icon

Ako prebieha rekonštrukcia domu z plánu obnovy?

maja210
17. feb 2025

Ahojte rekonstruoval niekto dom z plánu obnovy?
Ako to funguje?.co vsetko treba vybaviť, a ako...
🙂

hygienka
17. feb 2025

@maja210 záleží či si zobce, ktorá má nárok na dotáciu. Ono v telke to tak pekne znie, ale keď si pozrieš zoznam, vobec tam nemusia patriť. My sa napr nemôžme zapojiť.
Aj keď sme z PO kraja,BJ okresu, lebo naša obec nie je v zozname.
A k tomu čo všetko treba ....každá výzva má svoje podmienky, treba si naštudovať čo konkrétne chceš

maja210
autor
17. feb 2025

@hygienka prosim vás a ten zoznam tých obci je kde presne?

isis234
17. feb 2025

@maja210 na nete... Plán Obnovy Rodinných Domov 2025

hygienka
17. feb 2025

@maja210 https://obnovdom.sk/dokumenty/obnov-dom-mini-2
Otvor si prílohu č.2. z nášho okresu tam sú asi 4 obce.kde je veľký počet rómskych obyvateľov. Čiže Malcov, Lenartov,Snakov atď

maja210
autor
18. feb 2025

@hygienka to mi je divne, lebo z nasej obci uz asi 4 rodinné domy išli cez ten obnov dom ale v zozname nieje

hygienka
18. feb 2025

@maja210 mohli ísť cez predchádzajúce výzvy. Vždy sa musíš hlásiť do aktuálnej ktorá beží.

katkaseiner
18. feb 2025

waw, to som ani netusila ze existuje zoznam obci...akoze neriesila som s tymto nic ake netusila som že len vo vybranych obciach sa da ziadat...

daren1
18. feb 2025

Pozri stránku, toto sa týka mini výziev, ale napr. výzva 4 nebola viazaná na obec. Príp. Osobne navštíviť regionálny úrad, všetko vysvetlia.

kristie571
18. feb 2025

Zalezi od vyzvy, do ktorej bola domacnost zapojena, alebo do ktorej sa chces zapojit, niektore su viazane na nejake oblasti/mesta napr. Vyzva 5, obnov dom Mini, mimoriadna povodnova, obnov dom mini 2. Vseobecnejsie, skoro pre ‘kazdeho’ boli vyzvy 1,2,3,4 a 6, aj tie mali nejake obmedzenia na nejake mesta ci obce. Treba si pozriet stranku Obnov dom, snad vsetkos a tam pise..

Aktualna otvorena do ktorej je mozne sa prihlasit, ak splnas podmienky, je tretie kolo vyzvy Obnov dom Mini 2, ta je zamerana na obce ‘ ohrozene energetickou chudobou’.

lucik194
18. feb 2025

@maja210 lenze tych vyziev bolo uz X. mohli obnovit dom z hociktorej vyzvy.....

ty si musis pozriet aka je teraz vyzva a ci sa Vas tyka / netyka .....

kazda vyzva ma ine podmienky. jednu vyzvu splnis podmienky, potom v dvoch nie, dalsiu ano.......