Ako požiadať o finančný príspevok a ZŤP pri celiakii?
Potrebujem podať žiadosť na finančný prispevok+ZTP.
Raz som už podával...prišli ku mne domov,pozrieť ako bývam.Zvlastne,že to takto prebieha..ale ok. Prišlo mi rozhodnutie,že mám nárok na príspevok,treba si o to požiadať.Ja už neviem ako,pomôžete mi s tou žiadosťou?
Ďakujem.
na ÚPSVaR si vypises ziadost, potrebujes potvrdenia z vysetreni. neviem co potrebujes poradit. konkretnejsie neviem, my sme ziadali uz davno a tam mi povedali,c o treba.
co sa tyka navstevy, to netusim preco boli. na prispevok an dietu vobec domov nechodia. co to ma stym ako byvas, je to na dietu - stravu. este som veru nepocula ze by boli chodili domov.
a teda ak ti h schvalili,preco chces znovu ziadat?
@majamat menil sa vraj zákon....najprv prídu domov-podaval som ziadosti,potom príde odôvodnenie a to mi prislo...no je tam opäť popísané,že msm narok-teda môžem žiadať o ten príspevok,no treba opäť žiadosti...aké?
@majamat menil sa vraj zákon....najprv prídu domov-podaval som ziadosti,potom príde odôvodnenie a to mi prislo...no je tam opäť popísané,že msm narok-teda môžem žiadať o ten príspevok,no treba opäť žiadosti...aké?
@anonym_autor ved keby si uz ziadost nemal, nepridu. Teraz uz len cakaj peniaze.
@anonym_autor najlepšie osobne na úrad. A keď boli u teba doma, preco si sa nepovypytoval?.
@anonym_autor no neviem, nepoplietli to? co mozu doma vidiet ohladom naroku na prispevok na dietu.
a teda nie je mi to moc jasne, treba sa popytat na urade.

na ÚPSVaR si vypises ziadost, potrebujes potvrdenia z vysetreni. neviem co potrebujes poradit. konkretnejsie neviem, my sme ziadali uz davno a tam mi povedali,c o treba.
co sa tyka navstevy, to netusim preco boli. na prispevok an dietu vobec domov nechodia. co to ma stym ako byvas, je to na dietu - stravu. este som veru nepocula ze by boli chodili domov.
a teda ak ti h schvalili,preco chces znovu ziadat?