Ako riešiť blokovaný účet v Prima banke?
Zdravím poradíte mi prosím?
Ak mi banka blokla účet kvôli transakciam za poštovné keď ze niekedy predám nepouzite náradie z garáži, a chcú doklad o vzniku tých poštových 10€, iba ze ja doklad nemám keď ze to predávam obyčajne cez facebok market place ,teda ako to vyriešiť prosím? Poslala som im screenshot co som predávala z fb a nestačí.
To co opisujes, urcite nie je pravy a presny dovod blokovania tvojho uctu...
Jasne ze som neoklamala kupujúcich a ani banku nedala inému, iba ze predavam niekedy nepotrebné veci, a niekedy ak si tu vec chcú nechať poslať, tak niekedy mi pošlú do predu peniaze na účet,nevidím na tom nič zlé
Žiadna banka ti len tak bezdôvodne nezablokuje účet
Bola si v banke alebo si tam volala/písala? Alebo ti volali z banky oni? Aký presný dôvod ti uviedli?
Bola si v banke alebo si tam volala/písala? Alebo ti volali z banky oni? Aký presný dôvod ti uviedli?
@ruxandra volali mi z banky,že dostali info,že mi na účet prichádzajú všelijaké transakcie od rôznych ľudí (predávam oblečenie, náradie po synovi cez bazar a ľudia mi pošlú peniaze vopred na ucet až potom posielam balik). Ze teraz je take obdobie podvodov
@ruxandra volali mi z banky,že dostali info,že mi na účet prichádzajú všelijaké transakcie od rôznych ľudí (predávam oblečenie, náradie po synovi cez bazar a ľudia mi pošlú peniaze vopred na ucet až potom posielam balik). Ze teraz je take obdobie podvodov
@zuzka7690 tak potom ti určite povedali, aby si sa dostavila pre viac informacii na pobočku ☺️ toto telefonicky nevyriešiš
@zuzka7690 tak potom ti určite povedali, aby si sa dostavila pre viac informacii na pobočku ☺️ toto telefonicky nevyriešiš
Z banky mi vravela ze nech jej pošlem v maile screenshot bazáru, teda som jej poslala, a potom mi odpísala ze centrála si žiada za všetky pohyby ako vznikli, iba ze za staršie pohyby na účte nemám už doklad ako vznikli
@t1nusa
Z banky mi vravela ze nech jej pošlem v maile screenshot bazáru, teda som jej poslala, a potom mi odpísala ze centrála si žiada za všetky pohyby ako vznikli, iba ze za staršie pohyby na účte nemám už doklad ako vznikli
@t1nusa
@zuzka7690 určite volali z banky? Sa mi nechce veriť.....na aký email si to posielala?
@t1nusa
@zuzka7690 odporúčam určite navštíviť pobočku banky, pripadne si ešte raz zavolaj priamo na oficiálnu infolinku
@zuzka7690 určite volali z banky? Sa mi nechce veriť.....na aký email si to posielala?
@rozculena na tento maria.kurucova@primabanka.sk
@rozculena na tento maria.kurucova@primabanka.sk
@zuzka7690 vyzerá to byť normálny email,ale teda fakt nechápem,prečo od teba chcú tamtie veci....išla by som tam osobne
Banky systematicky monitorujú platby, a v prípade nejakej neobvyklosti, napr. veľa aj menších platieb z rôznych účtov, to môžu vyhodnotiť ako riziko. Hlavne s bankou komunikuj, prípadne sa nechaj prepojiť na človeka z centrály a zisti ako riešiť, ak niektoré z inzerátov už nemáš k dispozícii.
Banky systematicky monitorujú platby, a v prípade nejakej neobvyklosti, napr. veľa aj menších platieb z rôznych účtov, to môžu vyhodnotiť ako riziko. Hlavne s bankou komunikuj, prípadne sa nechaj prepojiť na človeka z centrály a zisti ako riešiť, ak niektoré z inzerátov už nemáš k dispozícii.
@kavenkaa potom ale musela mať tých platieb neúrekom

@zuzka7690 banku nezaujímajú tvoje drobné príjmy, to by skôr zaujímalo maximálne finančnú správu
neoklamala si zopár ľudí že ti poslali peniaze a nedostali tovar?
alebo nedala si niekomu prístup k svojmu účtu, že ho používa niekto iný a len cez neho prepierajú peniaze?