Ako jednoducho dobiť kredit na PayPal účte?
Ahojte.
Vie mi niekto poradiť, ako si viem dobiť kredit na PayPal účte? Účet už mám, aj priradený k môjmu bežnému účtu. Avšak potrebovala by som mať finančné prostriedky priamo na PayPal, odkiaľ by odchádzali moje platby do zahraničia. A neviem, ako to previesť z môjho bežného účtu.
Našla som nejaké postupy na internete, avšak tam opisujú taky postup, ktorý mi aplikácia vôbec neumožňuje (nemám tam také možnosti).
Vopred ďakujem
a prečo chceš mať na účte peniaze? veď ti to stiahne z karty ...
@anonym_autor nepotrebujes nic posielat,pri zaplateni ti stiahne z uctu,ktory mas naparovany s paypalom.
Hm, ja mam s paypalom spojeny ucet, a ono si to automaticky stiahne. Nemyslim ze to musis nabijat. Mam tam viac kariet, plus ucet (ale nie slovensky) a on si to cez SEPA platbu automaticky vyrovna stale. Ked posielam peniaze - tak len vyberiem, odkial to ma stiahnut.
@wade
Ďakujem za odpoveď.
A keď si vyberiem možnosť že chcem platiť z účtu PayPal a nemám tam dostatok prostriedkov, tak zvyšok stiahne automaticky z karty?
@biba_18
Pretože to potrebujem mať oddelené. A z PayPal platiť len konkrétne platby
čiastku z paypalu si vráť na svoj účet a bude to ...
čiastku z paypalu si vráť na svoj účet a bude to ...
@biba_18 sú tam poplatky
je to možné, v živote som nemala peniaze na paypale, mám to prepojené s účtom tak nevidím dôvod ...
je to možné, v živote som nemala peniaze na paypale, mám to prepojené s účtom tak nevidím dôvod ...
@biba_18 áno, máš pravdu, dajú sa previesť peniaze z PayPal na bank.ucet, ale sú tam poplatky. Pre niekoho možno pár €... Ja som žiaľ v situácii, kedy sledujem každé €. Takže ak sa môžem vyhnúť prevodom za poplatky, urobím to.
@anonym_autor ja neviem vobec ako sa ti tam tie peniaze na paypale ocitli ... ako som písala, ja som tam v živote nemala žiadne peniaze ...
@anonym_autor ja neviem vobec ako sa ti tam tie peniaze na paypale ocitli ... ako som písala, ja som tam v živote nemala žiadne peniaze ...
@biba_18
Ako som písala vyššie, mám ich z vrátenia tovaru, slo o obchod zo zahraničia, preto som si vrátené peniaze dala poslať na účet PayPal
@anonym_autor mne už nie raz vracali peniaze aj zo zahraničia - vždy mi ich vrátili spôsobom ako som platila… ale nemusíš mi to vysvetľovať - proste tam máš peniaze a chceš tam ďalšie…
Poplatky sú len keď pošleš z PayPal na kartu. Keď pošleš na účet, poplatky nie sú. Aspoň teda 3 mesiace dozadu nebolo...
neda sa mi spojit bankovy ucet s paypal,ani kartu neakceptuje,co s tym zas porobili,ked tam vlozim IBAN tak chyba,kurňa vie niekto pomoct?
neda sa mi spojit bankovy ucet s paypal,ani kartu neakceptuje,co s tym zas porobili,ked tam vlozim IBAN tak chyba,kurňa vie niekto pomoct?
@devil950003 Mas aktualizovanu apk?
@devil950003 toto sa mi stalo,ked mi vydali novu platobnu kartu.Musel som ju nanovo pridat.
@devil950003 toto sa mi stalo,ked mi vydali novu platobnu kartu.Musel som ju nanovo pridat.
@tundra no ja ju ani len nedokazem nanovo pridat,davam IBAN a hned chyba
@tundra no ja ju ani len nedokazem nanovo pridat,davam IBAN a hned chyba
@devil950003 zadavas cislo karty k uctu,nie iban.
@devil950003 zadavas cislo karty k uctu,nie iban.
@tundra ale su tam 2 moznosti,pridat ucet a pridat kartu,a pridat ucet tam nefunguje iban
@tundra ale su tam 2 moznosti,pridat ucet a pridat kartu,a pridat ucet tam nefunguje iban
@devil950003 pozrel som to, mas pravdu.Ja teda roky pouzivam a platim a nechodim fyzicky do uctu,teraz som sa po dlhej dobe nalogoval.
Medzery,nemôzu byt problem?
Raz som sa nevedel nalogovat a v emaily som dal 2 bodky🙈...
@devil950003 pozrel som to, mas pravdu.Ja teda roky pouzivam a platim a nechodim fyzicky do uctu,teraz som sa po dlhej dobe nalogoval.
Medzery,nemôzu byt problem?
Raz som sa nevedel nalogovat a v emaily som dal 2 bodky🙈...
@tundra skopirujem iban z internetbankingu,skusam doplnit medzery ale uz nieje ani miesto,kurzor sa nehybe,takze bez medzier,dam pridat a "nástroj je momentálne označený ako nesprávny"
@tundra skopirujem iban z internetbankingu,skusam doplnit medzery ale uz nieje ani miesto,kurzor sa nehybe,takze bez medzier,dam pridat a "nástroj je momentálne označený ako nesprávny"
@devil950003 eu ci ktory megamind zrusil pridavanie IBAN do paypalu,kartu mi paypal nechce overit,zalozil som revolut a tam virtualna karta presla uplne bez problemu...ale dik za snahu pomoct
@devil950003 Nekopiruj IBAN,ale skus ho cely napisat rucne.
@devil950003 Nekopiruj IBAN,ale skus ho cely napisat rucne.
@niekto2hy skusal som,nic,yebat,pomohlo zalozit kartu na revolut

Hm, ja mam s paypalom spojeny ucet, a ono si to automaticky stiahne. Nemyslim ze to musis nabijat. Mam tam viac kariet, plus ucet (ale nie slovensky) a on si to cez SEPA platbu automaticky vyrovna stale. Ked posielam peniaze - tak len vyberiem, odkial to ma stiahnut.