icon

Ako ideálne nastaviť platbu za vodu?

18. nov 2025

AHojte, ako máte nastavené platenie vody? stvrtočne? polročne?
Co je idálne?
Mne sa pozdáva celkom štvrtočne, aby to pol ročne nebola vysoka suma..

anonym_adec91
18. nov 2025

@anonym_autor kvartalne to asi bohate staci, kedze je to asi najlacnejsia polozka z "utilities"

biba_18
18. nov 2025

asi 1/4 ročne. ja platím mesačne keďže žijem v byte, ale to 1/4 ročné by som brala ak by nebola možnosť mesačne, alebo ak by mesačne bolo nejak cenovo znevýhodnené ...

autor
18. nov 2025
@anonym_adec91

@anonym_autor kvartalne to asi bohate staci, kedze je to asi najlacnejsia polozka z "utilities"

@anonym_adec91 ved práve, tak asi stvrtočne je fajn riešenie

chrobak7
18. nov 2025

@anonym_autor Tak, ako to tebe vyhovuje.

autor
18. nov 2025
@chrobak7

@anonym_autor Tak, ako to tebe vyhovuje.

@chrobak7 práveže stavame dom a teda 1x platíme samy.. Predtým sme zili u svokrovcov vo velkom poschodovom tam to bolo ine ako menší bungalov..

anonym_adec91
18. nov 2025
@anonym_autor

@chrobak7 práveže stavame dom a teda 1x platíme samy.. Predtým sme zili u svokrovcov vo velkom poschodovom tam to bolo ine ako menší bungalov..

@anonym_autor tak zase spotreba vody je cisto zavisla na spotrebe, je jedno aky velky mas dom, ale kolko ludi tam zije a ako casto / vela pouzivaju vodu. Aj v bungalove, kebyze mas 3 tinedzerky, co sa budu sprchovat 5x denne mozes mat vyssiu spotrebu ako v 2 poschodovom dome s 2 obyvatelmi...
Ale je to jedno, ved to mozes potom zmenit...

autor
18. nov 2025
@anonym_adec91

@anonym_autor tak zase spotreba vody je cisto zavisla na spotrebe, je jedno aky velky mas dom, ale kolko ludi tam zije a ako casto / vela pouzivaju vodu. Aj v bungalove, kebyze mas 3 tinedzerky, co sa budu sprchovat 5x denne mozes mat vyssiu spotrebu ako v 2 poschodovom dome s 2 obyvatelmi...
Ale je to jedno, ved to mozes potom zmenit...

@anonym_adec91 no ved jasne, píšem že sme zili so svokrovcami teda 5 ludi, teraz budeme len 3. Tým som chcela povedať, že platby boli vyššie ako budeme mať my

chrobak7
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_adec91 no ved jasne, píšem že sme zili so svokrovcami teda 5 ludi, teraz budeme len 3. Tým som chcela povedať, že platby boli vyššie ako budeme mať my

@anonym_autor Ja platím vodné mesačne, mne to BVS AS strháva z účtu inkasom mesačne. Kanalizáciu platím kvartálne, tí nemajú inkaso, posielajú mailom faktúru. Mesačne je to nejakých 10 € vodné a do 30 € stočné štvrťročne.

anonym_b3cdab
18. nov 2025

platím faktúru 2 krát za rok. neplatíme mesačné zálohy. posielajú nám faktúru. Cena sa pohybuje okolo 120 - 140 e/ faktúra/ 6m
rod. dom