Ako fungujú okamžité platby v VÚB banke?
Ahojky baby, chcem sa opýtať tie co máte VÚB banku, keď posielate platbu musíte kliknúť na niečo, aby išla platba ako okamžitá, či to banka posiela automaticky. Ja mám PB a tam je to tak, že je označená ako priama platba a musím odkliknut ak ju chcem poslať obyčajne. Ide o to, že platila mi jedna kočka niečo a ešte mi nič neprišlo,aj keď povedala že jej platba odišla . Ďakujem
Mám VUB, okamžitá platba je prednastavená - ak ju nechcem, musím odkliknúť
@patka06 ďakujem
Kým nemáš nič na účte, nič neposielaj.
Mne tiez tak minule jedna kocka posielala vacsiu sumu, ani neviem, aku mala banku - peniaze mi prisli az o dva dni poobede a tiez ma presviedcala, ze dala okamzitu a peniaze jej odisli. Pekne si pockaj, kym peniaze pridu - lebo sa mi stalo tiez, ze jedna sa so mnou hadala pomaly 'do krve' a peniaze nemam doteraz 😅 myslim, ze v tejto dobe ojebov by mal byt kazdy obozretny 😉
Ďakujem všetkým za odpovede a aj skúsenosti 😘. Počkám kým neprídu,možno odklikla nepriamu platbu
Mne tiez tak minule jedna kocka posielala vacsiu sumu, ani neviem, aku mala banku - peniaze mi prisli az o dva dni poobede a tiez ma presviedcala, ze dala okamzitu a peniaze jej odisli. Pekne si pockaj, kym peniaze pridu - lebo sa mi stalo tiez, ze jedna sa so mnou hadala pomaly 'do krve' a peniaze nemam doteraz 😅 myslim, ze v tejto dobe ojebov by mal byt kazdy obozretny 😉
@evcagabi od 9.10.2025 budú musieť všetky banky umožniť poslať okamžitú platbu
https://zive.aktuality.sk/clanok/4mo5mlm/o-par-...
autorka keď si ona pozrie detail platby tak uvidí či zadala okamžitú platbu, alebo bežnú SEPA platbu a tá ti príde až v piatok
niektorý sa ešte boja poslať okamžitú platbu, chybne si myslia že za ňu zaplatia navyše nejaký poplatok

Mám VUB, okamžitá platba je prednastavená - ak ju nechcem, musím odkliknúť