icon

Ako previesť 18.000€ rýchlo z Unicredit banky?

9. feb 2025

Dobrý deň, potrebujem počas týždňa previesť 18.000€ z Unicredit banky čo najrýchlejším spôsobom, úprimne však vôbec netuším, či sa takáto čiastka dá poslať “len tak” okamžitým prevodom, prípade urgentnou platbou? Alebo aký je postup. Za každú radu a pomoc predom ďakujem 🙏🏼

petamich
9. feb 2025

Okamzite platby banky limituju https://zive.aktuality.sk/clanok/Ub0YbBQ/banky-...
Unicredit zatial ma len prijimanie nie odosielanie aj tak.

Bezny medzibankovy prevod je limitovany tiez, zalezi od banky, napr. v TBSK zalezi od typu autorizacie - ak potvrdim kartou a citackou, tak ak takato platba by zbehla, zalezi od konkretnej banky a typu autorizacie platby

autor
9. feb 2025

Ja teda už vyše týždňa platím okamžitými platbami v unicredite. Ale ďakujem za info 🙂

petamich
9. feb 2025

Clanok je zo 16.1. 🙂 tak je to mozne, ze ho este neupravili (upravuju ho celkom pravidelne, uz sa tu viackrat pouzil ako zdroj)

markusrasford
9. feb 2025

Preved 2x9000 tisic

niekto2hy
9. feb 2025
janai1
9. feb 2025

Limit je 50000€ takže keby si to vyskúšala mohla si si ušetriť písanie na koňa

autor
9. feb 2025

@janai1 no, keďže previesť peniaze potrebujem v stredu, neviem komu by som ich teraz skúšobne posielala 😄 ale ďakujem za pomoc, už som sa dočitala že 50000€

romino
10. feb 2025

To limitovanie, to si asi mylite pre platby v hotovosti. Ze firmy atd, by nemali prijat platbu v hotovosti vacsiu ako tusim 5000.
Bolo by divne ze pre bank..prevody by boli take nizke limity.
Ludia kupuju v hotovosti kadeco, auta, atd, a by museli cachrovat, na viac razy posielat ?

lenka188
10. feb 2025

@romino vsak ale na okamzitu platbu, je rozdiel obycajna (bez limitu) a okamzita. Na odchadzajice ma UniCredit bank 50.000 a prichadzanuce 100.000.
https://zive.aktuality.sk/clanok/BxYJknM/unicre...

janai1
10. feb 2025

@romino ono stačí vedieť rozdiel medzi okamžitou platbou a obyčajným sepa prevodom a nemusíš ani čachrovať 😉

evuska135
11. apr 2025

Mozem sa spytat ci sa vam to vtedy podarilo previest? Resp kedy nabehli peniaze ?