Ako funguje nový príspevok od štátu na hypotéku?
Ahojte, riešili ste niekto ten novy príspevok od štátu na úver? Na úrade nevedeli toho vedla povedat, skrz to že sa jedná o novú službu a ani sami nevedia zatial ako to bude fungovať. Dostali ste už niekto príspevok alebo vyjadrenie kedy a koľko sa má dostať? Dakujem
Bola som na začiatku januára na UPSVARE. Normálne mi dala tlačivo, vypísala som, dala doklady čo odo mňa pýtala a vraj mám čakať do konca februára. Príspevok zatiaľ nemám ale tak pracovníčka vedela, kde je sever a pravdepodobne by som to mala mať schválené.
@martina7578 ty sa mas..nam to nevyslo,lebo sme pred par rokmi refinancovali a namiesto hypo uveru mame bezucelovy uver na byvanie ,,co bolo aj je pre nas vyhodne..hlavne ze nehnutelnost ze zalozena banke, podmienky aj ufok su hypotekarne a aj tak jedno slovo a je to v prdeli
@martina7578 zdravim, aj vam nieco uz prislo? peniaze, rozhodnutie, hocico? 😅 my sme podavali ziadost v januári a zatial vobec nic....
Priatelia, príspevok od štátu sa vybavuje na sociálnej poisťovni. Prídete, dajú Vám vypísať žiadosť, budete potrebovať k tomu 2 veci : 1. Prefotená ZMLUVA O HYPOTÉKE 2. Nový splátkový kalendár ( to znamená vyjadrenie banky o navýšení úrokovej sadzby ).... Nárok na príspevok má iba ten, kto nerefinancoval, to znamená, že zostal stále v jednej banke a nepreniesol si hypotéku do inej banky. 🙂