Ako nahrať blok z dentálnej hygieny do aplikácie?
Ahojte. Neviete mi prosím presne napísať kde nám nahrať bloček z dentálnej hygieny v aplikácii? Preventívku u zubarky mám, u všeobecného teraz nie😏neviem to nájsť
Preventívka u všeobecného je raz za 2 roky. Kedy si tam bola?
Nahrat blocek do aplikacie mozes, ale preplatia ti ho ak si stihnes urobit prehliadku u vsebecneho... teda aspon vo VSZP to tak funguje.. Aku mas poistovnu?
@anonym_autor ak si v dôvere tak ti píše kedy si bola na preventívke či má zmysel nahrávať blocik z dentálnej. Ak máš nárok choď do zdravých zubov, vyber si tam lekára a potom máš možnosť nahrať dentálnu hygienu.
Ja napríklad mám takého súkromného zubára že nemám možnosť ani požiadať o príspevok 🤷 aj takéto sa môže stať
@anonym_autor tak najprv musíš napísať ktorú poisťovňu. Každá má svoju aplikáciu. A podmienka je mať absolvované všetky preventívne prehliadky, aspoň tie čo poznám z okolia..
Aka poistovna, lebo napr. v Dovere ak nemas absolvovane prehliadky, ani ta to nepusti nahrat. Na co? Ked nesplnas podmienky, zbytocne by to niekto kontroloval.
Tak som si dobre myslela. Mam dôveru, na preventívne som bola naposledy pred 3rokmi. Tento rok to už isto nestihnem. No nič. Prežijem to. Vám dakujem
Tak som si dobre myslela. Mam dôveru, na preventívne som bola naposledy pred 3rokmi. Tento rok to už isto nestihnem. No nič. Prežijem to. Vám dakujem
@anonym_autor tak to je škoda, ja vo všzp mám tri mesiace na urobenie preventívky, ktorá chýba.
@anonym_autor môžeš si ju dorobiť. Tuším 90 dní na to je. Podaj ti žiadosť na zuby a tam to to potom napíšu.

@anonym_autor však ti písali, že musíš mať aj platnú preventívnu u všeobecného. Bez toho to nepreplatia