icon

Ako prebieha splácanie na splátky v Nay?

15. jan 2025

Ahojte prosím Vás brali ste si niekto cez nayko na plátky že na pól roka bez navýšenia?
My sme brali vec do 700€ hodnoty a povedali nám že do pól roka musí byt cele zaplatené aj keď minimálna splátka je 25€ .. dobre chápem že je to na nás koľko tam mesačne pošleme ci 50 alebo 100? Proste to nemôže byt menej ako tých 25€ čo je minimum a do pól roka to musí byt cele splatené?
Prosím píšte len ti čo máte skúsenosť.. ja len či som to dobre pochopila .. lebo musíme to zaplatiť do 6 mesiacov ale reálne nám to rozpočítali na oveľa dlhšie keď splátku pri skenovani platby cez scanner hodí automaticky na tu minimálnu 25€

anicka182
15. jan 2025

Neplat to cez kód, ale rozrataj si to tak ,ze celkovu sumu vydel šiestimi a hotovo napr nakup za 600e a mesačne im posli 100e, takto je to najjednoduchšie a lepšie než kazdy mesiac poslat inú sumu.

domini404
15. jan 2025

Ahoj, áno brala som produkt v novembri, tiež na splátky. Splátkový kalendár mi vypočítali na xy mesiacov, ale povedali, že bez úrokov to budem mať len vtedy, ak to splatím do 6 mesiacov. Takže teoreticky môžem splácať mesacne 25€ a posledný, šiesty mesiac vyplatím zvyšnú sumu naraz. Alebo jeden mesiac môžem zaplatiť 100€ a druhy 50€. Pointa je, aby to bolo zaplatené do šiestich mesiacov. Ja som to aspoň takto pochopila.

barus26
15. jan 2025

síce pred rokom už ale tiež sme to mali takto. Áno napr môžeš nejaký mesiac viac a niektorý zas menej, ale ako píšeš minimálne toľko ako je určená ta suma. Len to musí byt tých 6 mesiacov, nemôžeš to vyplatiť skôr. Tak my sme prvé mesiace dali čo najviac a potom sme to už po 3 splatkach len po pár € doplatili

autor
15. jan 2025

Ďakujem baby tak som to pochopila správne.. posielam rôzne sumy mesačne podľa toho ako mi to vychádza raz viac raz menej. Ale vždy viac ako je ta minimálna splátka.. a na poslednú splátku zaplatím celý zvyšok čo zostava.

11brano11
Odpoveď bola odstránená
autor
16. jan 2025

@11brano11 čo nie?