Ako riešiť dočasne zablokovaný účet v SLSP?
Ahojte, dnes som sa pokúšala urobiť jednu klasickú platbu pre kamaráta, otvorila som si oficiálny web slsp cez pc a pokračovala som ako vždy zadala som platbu no keď som ju chcela potvrdiť vyskočil mi error a následne aj sms v tomto znení:
Vas ucet sme docasne zablokovali kvoli podozrivej platbe. Prosim, volajte linku Klientskeho centra 0800 111 188 (zo zahranicia +421 910 111 188).
Teraz bohužiaľ už nemôžem zavolať keďže podpora pracuje len do 16.00, tak neviem co mám robiť, novú platbu zadať nemôžem, ani neviem príčinu tej podozrivej platbe, a keď píšu že dočasne odblokuje sa aj bez môjho zbytočného volania? Ďakujem za každú radu a pomoc
Kamarát má účet v akej banke, poznáš kamaráta aj osobne?
Číslo účtu a meno kamaráta sedí ak ho overíš na tejto stránke? https://www.tatrabanka.sk/sk/overenie-prijemcu/
@maranco tiež slsp, všetko sedí, už v minulosti som mu veľa krát posiala, a už ho mám uloženého aj v kontaktoch takže nechápem
@invius ja som si dal tu námahu a zavolal som na call centrum. Po prvom zvoneni sa ohlásila Al menom Vesna a jej otázka znela čím mi vie pomôcť. Skoro kazda banka uz 24 hodín ma niekoho na telefóne aby vedeli svojich zakaznikov uspokojiť. Neviem kde si potom volala?
@invius Aktualizovala si si údaje v SLSP v nedávnej dobe? Ak nie, tak si riskovala, že ti zablokujú účet. Je to z dôvodu ochrany pred legalizáciou príjmov. Ja som si údaje aktualizoval ešte v lete.
@invius tiež sa mi to stalo. Pomohli na linke. Chránia klientov pred podvodmi a žial niekedy to dopadne takto
Nám tak zachránili peniaze. Mama prišla s tým že videla Dyson za 2€. A tak zablokovali účty jej, sestre a aj otcovi keďže tam dávali všetky tieto karty. Až prišla sms že zablokovali účet a keď volali na klientske centrum tak im povedali že to bol podvod preto zablokovali účty.
@invius ja som si dal tu námahu a zavolal som na call centrum. Po prvom zvoneni sa ohlásila Al menom Vesna a jej otázka znela čím mi vie pomôcť. Skoro kazda banka uz 24 hodín ma niekoho na telefóne aby vedeli svojich zakaznikov uspokojiť. Neviem kde si potom volala?
@markusrasford Áno presne tak, aj mne sa ozvala Vesna, no potom ma prepojila na operátora kde som čakala 10min kým sa vôbec niekto ozve, ale nič... Skúsim šťastie dnes
@invius Môže. Keď ťa informačný systém nepozná, nepozná tvoje štandardné operácie, tak môže hociktorú finančnú operáciu považovať za nebezpečnú. Ale už by si to asi mala mať vyriešené.
@chrobak7 Ahojte, tak aby som sa k celej situácii vyjadrila ako to dopadlo, mala si pravdu, systém ma pravdepodobne nepoznal a preto zablokoval platbu, nakoniec som dnes ani na call centrum nevovalala pretože som nestíhala šak poznáte to, až keď som to dnes večer skúšala znova tak už je účet odblokovaný a všetko funguje ako predtým... Ďakujem ešte raz všetkým za užitočné rady ;)

Kamarát má účet v akej banke, poznáš kamaráta aj osobne?
Číslo účtu a meno kamaráta sedí ak ho overíš na tejto stránke? https://www.tatrabanka.sk/sk/overenie-prijemcu/