icon

Ako nahrať blok z dentálnej hygieny do aplikácie?

Včera o 11:07

Ahojte. Neviete mi prosím presne napísať kde nám nahrať bloček z dentálnej hygieny v aplikácii? Preventívku u zubarky mám, u všeobecného teraz nie😏neviem to nájsť

domka222
Včera o 11:16

@anonym_autor však ti písali, že musíš mať aj platnú preventívnu u všeobecného. Bez toho to nepreplatia

unicornlady
Včera o 11:36

Preventívka u všeobecného je raz za 2 roky. Kedy si tam bola?

ivanakal
Včera o 12:14

Nahrat blocek do aplikacie mozes, ale preplatia ti ho ak si stihnes urobit prehliadku u vsebecneho... teda aspon vo VSZP to tak funguje.. Aku mas poistovnu?

mullerova46
Včera o 12:15

@anonym_autor ak si v dôvere tak ti píše kedy si bola na preventívke či má zmysel nahrávať blocik z dentálnej. Ak máš nárok choď do zdravých zubov, vyber si tam lekára a potom máš možnosť nahrať dentálnu hygienu.
Ja napríklad mám takého súkromného zubára že nemám možnosť ani požiadať o príspevok 🤷 aj takéto sa môže stať

lukbe
Včera o 13:37

Skúšaj, je to tam, aj ja som to teraz nevedela. Ak teda máš všeobecnú.

ekira1
Včera o 15:13

@anonym_autor tak najprv musíš napísať ktorú poisťovňu. Každá má svoju aplikáciu. A podmienka je mať absolvované všetky preventívne prehliadky, aspoň tie čo poznám z okolia..

petamich
Včera o 18:43

Aka poistovna, lebo napr. v Dovere ak nemas absolvovane prehliadky, ani ta to nepusti nahrat. Na co? Ked nesplnas podmienky, zbytocne by to niekto kontroloval.

autor
Včera o 22:47

Tak som si dobre myslela. Mam dôveru, na preventívne som bola naposledy pred 3rokmi. Tento rok to už isto nestihnem. No nič. Prežijem to. Vám dakujem

ekira1
Dnes o 05:32
@anonym_autor

Tak som si dobre myslela. Mam dôveru, na preventívne som bola naposledy pred 3rokmi. Tento rok to už isto nestihnem. No nič. Prežijem to. Vám dakujem

@anonym_autor tak to je škoda, ja vo všzp mám tri mesiace na urobenie preventívky, ktorá chýba.

anonym_d00292
Dnes o 15:38
@anonym_autor

@anonym_autor môžeš si ju dorobiť. Tuším 90 dní na to je. Podaj ti žiadosť na zuby a tam to to potom napíšu.