casti pohrebu? Ved chvilu pocka, vie, ze ked nemas on, nemas ani ty tie peniaze. Co ho suri.
@hellwant tak tlačil sa ho riešiť on kvôli tomu príspevku za pohreb. Teraz ked je po dedicskom a nie tak ako on si predstavoval/kvôli majetku, tlači nech mu vrátime náklady za pohreb
@hellwant tak tlačil sa ho riešiť on kvôli tomu príspevku za pohreb. Teraz ked je po dedicskom a nie tak ako on si predstavoval/kvôli majetku, tlači nech mu vrátime náklady za pohreb
@peterfeher1975 smutne ze je na to odkazany.

@peterfeher1975 myslím jeho hotovosť z banky ? Ak tá notár určil ako jediného dediča a dal ti osvedčenie o dedičstve tak okamžite - na počkanie.