Ako riešiť blokovaný účet v Prima banke?
Zdravím poradíte mi prosím?
Ak mi banka blokla účet kvôli transakciam za poštovné keď ze niekedy predám nepouzite náradie z garáži, a chcú doklad o vzniku tých poštových 10€, iba ze ja doklad nemám keď ze to predávam obyčajne cez facebok market place ,teda ako to vyriešiť prosím? Poslala som im screenshot co som predávala z fb a nestačí.
Jasne ze som neoklamala kupujúcich a ani banku nedala inému, iba ze predavam niekedy nepotrebné veci, a niekedy ak si tu vec chcú nechať poslať, tak niekedy mi pošlú do predu peniaze na účet,nevidím na tom nič zlé
Bola si v banke alebo si tam volala/písala? Alebo ti volali z banky oni? Aký presný dôvod ti uviedli?
Bola si v banke alebo si tam volala/písala? Alebo ti volali z banky oni? Aký presný dôvod ti uviedli?
@ruxandra volali mi z banky,že dostali info,že mi na účet prichádzajú všelijaké transakcie od rôznych ľudí (predávam oblečenie, náradie po synovi cez bazar a ľudia mi pošlú peniaze vopred na ucet až potom posielam balik). Ze teraz je take obdobie podvodov
@ruxandra volali mi z banky,že dostali info,že mi na účet prichádzajú všelijaké transakcie od rôznych ľudí (predávam oblečenie, náradie po synovi cez bazar a ľudia mi pošlú peniaze vopred na ucet až potom posielam balik). Ze teraz je take obdobie podvodov
@zuzka7690 tak potom ti určite povedali, aby si sa dostavila pre viac informacii na pobočku ☺️ toto telefonicky nevyriešiš
@zuzka7690 tak potom ti určite povedali, aby si sa dostavila pre viac informacii na pobočku ☺️ toto telefonicky nevyriešiš
Z banky mi vravela ze nech jej pošlem v maile screenshot bazáru, teda som jej poslala, a potom mi odpísala ze centrála si žiada za všetky pohyby ako vznikli, iba ze za staršie pohyby na účte nemám už doklad ako vznikli
@t1nusa
Z banky mi vravela ze nech jej pošlem v maile screenshot bazáru, teda som jej poslala, a potom mi odpísala ze centrála si žiada za všetky pohyby ako vznikli, iba ze za staršie pohyby na účte nemám už doklad ako vznikli
@t1nusa
@zuzka7690 určite volali z banky? Sa mi nechce veriť.....na aký email si to posielala?
@t1nusa
@zuzka7690 odporúčam určite navštíviť pobočku banky, pripadne si ešte raz zavolaj priamo na oficiálnu infolinku
@zuzka7690 určite volali z banky? Sa mi nechce veriť.....na aký email si to posielala?
@rozculena na tento maria.kurucova@primabanka.sk
@rozculena na tento maria.kurucova@primabanka.sk
@zuzka7690 vyzerá to byť normálny email,ale teda fakt nechápem,prečo od teba chcú tamtie veci....išla by som tam osobne
Banky systematicky monitorujú platby, a v prípade nejakej neobvyklosti, napr. veľa aj menších platieb z rôznych účtov, to môžu vyhodnotiť ako riziko. Hlavne s bankou komunikuj, prípadne sa nechaj prepojiť na človeka z centrály a zisti ako riešiť, ak niektoré z inzerátov už nemáš k dispozícii.
Banky systematicky monitorujú platby, a v prípade nejakej neobvyklosti, napr. veľa aj menších platieb z rôznych účtov, to môžu vyhodnotiť ako riziko. Hlavne s bankou komunikuj, prípadne sa nechaj prepojiť na človeka z centrály a zisti ako riešiť, ak niektoré z inzerátov už nemáš k dispozícii.
@kavenkaa potom ale musela mať tých platieb neúrekom

@zuzka7690 banku nezaujímajú tvoje drobné príjmy, to by skôr zaujímalo maximálne finančnú správu
neoklamala si zopár ľudí že ti poslali peniaze a nedostali tovar?
alebo nedala si niekomu prístup k svojmu účtu, že ho používa niekto iný a len cez neho prepierajú peniaze?