Ako ideálne nastaviť platbu za vodu?
AHojte, ako máte nastavené platenie vody? stvrtočne? polročne?
Co je idálne?
Mne sa pozdáva celkom štvrtočne, aby to pol ročne nebola vysoka suma..
asi 1/4 ročne. ja platím mesačne keďže žijem v byte, ale to 1/4 ročné by som brala ak by nebola možnosť mesačne, alebo ak by mesačne bolo nejak cenovo znevýhodnené ...
@anonym_autor kvartalne to asi bohate staci, kedze je to asi najlacnejsia polozka z "utilities"
@anonym_adec91 ved práve, tak asi stvrtočne je fajn riešenie
@anonym_autor Tak, ako to tebe vyhovuje.
@anonym_autor Tak, ako to tebe vyhovuje.
@chrobak7 práveže stavame dom a teda 1x platíme samy.. Predtým sme zili u svokrovcov vo velkom poschodovom tam to bolo ine ako menší bungalov..
@chrobak7 práveže stavame dom a teda 1x platíme samy.. Predtým sme zili u svokrovcov vo velkom poschodovom tam to bolo ine ako menší bungalov..
@anonym_autor tak zase spotreba vody je cisto zavisla na spotrebe, je jedno aky velky mas dom, ale kolko ludi tam zije a ako casto / vela pouzivaju vodu. Aj v bungalove, kebyze mas 3 tinedzerky, co sa budu sprchovat 5x denne mozes mat vyssiu spotrebu ako v 2 poschodovom dome s 2 obyvatelmi...
Ale je to jedno, ved to mozes potom zmenit...
@anonym_autor tak zase spotreba vody je cisto zavisla na spotrebe, je jedno aky velky mas dom, ale kolko ludi tam zije a ako casto / vela pouzivaju vodu. Aj v bungalove, kebyze mas 3 tinedzerky, co sa budu sprchovat 5x denne mozes mat vyssiu spotrebu ako v 2 poschodovom dome s 2 obyvatelmi...
Ale je to jedno, ved to mozes potom zmenit...
@anonym_adec91 no ved jasne, píšem že sme zili so svokrovcami teda 5 ludi, teraz budeme len 3. Tým som chcela povedať, že platby boli vyššie ako budeme mať my
@anonym_adec91 no ved jasne, píšem že sme zili so svokrovcami teda 5 ludi, teraz budeme len 3. Tým som chcela povedať, že platby boli vyššie ako budeme mať my
@anonym_autor Ja platím vodné mesačne, mne to BVS AS strháva z účtu inkasom mesačne. Kanalizáciu platím kvartálne, tí nemajú inkaso, posielajú mailom faktúru. Mesačne je to nejakých 10 € vodné a do 30 € stočné štvrťročne.
platím faktúru 2 krát za rok. neplatíme mesačné zálohy. posielajú nám faktúru. Cena sa pohybuje okolo 120 - 140 e/ faktúra/ 6m
rod. dom

@anonym_autor kvartalne to asi bohate staci, kedze je to asi najlacnejsia polozka z "utilities"