icon

Ako jednoducho dobiť kredit na PayPal účte?

25. sep 2025

Ahojte.
Vie mi niekto poradiť, ako si viem dobiť kredit na PayPal účte? Účet už mám, aj priradený k môjmu bežnému účtu. Avšak potrebovala by som mať finančné prostriedky priamo na PayPal, odkiaľ by odchádzali moje platby do zahraničia. A neviem, ako to previesť z môjho bežného účtu.
Našla som nejaké postupy na internete, avšak tam opisujú taky postup, ktorý mi aplikácia vôbec neumožňuje (nemám tam také možnosti).
Vopred ďakujem

wade
25. sep 2025

Hm, ja mam s paypalom spojeny ucet, a ono si to automaticky stiahne. Nemyslim ze to musis nabijat. Mam tam viac kariet, plus ucet (ale nie slovensky) a on si to cez SEPA platbu automaticky vyrovna stale. Ked posielam peniaze - tak len vyberiem, odkial to ma stiahnut.

biba_18
25. sep 2025

a prečo chceš mať na účte peniaze? veď ti to stiahne z karty ...

tundra
25. sep 2025

@anonym_autor nepotrebujes nic posielat,pri zaplateni ti stiahne z uctu,ktory mas naparovany s paypalom.

autor
26. sep 2025
@wade

Hm, ja mam s paypalom spojeny ucet, a ono si to automaticky stiahne. Nemyslim ze to musis nabijat. Mam tam viac kariet, plus ucet (ale nie slovensky) a on si to cez SEPA platbu automaticky vyrovna stale. Ked posielam peniaze - tak len vyberiem, odkial to ma stiahnut.

@wade
Ďakujem za odpoveď.
A keď si vyberiem možnosť že chcem platiť z účtu PayPal a nemám tam dostatok prostriedkov, tak zvyšok stiahne automaticky z karty?

autor
26. sep 2025
@biba_18

@biba_18
Pretože to potrebujem mať oddelené. A z PayPal platiť len konkrétne platby

autor
26. sep 2025
@biba_18

@tundra
@biba_18
Aby som to vysvetlila presnejšie. Na účte mám teraz určitú čiastku z vrátenia tovaru, ktoru chcem teraz minút, ale čiastka je malá na zaplatenie objednávky. Preto som si chcela preposlať účet na PayPal a takto to minúť

biba_18
26. sep 2025

čiastku z paypalu si vráť na svoj účet a bude to ...

autor
26. sep 2025
@biba_18

čiastku z paypalu si vráť na svoj účet a bude to ...

@biba_18 sú tam poplatky

biba_18
26. sep 2025

je to možné, v živote som nemala peniaze na paypale, mám to prepojené s účtom tak nevidím dôvod ...

autor
26. sep 2025
@biba_18

je to možné, v živote som nemala peniaze na paypale, mám to prepojené s účtom tak nevidím dôvod ...

@biba_18 áno, máš pravdu, dajú sa previesť peniaze z PayPal na bank.ucet, ale sú tam poplatky. Pre niekoho možno pár €... Ja som žiaľ v situácii, kedy sledujem každé €. Takže ak sa môžem vyhnúť prevodom za poplatky, urobím to.

biba_18
26. sep 2025

@anonym_autor ja neviem vobec ako sa ti tam tie peniaze na paypale ocitli ... ako som písala, ja som tam v živote nemala žiadne peniaze ...

autor
27. sep 2025
@biba_18

@anonym_autor ja neviem vobec ako sa ti tam tie peniaze na paypale ocitli ... ako som písala, ja som tam v živote nemala žiadne peniaze ...

@biba_18
Ako som písala vyššie, mám ich z vrátenia tovaru, slo o obchod zo zahraničia, preto som si vrátené peniaze dala poslať na účet PayPal

biba_18
27. sep 2025

@anonym_autor mne už nie raz vracali peniaze aj zo zahraničia - vždy mi ich vrátili spôsobom ako som platila… ale nemusíš mi to vysvetľovať - proste tam máš peniaze a chceš tam ďalšie…

anonym_a36669
27. sep 2025

Poplatky sú len keď pošleš z PayPal na kartu. Keď pošleš na účet, poplatky nie sú. Aspoň teda 3 mesiace dozadu nebolo...

devil950003
23. nov 2025

neda sa mi spojit bankovy ucet s paypal,ani kartu neakceptuje,co s tym zas porobili,ked tam vlozim IBAN tak chyba,kurňa vie niekto pomoct?

niekto2hy
23. nov 2025
@devil950003

neda sa mi spojit bankovy ucet s paypal,ani kartu neakceptuje,co s tym zas porobili,ked tam vlozim IBAN tak chyba,kurňa vie niekto pomoct?

@devil950003 Mas aktualizovanu apk?

tundra
23. nov 2025
@devil950003

@devil950003 toto sa mi stalo,ked mi vydali novu platobnu kartu.Musel som ju nanovo pridat.

devil950003
23. nov 2025
@tundra

@devil950003 toto sa mi stalo,ked mi vydali novu platobnu kartu.Musel som ju nanovo pridat.

@tundra no ja ju ani len nedokazem nanovo pridat,davam IBAN a hned chyba

tundra
23. nov 2025
@devil950003

@tundra no ja ju ani len nedokazem nanovo pridat,davam IBAN a hned chyba

@devil950003 zadavas cislo karty k uctu,nie iban.

devil950003
23. nov 2025
@tundra

@devil950003 zadavas cislo karty k uctu,nie iban.

@tundra ale su tam 2 moznosti,pridat ucet a pridat kartu,a pridat ucet tam nefunguje iban

tundra
23. nov 2025
@devil950003

@tundra ale su tam 2 moznosti,pridat ucet a pridat kartu,a pridat ucet tam nefunguje iban

@devil950003 pozrel som to, mas pravdu.Ja teda roky pouzivam a platim a nechodim fyzicky do uctu,teraz som sa po dlhej dobe nalogoval.
Medzery,nemôzu byt problem?
Raz som sa nevedel nalogovat a v emaily som dal 2 bodky🙈...

devil950003
23. nov 2025
@tundra

@devil950003 pozrel som to, mas pravdu.Ja teda roky pouzivam a platim a nechodim fyzicky do uctu,teraz som sa po dlhej dobe nalogoval.
Medzery,nemôzu byt problem?
Raz som sa nevedel nalogovat a v emaily som dal 2 bodky🙈...

@tundra skopirujem iban z internetbankingu,skusam doplnit medzery ale uz nieje ani miesto,kurzor sa nehybe,takze bez medzier,dam pridat a "nástroj je momentálne označený ako nesprávny"

devil950003
23. nov 2025
@devil950003

@tundra skopirujem iban z internetbankingu,skusam doplnit medzery ale uz nieje ani miesto,kurzor sa nehybe,takze bez medzier,dam pridat a "nástroj je momentálne označený ako nesprávny"

@devil950003 eu ci ktory megamind zrusil pridavanie IBAN do paypalu,kartu mi paypal nechce overit,zalozil som revolut a tam virtualna karta presla uplne bez problemu...ale dik za snahu pomoct

niekto2hy
23. nov 2025
@devil950003

@devil950003 Nekopiruj IBAN,ale skus ho cely napisat rucne.

devil950003
24. nov 2025
@niekto2hy

@devil950003 Nekopiruj IBAN,ale skus ho cely napisat rucne.

@niekto2hy skusal som,nic,yebat,pomohlo zalozit kartu na revolut