Ako prebieha rekonštrukcia domu z plánu obnovy?
Ahojte rekonstruoval niekto dom z plánu obnovy?
Ako to funguje?.co vsetko treba vybaviť, a ako...
🙂
@maja210 https://obnovdom.sk/dokumenty/obnov-dom-mini-2
Otvor si prílohu č.2. z nášho okresu tam sú asi 4 obce.kde je veľký počet rómskych obyvateľov. Čiže Malcov, Lenartov,Snakov atď
waw, to som ani netusila ze existuje zoznam obci...akoze neriesila som s tymto nic ake netusila som že len vo vybranych obciach sa da ziadat...
Pozri stránku, toto sa týka mini výziev, ale napr. výzva 4 nebola viazaná na obec. Príp. Osobne navštíviť regionálny úrad, všetko vysvetlia.
Zalezi od vyzvy, do ktorej bola domacnost zapojena, alebo do ktorej sa chces zapojit, niektore su viazane na nejake oblasti/mesta napr. Vyzva 5, obnov dom Mini, mimoriadna povodnova, obnov dom mini 2. Vseobecnejsie, skoro pre ‘kazdeho’ boli vyzvy 1,2,3,4 a 6, aj tie mali nejake obmedzenia na nejake mesta ci obce. Treba si pozriet stranku Obnov dom, snad vsetkos a tam pise..
Aktualna otvorena do ktorej je mozne sa prihlasit, ak splnas podmienky, je tretie kolo vyzvy Obnov dom Mini 2, ta je zamerana na obce ‘ ohrozene energetickou chudobou’.

@maja210 záleží či si zobce, ktorá má nárok na dotáciu. Ono v telke to tak pekne znie, ale keď si pozrieš zoznam, vobec tam nemusia patriť. My sa napr nemôžme zapojiť.
Aj keď sme z PO kraja,BJ okresu, lebo naša obec nie je v zozname.
A k tomu čo všetko treba ....každá výzva má svoje podmienky, treba si naštudovať čo konkrétne chceš