icon

Ako dlho trvá získanie dotácie z výzvy 4?

27. aug 2024

Ahojte, tí ktorí ste žiadali o dotacie z výzvy 4 ,po koľkých mesiacoch vám prišli peniaze? Ďakujem

zuzidr
27. aug 2024

ešte len teraz som podala žiadosť o vyplatenie, ja predpokladám, že tak o rok 🙂 kolega je v tretej výzve od apríla má všetko vydokladované a stále nič...

qwert87
27. aug 2024

Je to na dlho. My sme v 4 a tiež čakáme. Známa je v prvej, žiadosť podali podali ešte minulý rok v decembri a ešte stále nič. Všetko majú v poriadku, len čakajú

dajanav
10. sep 2024

Ja som čítala o jednej žiadosti o platbe podanej vo februári a vyplatená v auguste, ja som neskôr podávala, stále čakám.

hipuska
29. dec 2024

@qwert87 prosím ťa, ako to je? Ak si zateplim dom, vymením okna...práce si urobíme sami...to tie prace nám zaplatia? Či musí byť fa od firmy? Ak by sme ušetrili za práce, mohli by sme vymeniť viacej okien napr.

zuzidr
29. jan 2025

@qwert87
@dajanav ahojte máte nejaké vyjadrenie?

qwert87
29. jan 2025

@zuzidr áno. Aj vyjadrenie prišlo, azi týždeň od pripísania peňazí na účet.
@hipuska my sme si robili svojpomocne a dokladovali fotkami

dajanav
29. jan 2025

@zuzidr ja mám od novembra peniaze na účte už 🙂

zuzidr
29. jan 2025

@dajanav
@qwert87 kedy ste podávali žiadosť o platbu? ja 30.8 a nemám nič zatiaľ...

dajanav
30. jan 2025

@zuzidr ja som v apríli, známa tuším júl a tiež ešte nemá, tak ešte musíte počkať

zuzidr
18. feb 2025

@dajanav
@qwert87 baby aj klímu ste dávali? žiadajú odomňäa doplniť doklad o inštalácií alebo revíznu správu...mám preberací protokol, záručný list....čo ste dokladali?

dajanav
19. feb 2025

@zuzidr My sme klímu nedávali, ale podľa mňa preberací protokol je doklad, ktorý by mohol stačiť, prípadne len pod hlavičkou firmy od ktorej ju máte by som si dala podpísať jednoduché prehlásenie, že dňa xy vám montovali klímu...ak už máte email od pani ktorá rieši vašu žiadosť tak ona už obratom reaguje a odpovedá či stačí doklad o inštalácii a revízna správa, držííím palce

hipuska
19. feb 2025

@zuzidr veď vám jasne napísali čo chcú. Doklad o inštalácii alebo revíznu správu. Myslím, že aj v podmienkach je to uvedené

zuzidr
19. feb 2025

@hipuska žiadajú niečo či sa bežne na rodinne doma nerobí a to revizna správa na klímu. Robila nám to veľká firma žiadny živnostník a dostali sme záručný list a preveraci protokol…. To som doložila a pytaju aj revízni správu preto som zmätená

hipuska
19. feb 2025

@zuzidr dajte ten preberaní protokol. Ak nebude stačiť, budete riešiť ďalej