icon

Ako rýchlo zarobiť 200 - 300 EUR?

11. okt 2025

Dostala som sa do situácie, kedy mám na účte asi 900 EUR. To by nebolo také zlé, ale mám problém nájsť si kancelársku prácu v Bratislave. Bola som odmietnutá v rôznych firmách asi 50 krát, dôvod bol zalaždým, že našli kanidáta, ktorý lepšie zodpovedá požiadavkam danej firmy.
Keďže hrozí, že vyjdem u peňazí, rozhodla som sa konať inak. V piatok som navštívila dve predajne potravín, v oboch mi povedali že mám prísť v pondelok s vyplačeným CV a porozprávame sa. Mala som z nich pocit, že je tam nejaká šanca. Predavačku som síce nikdy nerobila, ale pracovala som na recepcii hotela. Stále však nemám istotu, že tú prácu budem mať.
Ak by som budúci týždeň nastúpila, je šanca, že to utiahnem. Na nájom potrebujem 300 EUR.
Včera ma však rozbolel zub a teda budem musieť navštíviť zubára, čo sú ďalšie výdavky.
Stále neviem, ako to dopadne v tých predajňach, tak sa chcem poistiť ešte niečim iným.

Bola som na pohovore v jednej firme, kde mi oovedali, že som pre nich ideálna kandidátka, ale viac sa neozvali. Som z toho smutná, ako to tu funguje.

Ďakujem za rady.

Strana
z2
autor
11. okt 2025

Ospravedlňujem sa za chyby v texte, ale neviem ho dodatočne upraviť.
Bola som trochu nervózna, keď som to písala a to sa prejavilo na niekoľkých preklepoch.

autor
11. okt 2025

Ešte maám investičné sporenie, na ktorom mám vyše 400 EUR, takže keď ho zruším, trochu mi to pomôže. Stále to však bude dosť tesné, pretože neviem, koľko ma bude stáť ten zubár.
Poznáte nejaký typ práce, do ktorej môžete nastúpiť hneď? Kde nie sú tri kolá pohovorov a potom ďalší mesiac čakáte, kým môžete nastúpiť.

tundra
11. okt 2025
@anonym_autor

Ešte maám investičné sporenie, na ktorom mám vyše 400 EUR, takže keď ho zruším, trochu mi to pomôže. Stále to však bude dosť tesné, pretože neviem, koľko ma bude stáť ten zubár.
Poznáte nejaký typ práce, do ktorej môžete nastúpiť hneď? Kde nie sú tri kolá pohovorov a potom ďalší mesiac čakáte, kým môžete nastúpiť.

autor
11. okt 2025
@tundra

@tundra Ďakujem, skúsim. Je tam síce vysoké tempo, ale možno to vyjde.

tundra
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor drzim ti palce,vo Švajciarsku platia v McDonalde cca.24fr/h
Stellenangebot Mcdonald's : Crew Mitarbeiter(in) gesucht - McDonald's Glarus https://jobs.mcdonalds.ch/de/details-offre/7112

enmery
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ber to ako prechodnú stanicu, lebo Mekáč fakt berie všetko, ale aspoň nemešká výplata, to rýchle tempo nie je také strašné, nastav sa k tomu, že ideš do fitka /ďalší benefit/a medzitým budeš hľadať ďalej prácu. Držím prsty, máš skvele nastavenie, určite to raz ďaleko dotiahneš😉

anonym_4e3aeb
11. okt 2025

"Som z toho smutná, ako to tu funguje."
Co tym myslis?

madeincssr
11. okt 2025

@anonym_autor ponukat upratovanie (okna, zehlenie...) alebo kratkodobe/operativne opatrenie/postrazenie/zabavenie deti ci starych ludi, ak si na take vhodny typ.

marsmykkok
11. okt 2025

Skús Dantem inventúry

done
11. okt 2025
anonym_1a7781
11. okt 2025

Nemas nic, co mozes predat? Ze to zajtra pofotis a das na bazar? Nejake vacsie veci za malu sumu, nech sa ti to nazbiera, nie take ze detske oblecenie po 50c kus. Napr. monitor, stacionarny bicykel, vrtacku, sadu silikonovych foriem na pecenie...az sama sa divim, kolko z tych veci, co som chcela vyhodit ludia kupuju.

anonym_4a14e8
11. okt 2025

@anonym_autor čiže si bez práce a 900e máš kým si nenájdeš prácu? Si sama, rodina, manžel, priateľ,...nema ti kto pomôcť, nejaký známy dohodiť prácu. V lidli prijímajú ako na bežiacom páse. Skús tam.

anonym_7f2ae5
11. okt 2025
@tundra

Stellenangebot Mcdonald's : Crew Mitarbeiter(in) gesucht - McDonald's Glarus https://jobs.mcdonalds.ch/de/details-offre/7112

@tundra ona žije vo Švajci?

tundra
11. okt 2025
@anonym_7f2ae5

@tundra ona žije vo Švajci?

@anonym_7f2ae5 nie,len keby hladala mimo SK.
Hladala v BA,prvy link,nasledne info. o ponuke vo Švajciarsku.

autor
11. okt 2025
@tundra

@tundra Ďakujem. Určite ten McDonald vyskúšam, ak to v pondelok nevyjde v tých predajňach.

autor
11. okt 2025
@enmery

@anonym_autor Ber to ako prechodnú stanicu, lebo Mekáč fakt berie všetko, ale aspoň nemešká výplata, to rýchle tempo nie je také strašné, nastav sa k tomu, že ideš do fitka /ďalší benefit/a medzitým budeš hľadať ďalej prácu. Držím prsty, máš skvele nastavenie, určite to raz ďaleko dotiahneš😉

@enmery Super. To som chcela počuť. Potrebujem niečo, kde ma zoberú hneď.

autor
11. okt 2025
@anonym_4e3aeb

"Som z toho smutná, ako to tu funguje."
Co tym myslis?

@anonym_4e3aeb Že nie je jednoduché nájsť si prácu v office, napríklad na pozíciu purchasing admin sa prihlásilo ďalších 75 ľudí. Je jasné, že potom to trvá, kým človek niečo nájde.
Ale možno je to výzva, aby človek začal robiť niečo iné.

autor
11. okt 2025

Inak ďakujem všetkým za typy. Určite niečo z toho vykúšam. Ale dúfam, že to vyjde v niektorej z tých predajni.
Niekto sa tam pýtal, či mi nemá kto pomôcť. Sestra by mi určite požičala, ale to je ako posledná možnosť. Ideálne to chcem zvládnuť sama.

autor
11. okt 2025

Ten Lídl je tiež dobrý nápad.

mimirka32
11. okt 2025

@anonym_autor a si dlho nezamestnana? nemas narok na podporu?

rozculena
11. okt 2025
@anonym_autor

Ten Lídl je tiež dobrý nápad.

@anonym_autor www.profesia.sk

anonym_a46346
12. okt 2025

@anonym_autor ak si BA a okolie tak napr.komparz, syn si tak zarobil vzdy 50€ na den, rovno na ruku. Skus sledovat tieto agentury casto hladaju ludi zo dna na den. Ale nie je iste ze to bude akurat teraz ked potrebujes a ze ta zoberu.

mirage
12. okt 2025
@rozculena

@rozculena myslis, ze o tejto stranke nevie?

anonym_113d6f
12. okt 2025
@rozculena

@rozculena wau, ty si jej tu dala najlepšiu radu, ako vo väčšine tvojich príspevkov...

nelka93
12. okt 2025

Pripadne skúsiť vybaviť na mesiac debet a potom dorovnať a zrusit

pieksamaki
12. okt 2025

@anonym_autor ja som si kedysi nasla nočnú pracu, bolo to este platené v nižšie ako minimálna mzda, ale bol to tiez prijem.....kedysi mam na mysli 15 rokov dozadu, skúsila by som naozaj McDonald's.....asi budu mat aj flexibilné hpdiny

misanthropicdann
12. okt 2025

@anonym_autor na aké typy kancelárskych prác si sa hlásila? Koľko máš rokov a aké máš skúsenosti.
Ja mam pocit ze pri tom množstve aké je v ponuke a s poziadavkami co niektoré majú (skoro žiadne) určite dáku nájdeš.
Ja by som radšej tlačil viac na pílu na tých kancelárskych ako by si mala ísť rovit predavačku.
Na predavačku ta síce zoberú ľahšie ale väčšia šanca ze sa tam zaseknes na dlhsiu dobu ako plánuješ.
Takto som tlačil kamaráta nech sa zamestná v kancelárii, šiel robiť predajcu do obchodu (kým si nájde niečo ine) a nakoniec tam robil 6 rokov počas ktorých mu zdvihli za celé obdobie plat o 150€.

Veľké firmy ktoré zamestnávajú visc ako 500 ľudí často potrebujú zamestnancov na pozície ktoré ešte niesu ani zverejnené.
Posli im životopis priamo na mail s tým ze máš záujem o dáku pozíciu u nich, bežne si takto človeka zavolajú na pohovor a podla pohovoru ti ponúknu dáku co si myslia ze by ti pasovala.

Ing hubs majú veľké množstvo pozícii vhodných hlavne pred absolventov ktorý nemajú žiadne skúsenosti a prax, vyžadujú prakticky schopnosť ovládať PC a angličtinu.
Ich zverejnené ponuky a popis práce síce neznalemu človeku prídu hrozne a máš pocit ze si o daných veciach nikdy nepočula nie to ešte že ovládala. Ale väčšinou sa za nimi schováva úplne jednoduchá práca a to platí aj pri iných firmách.
Druhá vec veľké % ich prsc je 100% home office.

mayolenka
12. okt 2025

Neviem ti napísať, tak napíš mi a možno by som vedela pomôcť.

thor53
12. okt 2025

@anonym_autor ahoj, nestracaj čas brigádami a blbostami. Zobere ti to čas, zdravie a nedostaneš nič extra. Potrebuješ zarábať hneď priamo na telefóne, ziskovat každý deň a nezabit pri Tom energiu ktorú môžeš využiť inde. Rád pomôžem ked chceš

Strana
z2